Arkadaşlar Cristal Meta ilacını eczanede bulabilir miyim? Yüksek dopingli bir ilaç olduğunu duydum. Reçetesiz alabilir miyim acaba?
Aşırı depresif haldeyim. Yürümekte bile güçlük çekiyorum. Oturduğum yerde de ayaklarım uyuşuyor.
Arkadaşlar Cristal Meta ilacını eczanede bulabilir miyim? Yüksek dopingli bir ilaç olduğunu duydum. Reçetesiz alabilir miyim acaba?
Aşırı depresif haldeyim. Yürümekte bile güçlük çekiyorum. Oturduğum yerde de ayaklarım uyuşuyor.
Bunun yerine direkt antidepresan ilaç grubunu almayı tercih et. Bahsettiğin şey bildiğimiz uyuşturucudan farksız, bağımlısı olma ve seni yavaş yavaş bitirme riskine hiç bulaşma derim
Bundan 15 günce iki tane arkadaşım böyle bir haptan bahsettiler. Hem dikkat ve motivasyonunu artıyor, hem beyin nöronları arasında elektrik alışverişini arttırıp düşünme kapasitesi ve hafızayı güçlendiriyormuş, hem de fizik kondisyonu arttırıyormuş. Adam christal meta aldıktan sonra fitnesse başlamış çok fit bir vücudu var şu anda. Önceleri göbekli bir adamdı. Şimdi baklavalı vücut yapmış. Bağımlılık yapıp yapmadığını bilmiyorum.
Son 12 senedir antidepresanlarla ayakta tutuyorum. Yazın fitnesse başladıktan sonra kullandığım Prozac manik atak etkisi yarattı. Yaz boyu günde 4 saat uykuyla durdum. Önceleri çok neşeliydim. Ağustos ayının ortasından itibaren stres ve öfke nöbetleri başladı. Eylül ayının ikinci yarısında yaşadığım son travmatik süreçten sonra depresyonik evreye geçtim. Doktor uyku ilacı yazdı. Prozacı bıraktırdı. Son bir haftadır yorgunluk mutsuzluk döngüsü içindeyim. İştahım kapandı. Bir şey yemek, bir şey yapmak gelmiyor içimden.
Anladım, ama ona iyi gelen sana gelmeyebilir herkesin bünyesi farklı.
Ben 19 yaşlarındayken, babam şeker hastası olduğu için lilika (lyrica) diye bir hap kullanıyor ağrıları kesen uyuşturan bir hap, merak etmiştim bir de babam neler yaşıyor diye deneyimlemek istedim.. meraklı Ece 🙆🏼♀️😄 neyse bana bildiğin halüsinasyon göstermişti..
Gerekli bilgiyi topla gerekirse doktoruna danış öyle karar ver sen.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Son bir haftadır musiki terapisi uyguluyorum kendime.
1. Tanburi Cemilin Ferahfeza Saz Semaisini
2. Müzisyenin piyanoya değil, piyanonun müzisyene eşlik ettiği sihirli melodiyi dinleyerek uyuyorum geceleri.
O gecelerin rüyasında gördüğüm şey asla nefsimi doyuracak heva ve heveslerim değil ruhumun gıdası olacak meşru bir hayat...
https://youtu.be/Ryo7WEPny-I?si=UGOLHVPpZk0-DxJu
Sana iyi geliyorsa ne mutlu')
https://youtu.be/dRbGKqKyYHU?si=3yGgQ9BlnAESZw57 bu da Tanburi Cemilin aynı eseri ama bu daha kulağa hoş geliyor.
@pilly_bhebek Allah babana acil şifalar versin. Babanı çok seviyorsun gerçekten. Bunu birçok yazında gördüm. Bazen diyorum keşke ben de babamı sevebilseydim bugün hakettiğim yerlerde olabilirim.
Ne ben onu sevebildim, ne de o beni sevebildi. Beni evladı gibi değil rakibi görüyordu. Bunun kendisi bile farkında değildi. Bazı süreçler, tamamen bilinçdışı. Bana şunu demişti. Yalanım yok sözüm insan sözüdür. Seni dayak atmazsam sen adam olmazsın p. ç olursun başıma bela olursun.
O dayakları, o küfürleri yedikten sonra adam da olamadım, p. ç de olamadım.
Sana şunu sormak istiyorum. Odepus kompleksi denen şeyi babalar da yaşıyor mu acaba. Bu yüzden mi erkek çocuklara karşı fiziksel/duygusal şiddet uyguluyorlar.
