Geçiren var mı şikayetleriniz neydi? Ağız kuruluğu Mide bulantısı ve ağrısı Cilt kuruluğu Dilde ve ağızda yaralar Güçsüzlük nefes darlığı Kas agrilari bel bacak kol Bir aydır devam ediyor sevgilimde iğne tedavisine başlandı ama ne zmaan gecer ne iyi gelir tavsiyeler nedir arkadaşlar?
Bağırsak enfeksiyonu nedir? Sevgilim hasta, bu sebeple ameliyat olan var mı?
Senelerce lezbiyen aradın durdun sitede, en son buldun o da hastalıklı çıktı. Yemin ediyorum Zeki Demirkubuz filmleri gibisin lan, dehşet içinde izliyorum seni
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kim aramış lez. biyen pardon da ne usulsuzlugumu gördün bu sitede? Dört senedir cikiyorum ben bu kızla düzgün konuşur musun dört senedir Dr hayatım da bundan başka biri yok
Geçen sene bende geçirdim ve bende de uzun sürdü antibiyotikler de ekstra ishal eder, reflör probiyotik kullanımı tavsiye ederim. Eczacı muadilini etmeye çalışsa bile asla reflör kadar etkili değil
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne olur anlat nasıl geçirdin şikayetlerin neydi ne kadar sürdü kotkuyorum biraz için rahatlar belki başım dönüyor midem bulanıyor gucsuzumnkaslarim ağrıyor lavaboya cikamiyorjm gözlerim kuruyo ayağım sistinmidem agriyo tümü var miydinsendeb:( hangi tedavi yöntemleri uygulandi iğne oluyorum ben ilerlerse kötüymüş 20 gün oldu ya
1 litre suya 1 kaşık tuz bir kaşık şeker koy hazır su olsun bunu iç, bende çok ilaç vs kullandım ama antibiyotik de ishal yapar, cilt kuruluğu vs ishalden oluyor vücut su kaybediyor çünkü, mide ağrısı bulantı vs hepsi vardı baş dönmesi kas ağrısı