Güncellemeler
+1 yıl
Birde sağlık güvencem yok yatış sonrası ücret çok çıkar mı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okb panik atak yogun anksiyete major depresyon yıllardır ilac kullanıyorum ve artık dayanamaz hale geldim doktor yatış önerdi bende kabul ettim 15 gün içinde yatış gerçekleşecek Antalya’da yatış yapan ya da farklı yerlerde yatış yapanlardan öneri istiyorum tedirgin oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka hiç yapmadım ama 25 yıldır Antalya'da yaşayan bir arkadaş olarak buranın hastaneleri Gerçekten iyi ama çok çok canın sıkılacak
Dostum herşeye razıyım 16 yıldır ilaç kullanıyorum ve sürekli intihar düşünüyorum 3 yaşına gelecek çocuğum onun için yaşamam lazım ve son çarem artık bu ama bu konuda beni tedirgin etti bilgi bulamadım
Bu arada atatürk devlet hastanesi
Atatürk Devlet Hastanesi eski ve hastane Evet güzel bir hastane İnşallah faydası olur
Yani son çarem artık doktor fayda göreceğimi söyledi ama ortamla ve yatış yapan birisinden tavsiyeler arıyorum artık başka da çarem kalmadı çünkü 1 yıldır yatıştan kaçıyorum ve günden güne daha kötüye gittiğimi hissediyorum
Gülüm normal hastaneye odasına kalacaksın yani varıpta Manisa'ya gitmiyorsun
Anladım dostum işte anksiyete bu seferde buradan buldu bahaneyi
Inşallah iyi olursun Geçmiş olsun
Sağol dostum teşekkür ediyorum iyi dileklerin ve cevapların için
Atatürk devletin doktorları iyidir, sen de tedaviye uyum dağlardan mutlaka fayda görürsün. Çıkışta da ilaçlarını kullan düzenli olarak
Çok Teşekkür ederim
Ben yattım bilader klinikte
Nasıldı peki söyleyebilirmisin
15 gün yatıp çıktım, ilaç verdiler.
Biliyorum o kadarını da içerisi nasıldı nerelere izin vardı faydasını gördün mü
İzin yoktu, faydasını gördüm evet iyileşip çıktım.
Çok teşekkür ederim peki sağlık güvencesi varmıyorum bende yok acaba ne kadar ücret çıkar
O kadar bilgim yok maalesef
Kötü bir yer değil ama yalnız değilsin sonuçta, birsürü insan var sohbet muhabbet edecek.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Okb belirtileri neler
16 yıldır bununla uğraşıyorum artık belirtileri falan geçtik net bir şekilde okb major depresyon anksiyete birlikte eşlik ediyor ve ilaçlardan aldığım fayda çok azaldı doktor yatış önerdi yani benim durumum çok net emin ol okb nin çok çeşitlerini yaşadım yıllarca benim durumum Antalya’da yatış yapan ve ortam nasıl
Ya ben sadece belirtilerini sordum
16 yıllık sana okb takıntı geçişlerimi anlatsam sayfalar yetmez bi ara saçlarım dökülüyorum diye taktım doktor doktor gezdim bi ara ondan geçtim cinlere kafayı taktım bi ara biriyle konuşurken bana yanlış bişey mi dedi arada acaba diye ses kaydı alıyordum sürekli telefonda onları dinliyordum anlatmakla bitmez yani düşünce boyutu benimki sürekli şuanda da agırlıklı olarak işimle ilgili şöylemi olur böyle mi olur vs vs yani anlatmakla bitmez
demin iki soru soran senmiydin okb ile ilgili
Hayır ben değilim
Yatış yaptın mı evinde misin klinik de mı?