Teşekkür ederim , amin🙏
Bu birazda yetiştiriliş tarzıyla ilgili , muhtemelen babanda öyle bir ortamda büyüdü ve bunu doğru olarak öğrendi. Oysa hakaret ve dayakla büyüyen çocuklar yetişkin oldukları zaman psikolojik çok zayıf bireyler oluyorlar ve çoğunda öfke kontrolü gelişiyor... maalesef ki
Öfke kontrol problemi* gelişiyor
Çok doğru Ece. Dedem, yemek saati hala sokakta top oynuyor diye babamı falakaya katmış 5 dakika boyunca.
Ben hiç öfkemi kontrol edemiyorum artık. Babamla 5-6 defa tekme yumruk kavga ettik. En son kavgamız 8 Temmuz 2023. Babam polis çağırdı. Bana saldırdı dedi. Savcılıktan dilekçe geldi evden uzaklaştırma yönünde. Sonra annem, babamı tehdit etmiş.
"""Evi terkeder seni boşarım. O çocuk hasta ne yapacak tek başına sokaklarda torbacı mı olacak. Hiç kimse ona iş vermez""" Sonra babam şikayeti geri aldı. Savcılığa gittik. Evden uzaklaştırma kararını da aldık. Eğer babam şikayetini geri almasaydı hakkımda yasal işlem başlayacaktı. 6 yıl hapisle yargılanacaktım.
İşte bu kadar nefret dolu bir baba. Bir üvey babanın elinde yetişsem bana bu kötülüğü yapmazdı.
Can çıkar huy çıkmaz , senin babanda bunu görmüş bunu doğru bilmiş... buna yapacak bir şey yok artık.
Yapacağın şey kendini psikolojik güçlendirmek ve ayağa kalkmak. Sonrada kendine güzel bir hayat kurmaya bak.. bir ailen olsun ve babanın tüm yanlışlarına inat harika bir baba ol☘️
Çok geç kaldım çok. Çok geriye düştüm. Hayata karşı cesaretim de kırıldı, basiretim de köreldi, inancım da yıkıldı. Artık hiçbir yerden başlayamıyorum. Başlayınca da devamı gelmiyor. Belki de doğru yerden başlayamıyorum. Doğru yanlış gerçek yalan nedir onu da bilmiyorum. Her şeyi birbirine karıştırmışım.
Bu hayatta senin KS'de yazıp çizdiğin ya da hayata insana dair önerilerin dışında ne bir rehberim var, ne pusulam var ne de yol haritam.
Çünkü bugüne kadar senin dışında tanıdığım insanların %101'i söylediği ile yaptığı birbirini tutmayan, her gün televizyonda internette duyduğu okuduğu ya da kendi portföyünden uydurduğu yalanlara en başta kendisini inandırmış patolojik manyak sürüsü.
Sırf bu yüzden KS'de takip ettiğim kişi sayısını 78'den 3'e düşürdüm. Birisi sensin. Birisi Merve diye bir arkadaş. Öbürü de Figshott. Bıktım ciğeri beş para etmez insanların mantıksız/aykırı/sinir bozucu sorularına Bİ BOT cevap vermekten.
Bu arada KS'den%15,1 Bİ BOT oranına ulaştım. KS'nin en yüksek Bİ BOT oranı bende. Adminin birisiyle iletişime geçtim fenomenlik talebi konusunda. Hiçbir cevap yazmadı.
Yorumlarının çoğunu bingten kopyalayıp yazan, kendi fikri bile olmayan insanları bile fenomen yapıyorlar.(Yanlış anlama seni tenzih ederek söylüyorum.)
Hiç bir şey için geç değil. İnsanlar 50_60 yaşlarında falan herşeylerini kaybedip en baştan başlayabiliyorken senin neyin eksik acaba? Kendi gücüne inanman yeterli.
Fenomenlik için illa iletişime geçmesi gerekmiyor adminlerin. Zaten gözlem yapıyorlardır.
Bazen görüşlerine denk gelip okuyorum, gerçekten çok iyiler.
Kendine belli bir kategori belirle ve görüşlere o kategoride ağırlık ver. Belirledigin kategori üzerinden sorular sor ara da bence yaz kesin alırsın fenomenligi.
Genel görüşler yerine belirli bir kategoriye ağırlık vermen gerekiyor
"""Kendi gücüne inanman yeterli."""
