Aynende öyle valla 🤣 210 papel cok gercekten ve iceriginin nenoldugunu bildiginde de insanin ici daha cok aciyor o rakama. İscilikve kalip diyorlar ama sanayici oldugum icin aslinda kalip dedikleri seyin cokta maliyetli olmadigini biliyorum. Ama zanaatlari onlarin o oldugu icin birsey diyemiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dişci bi müsterim gecen hafta fiyat verdi bana 210 bin. Oda bana 😂
Ciddi misin oturup ağlayacağım
Gecen sene oyle laylaom sormustum 90 k denmisti ya. Hakaten cok pahali. Simdi gunde iki kez degil bide oglen fircaliyorum 😂
Bak çok üzüldüm Türkiye de yaşamak ne kadar stresli ya şu işe bak
Neye el atsan kurumuyor 😂 kurutmuslar fiyatlarda
ya o paraya eskiden araba alınıyordu üf ya
Dusunuyor musun? Eger dusunuyorsan cok iyi qrastir , kaliteden vereferanstan odun verme. Butceni ayarla ve yaptirabilirsen yaptir derim
Ne bütçesi benim bütçem bin lira. Şaka bir yana o kadar param yok ve çok zengin olmadığım sürece de yaptırmam ki
ya o paraya eskiden araba alınıyordu üf ya
Aynende öyle valla 🤣 210 papel cok gercekten ve iceriginin nenoldugunu bildiginde de insanin ici daha cok aciyor o rakama. İscilikve kalip diyorlar ama sanayici oldugum icin aslinda kalip dedikleri seyin cokta maliyetli olmadigini biliyorum. Ama zanaatlari onlarin o oldugu icin birsey diyemiyorsun
Varlikli olmadigin surece gervekten cok para ya dediin gibi. Renk cok onemli biliyorsun. Bembeyaz siriyltiyor. Daha naturel secenekler var
Benim bir disimde curuk cok buyuktu disin icini oyunca kenarlari zayiflamisti. Bana zirkonyum yaptir dedi. Fiyatini bilmiyorum ama 7-8k falandir herhalde komple yapmicak cunku
Çok pahalı olduğunu biliyorum ve o da ömürlük olmuyo. Tabi bir de kendi doğal dişlerinide törpüledikleri için ömür boyu onu yaptırmak gerekiyo.
Pahalı
Pahalı olduğunu biliyordum aslında
İşte pahalı 200 300 arası
Ya bu fiyatlar ne ya. Ben en iyisi dişçi biriyle evleneyim
Sen bilirsin
Ben bilirim tabi♥️
Tabi2