Sağlık Benim gözlüksüz dünyam böyle, senin dünyan net mi bulanık mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 😦 benden daha yüksek numaraya sahip olanları düşünemiyorum bile oldukça sinir bozucu bir durum Benim gözlüksüz dünyam böyle, senin dünyan net mi bulanık mı? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Ben de miyopum maalesef ama çok ileri olmadığı için gözlüğe gerek duymuyorum, geçmiş olsun.. lazer düşünebilirsiniz kalıcı olarak miyop tedavi ediyordu sanırım 0 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben gözlük kullanmayı bıraktım. Sağ gözde 10 gibi bir miyop vardı ama şimdi iyileşme var şşdşdşdl nasıl oldu ondan da emin değilim 0 1 Yorumla Ondomann +1 yıl Kaptan Amerika gibi süper asker serumunu yemiş kadar hissettim sşçdxöldşf Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gözü görmeyenler böylemi görüyor 🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ahsjahdowl Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 865 cevap paylaştı. Benim dünyam karanlık:( 0 0 Yorumla