Geçirdiğim ameliyat sonrası önümüzdeki ay fizik tedaviye başlayacağım ama sanki hiç yürüyemeyecekmişim gibi geliyor.(Sol bacaktan ameliyat olmuştum bir aydır üstüne basmıyorum bilek hareketli yapıyorum sadece)
Fizik tedavi gerçekten de etkili mi?
Geçirdiğim ameliyat sonrası önümüzdeki ay fizik tedaviye başlayacağım ama sanki hiç yürüyemeyecekmişim gibi geliyor.(Sol bacaktan ameliyat olmuştum bir aydır üstüne basmıyorum bilek hareketli yapıyorum sadece)
Fizik tedavi gerçekten de etkili mi?
Koluma platin takıldı uzun süre sıra gelmedi , sonra kendim gidip geleceğimi belirttim sıra gelince aradılar tedaviye başladım. Kolum düzeldi tam yukarı kalkıyor artık. devlet hastanesinde tedavi oldum
Ameliyatı özelde oldum dikişler alındıktan sonra yani önümüzdeki ay aynı yerde fiziğe başlayacağım ama sanki asla eski haline gelmeyecek ayak bileğim asla açılmayacak gibi geliyor:(
Öyle düşünme pozitif ol
Cevap
2Cevap
Bence parana kıy özel hastanede fizik tedavi ye git muayene ücreti verirsin zaten gerisi ücretsiz bazi özel hastaneler evden dahi alıyorlar
evet özel hastanede oldum ameliyatı doktor dedi bir ay evde bileğini aç kendin önümüzdeki ay dikişleri alıp fizik tedaviye başlayacağız bir ay dedi.
Tabiki bayaaa faydası olur ama aksatmayın ve evde yapmanız gereken egzersizleri yapın
bir ay dikişler alınana kadar hep bilek egzersizlerimi yapıyorum bol bol da sanki asla eski haline gelemeyecek yürüyemeyecekmişim gibi geliyor. Fiziğe çok bel bağladım:(
Ben faydasını görmedim maalesef
çok geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?