Sen bu sitede 24,6K takipçisi olan bir profesyonel olarak bende eril enerjisi yüksek bir güç ya da potansiyel mi görüyorsun? Yoksa düşük benlik, inselleşmiş bir omega karakter mi?
Cevabın 1 numara ise bu gücü nasıl ve ne yönde, hangi sahada, hangi sektörde kullanmalıyım.
Cevabın 2 numaraysa toparlanıp normalleşmem için ne yapmalı?
"""İnsanlar, 50-60 yaşlarında falan herşeylerini kaybedip en baştan başlayabiliyorken senin neyin eksik acaba?"""
Benim en büyük eksiğim özdisiplin. Motivasyonla özdisiplinimin ters orantılı olması.
Görüşlerim ağırlıklı olarak aşk ve kişilik üzerine...
Takipçi ile profesyonellik olmuyor ya, onlar her yeni kayıt olan üyeye verilen 5 fenomenden oluşuyor.
Tamam işte teşhisini koymuşsun gerisi kolay. İşin zor kısmı neyin olup olmadığını bilebilmek sende bunu bildiğine göre çözüme geç 💪🏻
Teşhis kolay tedavi zor. Ne olup olmadığımı tespit etmek istiyorum. O yüzden sordum cevabın 1 numara mı 2 numara mı diye? Ona göre belirleyeceğim çözüme başlayacağım en doğru noktayı?
Üzgünüm ücretsiz seans süremiz doldu 😂
😀😁😊Canın sağolsun arkadaşım. Belki de cevabını bildiğim soruları soruyorum. Belki de her şey yaşanmışlıklarımla değil yaşantımla ilgilidir.
Uyku ilacımı almayı unutmuşum. Uyku tutmadı. Profilinin altında bir yazı okudum. Aslan maymun hikayesi üzerine. Oldukça eğitici, farkındalık yaratan bir metin çok beğendim.
Şunu merak ettim. Bu yazıyı 15 gün-1 ay önce falan mı yazdın yoksa daha önceki bir tarihte mi diye merak ettim.
Ben bu sitede çok kişiye sataştım. Lakin haklı yere sataştım. Hiçbir zaman da özür dilemedim onlardan. Niçin?
1. Onlar aslan pozu veren kedilerdi.
2. Onlar sokak lambası kadar ışığı olmayıp güneşten bile parlak olduğunu iddia edenlerdi.
Onlara sataştığım için hiçbir zaman pişmanlık da duymadım. Bana göre bu siteden izole edilmeleri gereken kişiler. Kimisi ergen gerisi, kimisi alfa dul.
Sonradan bıraktım bu sataşma işlerini. Kimin ne hali varsa görsün dedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece herkesi takipten çıktım 3 kişi hariç. Bir tanesi sensin diğeri Merve, öbürü Volkan.
Maymun aslan konusuna geleyim tekrar.
Bu sitede haksız yere sataştığım tek kişi sensin. O da oynamak zorunda kaldığım saçma sapan bir çadır tiyatrosuydu zaten. Bunun da özeleştirisini yaptım bütün KS halkının önünde gururumu ayaklar altına alıp.
Bu maymun aslan yazısını asla üzerime alınmadım. Neden?
Çünkü ben bu hayata kendime yeni kapılar açmak için çok maymuncuk kullandım ama hiçbir zaman maymunluk yapmadım. Bir aslan da olmadım, maymun da olmadım. Ben her zaman insan oldum. Esref-i mahlukat olan insan oldum her zaman.
İyi niyetli, hakkaniyetli olduğum için, partizan olmadığım için, fanatik olmadığım için, cinsiyetçi olmadığım için, geçmişten bugüne hiçbir siyasi lidere Allah'a tapar gibi tapmadığım için kimseyi sevemedim, kimse tarafından da sevilmedim. Değerli yalnızlığın mahkumu oldum.
Önemli değil. Beni, yaratan Rabbim sevsin yeter. Beni dualarım kurtaracak. Engellilerin, mazlumların bana ettiği dualar kurtaracak beni. Dua etmekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor kendimle ilgili.
Genel biz yazı. Senin yaptıklarına bakmıyorum hiç, kimseye gönderme yapmakla uğraşacak biri değilim. Derdim varsa direkt söylerim, dolanmam. Yazdıklarımı üzerine alınmaktan vazgeçmelisin
@pilly_bhebek. """"Düşünsene istemiyorsun ama o seni ikna edebiliyor, bundan dolayı işte. Herşeye rağmen onun için ikna olman ve onun bu mücadeleyi kazanma hazzı diyelim."""""
