Dış ağrım için dış hekimine gittim, bana bu hapı verdi. 2. içişimden sonra yan etki olarak baş ağrısı, dönmesi, halsizlik, kol bacaklarda uyuşukluk, midede aşırı yanma / ağrı şikayetlerim var. Kısaca mal gibi oldum. Netten araştırdım vajinit akıntı için diyorlar. Ben bu işi anlamadım ya kullanmakla kullanmamak arasında ikilemde kalıyorum..
Ne yapacağımı şaşırdım faydasını gören yan etkisi olan vs olanlar sizdeki durumlar neydi? Flagyl diş için kullanılır mı? Bilgisi olan var mı?flagyl diş ağrısı için kullanılır mı?
Diş için Flagyl 500 mg film tablet kullanan oldu mu? Etkisini gördünüz mü?
Metronidazol antibiyotik grubunda olan bir ilaçtır. Biz sağlıkçı mıyız ne bilelim bunu diyenler için şöyle açıklarsam eğer, enfeksiyon yaratan bakteri ve parazitleri öldürmeye yarayan grubun içerisinde olan bir ilaçtır. Flagyl şu durumlarda kullanılır;
Diş ülseri ve diş eti problemlerinde kullanılır.
Ameliyat sonrası oluşan problemler için kullanılır.
Basınçtan dolayı oluşan yaralar için kullanılır.
Sindirim sistemi enfeksiyonları için kullanılır. (mide, bağırsak vs gibi)
Cinsel organ enfeksiyonlarında kullanılır.
Akciğer enfeksiyonlarında kullanılır.
Kanda oluşan enfeksiyonlar için kullanılır.
Bacak yaraları için kullanılır.
Beyinde yaşanan enfeksiyon için kullanılır.
flagyl nedir, ne için kullanılır?
Flagyl Kaç Günde Etkisini Gösterir?
Flagyl tam 7 günde etkisini gösterir. Tabi vücudun hangi bölümünde enfeksiyon geliştiğine bağlı değişir etkisi. Bacak ve diş enfeksiyonlarında 7 günde etkisini gösterirken beyin gibi daha zor yerlerde etkisini 15 günde gösterebiliyor.
flagyl kaç günde etkisini gösterir?
Flagyl Diş İçin Kullanılır Mı?
Evet diş problemlerinde de kullanılıyor bu ilaç Diş eti problemlerinde, dişte oluşan enfeksiyonların tedavisinde sık sık tercih ediliyor. Etkisini hemen gösteriyor. Bu arada Flagyl ağrı kesici değil enfeksiyon ilacı yani antibiyoktiktir. Ona göre kullanın. Zaten doktor onaylı olmadan kullanmamanız gerekiyor. Flagyl 500 mg diş ağrısına iyi gelir mi sorusunun cevabı evet ama ağrısına değil enfeksiyonuna iyi gelir. Enfeksiyonu öldürür. Flagyl diş apsesi için de kullanılır.
flagyl diş için kullanılır mı?
Flagyl Yan Etkileri Nelerdir?
Her ilaçta olduğu gibi bu ilaçta da bazı yan etkiler olabiliyor. Bunlar;
Sersemlik hissi yaşarsanız,
Nöbet geçirirseniz,
Görme duyusunda bozukluklar oluşursa,
Cilt dökülmesi ve kızarıklık gibi şeyler baş gösterirse,
Baş ağrısı yaşarsanız,
İdrar renginde koyulaşma gib bir durum oluşursa,
Kaslarda ağrı oluşursa,
Ciltte sarılık oluşursa,
Şddetli karın ağrısı yaşarsanız,
hemen doktora gözükmelisiniz. Çok geçmiş olsun. Bu arada Flagyl kullanan üyelerin yorumları için buraya tık tık! Flagyl kullananlar genel olarak diş ağrısı için kullanıyor.
Flaygl500mg yakın zamanda kullanan oldumu acaba bugun kullammaya başladım çok pişmanım çok uyku yaptı gözümü acamıyorum halsizlik baş dönmesi mide bulantısı vs zatem ıkı aydır mıdemde bulantı kusma agrı yanma vardı endoskopi kolonoskopiden sora dr bu ilacı verdi içmek ıstemıyorum gunde 3kez 5 tane antıbiyotık içiyorum mahvoldum bunu içmeyip dıerlerını kullansam olurmu acaba
arkadaşlar saçmalıyorsunuz.. doktor antibiyotik vermiş sen ağrı kesici tavsiye ediyorsun.. ayrıca o ağrı kesici pekte kesmez diş ağrısını.. apranax fort daha iyi. mutlaka antibiyotik kullanması gerek bir hafta sonrasında yapılacak bir işlem varsa tekrar doktora gideceksin eğer kullanmazsan abse büyür derin boyun enfeksiyonu ve apsesi bile yapabilir ya da selülit.
Bu ilaci bende 2 gun once kullandim. sadece toplamda 5 adet kullandim ama ellerde ve ayaklarda karincalanma, agizda metal kokusu ki bu candida mantarlarinin cogalmasi anlamina gelir cunku bagirsaklarinizdaki probiyotik bakterilerin yok oldugunu gosterir, idrarda kirmizi renk, dilde agirlasma ve daha neler neler.
Faydasindan cok yan etkisi var. Dikkatli olun mumkunse kullanmayin doktorunuzdan baska bir ilac tavsiye etmesini isteyin. 2 gunumu kabusa cevirdi ve sayin doktorbey bunlar olabilir haberin olsun diye uyarmadi bile.
Annemin de bu ilaca karsi alerjisi var. Ve sende ki yan etkiler de ayni sekilde oldugunu gosteriyor... Dolarex kullanabilirsin hem cok kuvvetli bir agri kesicidir, hemde yan etkisi yokla en az arasinda diyebilirim...
Abi ya ben 4 gün kullandım şu an 3 gün daha kullanacağım çok pis baş dönmesi yapıyor sersemlik içtikten sonraki yorgunluk ve üşüme hissi dilde pamukçuk bağırsak enfeksiyonu içinde kullanılan bu baş belasının çok yan etkisi var
Diş çürükleri ne karşı oluşan diş eti enfeksiyonlarında çok etkili bir antibiyotik. Apranax Forte ile birlikte kullanmanı tavsiye ederim. Ben çok faydasını gördüm ilk tabletten itibaren , çok güçlü bir antibiyotik. Geçmiş olsun
Bağırsaklar için kullanıyorum biteceği günü 4 gözle bekliyorum HD rüyalar kabuslar görüyorum kullandıgımdan beri flagly 500 bi rahat bırak bir şal beni artık...