Çok tırnak ve çevresindeki etleri yerim dışarıda elim hep ağzımdadır sosyal anksiyetem var yani çocukluktan kendimi bildim bileli huyum budur ama son zamanlarda tırnaklarım çirkinleşmeye başladı eskiden böyle kötü değildi o yüzden durmak istiyorum nasıl bilmiyorum dışarı çıkarken elime anksiyete oyuncağı alıyorum devamlı aynı haraketi yapıyorum hani mesela kalem çevirmek kapak açıp kapatmak gibi hepsi bir arada olan bir oyuncağım var o olunca yemiyorum tırnaklarımı ama o zamanda insanlar garip bakıyor gibi
Bir defa yaptırmıştım ama sahte tırnağı ısırıyordum çirkinleşmişti ama iyiydi kendi tırnağıma zarar vermiyordum en azından sağol yine yaptırayım bu sefer iradeli olmayı deneyeceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tırnaklarını oval kes.. böyle batık duruyor.. tırnak makasi kullanma törpü kullan..
Yiyorum diyorum
Eline törpü al ve duzeltmeye çalış tırnaklarına uğraşırsan yemezsin bende yiyorum çözümü törpüde buldum.. tırnakların guzel olunca. parmklrinda guzel geliyor gözüne
Şunu anımsattı
I kadarda degil ya
Birebir
Tırnaklarını yeme uzasın daha sonra manikür ile pedikür e git düzelir
Teşekkürler deneyeceğim bunu
Rica bey abla
Protez tırnak yaptır onu kemiremezsin
Bir defa yaptırmıştım ama sahte tırnağı ısırıyordum çirkinleşmişti ama iyiydi kendi tırnağıma zarar vermiyordum en azından sağol yine yaptırayım bu sefer iradeli olmayı deneyeceğim
Bir süre sonra davranış seyrelerek söner zaten
Hobbit eli gibi
Naptın kardesim mezar mı kazdın bunlarla
Manikür