Sağlık Hasta olsan başında kim bekler? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 103 İnsanın saçını toplayıp kusmasına yardım eden biri olması paha biçilemez bence.. ✨️ Keyifli günler..#smell Hasta olsan başında kim bekler? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimse😂 ben anayim ayakta atlatiyorum 2 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok hasta oldum bekleyen olmadı artık baş ediyorum kendim hastalıklarla. Geçmiş olsun 🙏 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederim 🙏✨️ Yorumla efulimmm88 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim yakınlarım beklerler, geçmiş olsun bir şeyin yoktur umarım😕 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederim biraz şifayı kaptım ya 🙏 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Ah😕 umarım çabuk atlat🙏🏻 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederim inşallah 🙏✨️ Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 🙏🏻 Yorumla
TaylanAskın Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl çok şükür hasta oldugumda kendini hasta edecek kadar değer veren bir elin beş parmağı kadar sayıda sevenlerim var. 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Annem, babam ve kız kardeşim hepsi ilgilenir çok şükür 2 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yanımda kimse yok olmasın kuzum ben kendi saçımi hemen toplar topuz yapar kusarim müsait bir yere 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl annem bekler o kesin ama annemde bi yere kadar sonra azarlamaya başlıyor 😂 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı. Annem yanımda olsa annem beklerdi ama bekleyen muhtemelen oğlum ve eşim olurdu.. 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Sağlık konusunda 577 cevap paylaştı. Kimsenin beklemesini istemem ben hasta olduğumu bile söylemem çoğu zaman kendi kendime yeterim ben 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kimse beklemez kendi basimin çaresine bakarım ✨ 1 0 Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hasta olduğum zaman beni rahat bıraksınlar acımı yaşarım ben😐 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. kimse hasta olmasın 😳 1 0 Yorumla
Altn7106 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl insana bence en çok hanımı yanında olursa zevk verir daha hızlı iyileşir 1 0 Yorumla
cleopatra01 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Eşim, annem, kız kardeşim… Yalnız olmadığını bilmek ne harika.. 2 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Annem sanırım başka da bekleyecek biri yok 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 472 cevap paylaştı. Annem bekler belki o da 1 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Kimse beklemez ve beklemiyo da zaten. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. kimse beklemez beklemesin de zaten : ) 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Vallahi kimse de beklemez kendimden başka 1 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Annem bekler geriye kalan kimse anne gibi olmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimse beklemez yalnız yaşıyorum ikinci covidim de uzaktan yemek getirdiler 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. şu an hastayım başımda birisi yok 1 0 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Sağlık konusunda 423 cevap paylaştı. Sanırım kimse beklemez 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Evliseniz kocanız, bekarsanız anneniz 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 786 cevap paylaştı. Eşim bekler Allah ondan razı olsun Razı 1 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sen bekle 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Sebep? Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Seni seçtim ben Yorumla HeartofFire +1 yıl Ben seni seçtim mi peki.. Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Annem bekler 2 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Su an yalnız yaşadığım için kimse beklemez 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 539 cevap paylaştı. Annem 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kimse😂 ben anayim ayakta atlatiyorum
Çok hasta oldum bekleyen olmadı artık baş ediyorum kendim hastalıklarla.
Geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim 🙏✨️
Rica ederim
Sevdiğim yakınlarım beklerler, geçmiş olsun bir şeyin yoktur umarım😕
Teşekkür ederim biraz şifayı kaptım ya 🙏
Ah😕 umarım çabuk atlat🙏🏻
Teşekkür ederim inşallah 🙏✨️
🙏🏻
çok şükür hasta oldugumda kendini hasta edecek kadar değer veren bir elin beş parmağı kadar sayıda sevenlerim var.
Annem, babam ve kız kardeşim hepsi ilgilenir çok şükür
Yanımda kimse yok olmasın kuzum ben kendi saçımi hemen toplar topuz yapar kusarim müsait bir yere
annem bekler o kesin ama annemde bi yere kadar sonra azarlamaya başlıyor 😂
Annem yanımda olsa annem beklerdi ama bekleyen muhtemelen oğlum ve eşim olurdu..
Kimsenin beklemesini istemem ben hasta olduğumu bile söylemem çoğu zaman kendi kendime yeterim ben
Kimse beklemez kendi basimin çaresine bakarım ✨
Hasta olduğum zaman beni rahat bıraksınlar acımı yaşarım ben😐
kimse hasta olmasın 😳
insana bence en çok hanımı yanında olursa zevk verir daha hızlı iyileşir
Eşim, annem, kız kardeşim… Yalnız olmadığını bilmek ne harika..
annem elbette
Annem sanırım başka da bekleyecek biri yok
Annem bekler belki o da
Kimse beklemez ve beklemiyo da zaten.
kimse beklemez
beklemesin de zaten : )
Vallahi kimse de beklemez kendimden başka
Annem bekler geriye kalan kimse anne gibi olmaz
Doktorum beklesin
Kimse beklemez yalnız yaşıyorum ikinci covidim de uzaktan yemek getirdiler
Hiç kimse. Anannem belki
şu an hastayım başımda birisi yok