gece damak kaşınmasıyla başladi sabahtan beri kötüyüm serum fizyolojik kullaniyorum burnuma açılıyor 10 dkka sonra geti kapanıyor antibiyotik alcaktim reçetesiz vermiyolarmis hastaneye gidicrk halim hiç yok eşim bu ilaçlari almis eczaneden kaç günde geçer bilgisi olanlar lütfen cevap

verebilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok ağır değilse soğuk algınlığın hemencik bir maden suyu , gripin karışımı yap içemem diyorsan içerisine biraz limon sık bunu sabah akşam yap iç üzerine aferin hap iç çabuk toparlarsın
soğuk su ictim heo o yuzden boyle oldum galiba canım maden suyunu dısari cikarsam 2 saat beklese soğuk artik bisey icmicem asla içine mi gripin atıcam anlamadim
Oda sıcaklığına bırakıp sıcak sıcak içersen tadı kötü oluyor hafif soğuk olsun merak etme bişey yapmaz
Evet maden suyunu bardağa boşalt üzerine gripin dök ve karıştır o tad seni tiksindirirse azıcık limon sıkıp ilave edebilirsin ekstra tuz da ekleyince baş ağrılarına birebir iyi gelecektir :)) şifa olsun geçmiş olsun
5 günde geçer şu an salgın var bende öyleyim
en kötüsüde burnum tamamen hepten gitti kapandi srrum fizyolojik uyguluyom rahatliyom 5 dkka sonra geri kapaniyo bogazim sizliyor lanet olsun
Siz biraz ağır atlatıyorsunuz ben testte verdim eris varyantı olabilir diye negatif çıktı
ama ben çok soğuk su içtim o yuzden diye tahmin ettim eşim de soguk su iciyor ama benim kadar içmedigi icin o sapasaglam
Ne iş yapıyon geçmiş olsun