Ne kadar talihsiz bir tespit, ne kadar utanç verici bir yargılama.
Ece. Arkadaşım. Saygıdeğer arkadaşım. Ben FİKRETİNMÜCADELESİ derken bunu kastetmedim. Fikret'in hayat mücadelesi, hayata tutunma mücadelesi, ayakta kalma mücadelesi, aklını/ruhunu mukayyet edebilme mücadelesinden bahsettiğim. Eceyi bir şeylere ikna etmek gibi bir mücadelem yok benim. Eskiden vardı şimdi yok.
Ben dünkü yazımda sana karşı kaybettiğimi, niçin kaybettiğimi anlattım. Hayattan önce senden ümidimi kestiğimi ama senden başka kimseyle de yapamadığım için kendimi ölümsüz yalnızlığa alıştırdığımı anlattım dünkü köşemde.
@pilly_bhebek Artık sen benim gözümde ulaşılması gereken bir hedef değil izini takip etmem gereken bir rehber/pusula olduğunu defaaten söyledim sana.
Issız bir ormanda yönümü kaybetmişim. Ormandan çıkmak için takip etmem gereken bir çoban yıldızı olarak görüyorum artık seni Ece. Yönünü kaybetmiş bir avarenin derdi çoban yıldızına ulaşmak mıdır yoksa onun gösterdiği yönü takip edip selamete çıkmak mıdır sence. Ne ikna çabası, ne mücadele hazzı... Neden bahsediyorsun sen Allah aşkına Ece. Hz Muhammed (sav) aşkına neyle yargılıyorsun beni.
Bu kadar mı önyargılıydın bana, bu kadar mı nefret doluydun en başından beri. Ya da akrep burcu egoların bu kadar mı kör etti gözünü.
Ece. Arkadaşım. Değerli arkadaşım. Ben saygı duyduğum insanların tercihlerine de saygılıyım. Onları hiçbir şeye zorlamam. Hiçbir şeye ikna etmek için de manipülasyon ya da psikolojik baskı yapmam.
Ben seni sevmekten öte sana saygı duyuyorum. Yeryüzünde annem ve ablam dahil olmak üzere hiçbir kadına duymadığım saygıyı duyuyorum.
Üstelik profiline baktım. İLİŞKİN VAR görünüyor. Hem sevindim senin adına. Hem de saygıyla karşıladım.
Seni ikna etmek, sana sahip olmak gibi mücadelem yok artık. Tek derdim hayat mücadelesi. Hayata tutunma mücadelesi, hayatta kalma mücadelesi, var olma mücadelesi. Başka hiçbir amacım kalmadı.
Her şeye rağmen hala yanlış anlaşıldıysam senden onlarca yüzlerce binlerce kez özür dilerim arkadaşım.
@pilly_bhebek Bundan sonra söz veriyorum. İsmini vermeden, senden bahseden, sana matuf yazı demiyorum tek bir cümle kurmayacağım, tek bir kelime yazmayacağım. Çünkü artık senin bir ilişkin var ve ben bu duruma karşı gereken saygı çerçevesinde bir tavır ortaya koyacağımdan asla şüphen olmasın arkadaşım.
Senin sorununu antidepresan çözer. Eğer bağımlılık yapmasından korktuğun için kullanmak istemiyorsan hiç korkma. Çünkü yapmıyor. Test ettim, onayladım kfkf
Ben yıllardır antidepresan kullanıyorum. Artık artan dozlar bile fayda etmiyor.
Bu Cristal Meta nasıl bir kimyasal bilmiyorum da hem dikkat motivasyonu hem de fizik kondisyonu arttırıyormuş. Bir arkadaşım vardı göbekliydi. Meta içip fitnesse başlamış. 3 ay içinde fit bir vücuda ulaştı. Ben çok zayıfım üstelik kas kütlem de düşük. Çabuk yoruluyorum, çabuk dikkatim dağılıyor.
Bu tarz ilaçlar kalbi yorar, karaciğere zarar verir. Tavsiye etmiyorum. İyi bir psikiyatrist bul kendine
Çok vereceklerini sanmıyorum. Kırmızılı reçeteli ilaç olabilir.
Yürümekte bile güçlük çekiyorum. Oturduğum yerde de ayaklarım uyuşuyor
Ben reçetesiz ilaç alıyorum ne zamandır. Belki bulunur.
👍
Cevap
3Cevap
Alınmaz sanırım
Alamayabilirsin.
Alamazsın
Neden?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?