Hasta olmak istiyorum ne yapmam lazım hemen cevap vermenizi istiyorum hemen hasta olmak istiyorum ve iyileşmek istemiyorum bakalım?

• Arkadaşlar öncelikle merhaba ben adasu yeni katıldım aranıza 18 yaşındayım lise öğrencisiyim okuyorum hasta olmayı seviyorum kimisi hemen iyileşmek ister kimisi de benim gibi iyileşmek istemez ben hasta olmak istiyorum iyileşmek istemiyorum kolay kolay iyileşmek istemiyorum ve mide bulantısı kusma boğaz ağrısı ateş her şey olsun yine de iyileşmek istemiyorum kolay kolay atlatmak istemiyorum zehirlenmek istiyorum hastalanmak ateşlenmek istiyorum ve okula gitmek istemiyorum kusmak mide bulantısı hastalığın belirtisinin olmasını istiyorum üşütmek hasta olmak istiyorum ve iyileşmek istemiyorum cevaplarınızı hemen bekliyorum bana yardımcı olun lütfen sizin dediğinizi yapıp bana inşallah yararı olur şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum cevaplarınızı hemen bekliyorum uzun uzun yazmak istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben adasu hasta olmak istiyorum ve iyileşmek istemiyorum mide bulantısı kusma boğaz ağrısı ateşlenme hastalığın belirtileri olsun istiyorum sizden tek isteğim bana yardımcı olmanız ne yapmamı söyleminizi istiyorum teşekkürler
Hasta olmak istiyorum ne yapmam lazım hemen cevap vermenizi istiyorum hemen hasta olmak istiyorum ve iyileşmek istemiyorum bakalım?