Güncellemeler
+1 yıl
Hey
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Daha önce çok kişiye gittim ama iyileşemedim doktor obsesif kompulsif bozukluk teşhisi koydu bir şey daha koymuştu ama onu göremedim İstanbul içinde bir psikiyatrist olursa sevinirim teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer devletde tedavi görüyorsan bir de özele geçmeyi denemelisin ücreti biraz yüksek ama değer
Özele gittim zaten
Ne gibi takıntılar var sende
Çok kötü dinsel takıntılar söylersem çarpılırım diye korkuyorum 😞
Yazabilirsin bana istersen belki yardımım dokunur
Yok teşekkürler yinede
Anlıyorum nasıl bi sıkıntı yaşadığını , geçmiş olsun
Sağol
Ben sana yardımcı olayım ne istiyon
İyi bir Psikiyatrist doktoru
Onların kendine hayrı yok sen anlat endişelerini ben çözerim
Kimsin ki sen
Ben benimde sen kimsin pardon
🤣🤣
Şaka bir yana söyle gerçekten yardımcı olacağım sana anlat
Ama nasıl güvenicem
Güven bana sana yardımcı olacağım. Hiç tanımadıklarım mesaj atıyor yardımcı olmaya çalışıyorum ve çoğunda da başarı oldum. Elimden geleni yapacağım söz
Nasıl geçer bu korkular takıntılar utangaçlık vs
utangaçlık aslında kötü görünse de iyidir lakin çok fazla utangaçlık varsa hem takıntılı olursun hemde korkuların olur.
Günlük hayatta arkadaş okul veya iş ortamında kendini kasmadan rahat olmaya çalış. Bu ilk başlarda zor gelebilir, kendinide kasabilirsin ama zamanla bulunduğun ortamlarda uyum sağlayacaksın. Tabi biraz zaman alacaktır..
Takıntılı durumlarıda iyi yöne doğru çevir yani sürekli olumsuz düşünmek yerine onları olumluya çevir. Gelecek korkusu gibi korkuların varsa ise inan onun için korkmaya hiç gerek yok. Zamanla her şey yerine oturuyor, sadece ve sadece yapmak gerekenlerin en başında kendi olan güvenini yükseltmen.. kendine güven...
Bu yazdıklarım ilk başlarda zorlayacak, çünkü bunları yenmek biraz zaman alacak. Senin gibiydim bende. Zamanla yendim bunları birde biraz yaş ilerledikçe inan hepsi oratadan kalkıyor.
Yalnız kalma. Kitap oku boş vakitlerinde zevk alacağın işlerle uğraş. Kafa dengi arkadaşın varsa otur bol bol muhabbet et. Zamanla herşeyin yoluna girdiği göreceksin. Eğer işe yaramazsa gel yüzüme tükür bu kadar kesin ve netim
O içindeki vesveseye hükmet. Çünkü seni korkutan o.
Arkadaşım hiç yok
Okuyor musun ya da çalışma hayatın var mı ya da evde misin sürekli
Evet
İyisine denk gelmedim
Bende ya
Var ben
😏
Şaka değil ya
Ben gibi
😞
Ciddiyim
Benden kötü olamazsın