Sağlık Aşırı acı biber yemek dışkıda kanama yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aşırı acı biber yemek dışkı yaparken kanama ve karın ağrısı yapar mı? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar doktora gitmem gerekli mi ciddi bir şey var mıdır? Aşırı acı biber yemek dışkıda kanama yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karın ağırısı yapar yanma yaparda kan ı bilmiyom hiç yaşamadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İleride bağırsaklarına ve arka tarafına zarar verir. Yoksa yemesi tabii ki zevkli :) 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçer bu durum geçmesi ne kadar sürer? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeme yani bence. Az az ye.Fazlası zarar veriyoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karının mı ağrıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuvalette çok kalmak da hemoroid, basur, bağırsağın dışa sarkması, makat çatlağına yol açabilir zamanla.Acı da geç çıkmaya sebebiyet veriyor Yorumla Soran +1 yıl Peki doktora gitmeme gerek var mı yoksa birkaç gün içinde geçer mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekle, geçmezse dahiliye polikliniğine git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuvalete Canını acıtıyosa da git Yorumla Soran +1 yıl Dün gece yedim biberleri bugün de açıyor ama acıdı azaldı karın ağrısı falan sadece peçeteyle silerken damla kan gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karnını ovaladın mı hiç Yorumla Soran +1 yıl Sıcak Su torbası koydun az ovaladım da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam ederse doktora gidersin yani Yorumla Soran +1 yıl Yaşadın mı sen hiç bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Bazen acıy yiyom ama hiç kanama vs olmadı çok şükür.Ama yedigin acılar çıkarken tabi acıtabilir biraz ve tuvalette uzun bırakabilir Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim her şey için♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ama ben kız değlim. :) Kendinize iyi bakın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler nasıl kız değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir süre önce bu hesabı açmıştım. Hâlen silmemişim. Evet kız değil bu hesap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsız edici bir şey söylemedim umarım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hemoroid yapar ve kanama yapabilir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hemoroid olup olmadığını nasıl anlarız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanama yapar makatta Yorumla Soran +1 yıl Normalde olmuyor acıyı fazla kaçırdım diye oldu hemoroid mi oluyor bu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belki iç hemoroid olmuştur o kanamıştır Yorumla Soran +1 yıl O kendiliğinden geçiyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doktora bir görün Yorumla Soran +1 yıl Bugün geçti doktora görünmeye gerek var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen gene de bi görün her ihtimale karşı Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. yapmaz çıkarken yakar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hani silerken pecetede damla kan görmek normal mi? Yorumla _Thanos_ +1 yıl normal Yorumla
Mrsoydan Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl Basur varsa yapar; 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal değil mi yani bu durum Yorumla Mrsoydan +1 yıl Normal değil basuru azdırıyor Buda gün boyu rahatsız eder ve kaşıntı yapar. Yememilisin Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. yapar. acıtır orayı. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki nasıl geçer bu Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl çok fazla ıkınma. yıka. yediklerin çıkınca acı yeme. yavaş yavaş yara iyileşir. Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar sürer bu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karın ağırısı yapar yanma yaparda kan ı bilmiyom hiç yaşamadım
İleride bağırsaklarına ve arka tarafına zarar verir. Yoksa yemesi tabii ki zevkli :)
Nasıl geçer bu durum geçmesi ne kadar sürer?
Yeme yani bence. Az az ye.
Fazlası zarar veriyoo
Karının mı ağrıyo
Tuvalette çok kalmak da hemoroid, basur, bağırsağın dışa sarkması, makat çatlağına yol açabilir zamanla.
Acı da geç çıkmaya sebebiyet veriyor
Peki doktora gitmeme gerek var mı yoksa birkaç gün içinde geçer mi?
Bekle, geçmezse dahiliye polikliniğine git
Tuvalete Canını acıtıyosa da git
Dün gece yedim biberleri bugün de açıyor ama acıdı azaldı karın ağrısı falan sadece peçeteyle silerken damla kan gördüm
Karnını ovaladın mı hiç
Sıcak Su torbası koydun az ovaladım da
Devam ederse doktora gidersin yani
Yaşadın mı sen hiç bunu
Hayır. Bazen acıy yiyom ama hiç kanama vs olmadı çok şükür.
Ama yedigin acılar çıkarken tabi acıtabilir biraz ve tuvalette uzun bırakabilir
Anladım teşekkür ederim her şey için♥️
Rica ederim ama ben kız değlim. :)
Kendinize iyi bakın
Teşekkürler nasıl kız değilim
Bir süre önce bu hesabı açmıştım. Hâlen silmemişim. Evet kız değil bu hesap
Rahatsız edici bir şey söylemedim umarım
hemoroid yapar ve kanama yapabilir
Hemoroid olup olmadığını nasıl anlarız
kanama yapar makatta
Normalde olmuyor acıyı fazla kaçırdım diye oldu hemoroid mi oluyor bu?
belki iç hemoroid olmuştur o kanamıştır
O kendiliğinden geçiyor mu?
doktora bir görün
Bugün geçti doktora görünmeye gerek var mı?
sen gene de bi görün her ihtimale karşı
yapmaz çıkarken yakar
Hani silerken pecetede damla kan görmek normal mi?
normal
Basur varsa yapar;
Normal değil mi yani bu durum
Normal değil basuru azdırıyor Buda gün boyu rahatsız eder ve kaşıntı yapar. Yememilisin
yapar. acıtır orayı.
Peki nasıl geçer bu
çok fazla ıkınma. yıka. yediklerin çıkınca acı yeme. yavaş yavaş yara iyileşir.
Ne kadar sürer bu?
Evet yapar
yapar evet