2 yasini gecik cocugum var 3 ay önce emzirmeyi biraktik öyle çok sutlu birisi degildim bununla mi alakali neden sol mememde agri var? Ara ara gelip gidiyo surekli değil 🤔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani ondan olabilirdir 3 ay olmus hani o zaman kalma bi durum ne bilim sut olur vs bide seyi merak ettim, kac yasina kadar emzilir cocuk herkeste ayni mi hani ne bilim her anne ne zamana kadar sut uretir vs merak ettim...
2 yasa kadar sonrasinda verilmiyo ama kimisi 3 4e kadar veriyomus biraktiktan belli bi zaman sonra kesiliyomus ben de tam bilmiyorum
3 4 yasina kadar mi. Cok fazla degil mi ya artik bebek degil o ufak cocuk olmus oluyor krese falan gidiyorlar o yasta..
Öyle ama kimisi bıraktırmayi bilmiyorum bn 2 yasina girmeden 1 2 hafta önceden basladim biraktirmaya alistirmaya
Peki gogusteki sut emzirmekle alakali mi kesiliyor. Yani diyelim ki halen sutun var ve 1 sene olmus sadece ama emzirmiyon artik biraktin ve birakali bir ay olmus bu gogusun kendiliginden sut uretmeyi kesmesini mi sagliyor yani…
1 sene durmaz heralde ama birakir bırakmaz da kesilmez
Hee tamamdir. 1 sene dedigim seyse sutun kesilmesi degil de bebegi emzirmekti…
He 1 yaşında diyon yani emzirdikce sut cogalir birakirsan kesilir heralde
Aa cogalir mi.. ama sonsuza kadar da devam etmez heralde dimi sirf emziriyon diye..
Iste merak ettigim buydu acaba biraktiktan ne kadar sure sonra kesilir tumden o yuzden dedim 1 ay cok mu o kadar cabuk kesilir mi falan…
Bilemiyoruummm
Peki.
Sut kalmis olabilir sicak su ile ovalamak. iyi. gelebilir emziren anneysen
3 ay önce biraktik normalde çok da gelen bi sutum yok ama emin olamadim
Denemekte yarar var ayrica sicak su iyi gelir. Tek goguste olumca sut kalintisi olabiliyor oda sicak su ile akar gider.
Kalbinde sıkıntı var streslimisin devamli gerginlik var mı ruhunda
Sürekli var onlar
Uzun zamandır ara ara kalbime bisi oluyo aslında bicaklaniyo gibi degisik bisi
Tamam bendede var aynısı panik atak sin
Genelde üzülünce strese girince oluyorsa panik atak sin ama mutluyken de oluyorsa kalp te sorun olabilir
Pek mutlu olmadigim için bilemiyorum.. Yogun stres olunca mideme vuruyo basim donuyo elimin ayagimin cani gidiyo baya kendime gelemiyorum
Panik atak tamam çözüldü sorunun aynısı bende yıllardır çektim depresyon ilacı verdi doktor reçeteli bol bol uyudum şimdi dünya yansa umurumda değil o moddayim ilacı da kullanmıyorum bir yıl kullandım sadece iyi geldi yani ama bazen yine yoğun strese maruz olunca tekrarlıyor stresten uzak dur umursama hiç biseyi içine atmışsın dertleri onlarda hastalık olarak dışarı çıkıyor kimse senden değerli değil unutma olur mu
Umarim bigun senin gibi olabilirim en azından sen iyilesmissinbn zaten bu kafayla daha çok çekerim bide bas agrisi çekiyorum tam oluyo🤷♀️
her şey stresten canım ani sinir baş ağrısı yapar kimisinde midesi ağrır bendede baş ağrısı yapıyor sinirlenince insanı bunlar dinden imandan çıkarıyor varya delirtecekler bizi ona uğraşıyorlar napacan hiç umurunda olmucak senin mutluluğun onları gerecek sende stresten çıkmış olacaksın
Bu ara baya dipteyim sürekli aglar oldum nedensiz tımarhane yolu göründü gibi
Canimyaa ne fırtınalar kopuyor içinde değilmi savrulup duruyorsun kimse bilmiyor sakın içine atma bundan sonra canım benim söylediğinde yüzlerine çok iyi hissedeceksin kim olursa olsun içine atma söyle bikere savunmaya geçtiğinde devamı gelir ve atlatırsın doğal yöntemle
Öyle yaptim ve yalnız kaldım.. Kimseyle konuşmuyorum çok çocuğumla bagris geciriyoz öyle buralarda konuşuyorum bazen iyileşmek için
Sohbet etmek istersen ben buradayım seni en iyi ben anlarım benide sen içine atmıyorsun bundan sonra hiç anlaştık mı
Icine atma kısmında değilim de olmadık şeylere kizip tartışmadayim.. Hem benim için zor hem etrafim için.. Yasamak zor geliyo bazen
İçine atmamış olsaydın bu hale gelmezdin bazı şeyleri içinde sakliyorsun canım
Bazilariyla konuşuyorum belki iyi gelir diye ama fayda etmiyo🤷♀️ zamaninda sustugum seyler yüzünden oldu sanirim ya da ne kadar anlatsamda kendimi bi turlu anlatamadığımdan🤦🏻♀️
Aynen öyle olmuş zamanında olmuş yeni değil zaten belli bu ve anlatamamak hepsi ben dede vardı
Ağırlıktan dolayı olabilirmi
Nasil?
Süt dolu dedin ya
Dolu demedim
Yeni kesilmiş bebeğin normal arada olabilir
Doktora görünseniz daha iyi olur en neticede
Tehlikeli mi?