Konuşurken vs çok mu dikkat çekici. Diş teli kullanmam gerek ama yeterli bütçem yok. Önceden çok takıyordum ama artık takmıyorum. Böyle yaşamaya alıştım sanırım.
Çok takıyorsun gibime geldi sonuçta dişlerine diş macunu bile değmemiş herifin biriyle french kiss yapacaksın çokta şey etme yani :D
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendileri kusursuz ya kusursuz kadın arıyorlar kendilerine. Evet çok taktım bi ara diğer insanlar gibi gülemiyordum komik şeylere bile Tebessüm ettim hep. Fotolarda da hep aynı dişim görünse hemen silerim o fotoyu. Pandemide maske takmak bile bana kendimi iyi hissettirmişti dişim görünmediği için.
Çok kasma dostum sana seni kötü hissettirecek her kim varsa çek resti kimse bulunmaz Hint kumaşı değil. Yok dişleri yamukmuş yok fiziği iyi değil yok götü gözüme hoş gelmiyo bla bla bla boş coğrafyanın boş insanlarıyız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır bence kötü görünmüyor.
Çok takıyorsun gibime geldi sonuçta dişlerine diş macunu bile değmemiş herifin biriyle french kiss yapacaksın çokta şey etme yani :D
Kendileri kusursuz ya kusursuz kadın arıyorlar kendilerine. Evet çok taktım bi ara diğer insanlar gibi gülemiyordum komik şeylere bile Tebessüm ettim hep. Fotolarda da hep aynı dişim görünse hemen silerim o fotoyu. Pandemide maske takmak bile bana kendimi iyi hissettirmişti dişim görünmediği için.
Çok kasma dostum sana seni kötü hissettirecek her kim varsa çek resti kimse bulunmaz Hint kumaşı değil. Yok dişleri yamukmuş yok fiziği iyi değil yok götü gözüme hoş gelmiyo bla bla bla boş coğrafyanın boş insanlarıyız
Temiz görünüyorlar. Ben rahatsız olmadım görünce 😂
Hiç rahatsız etmedi beni bence gereksiz takıyorsun kafana
Teşekkür ederim 🙂 içimi rahatlattınız
evet rahatsız edici bir görüntü var ve cinsellikte sorun yaşatır
Ne gibi bir sorun mesela?
sa******so çekmekten sorun olur öpüşmekte sorun olur
Minik tatlı bir vampir gibi hoş bence
Yaa 😅 hiç böyle düşünmemiştim
boş ver ya seni dişin için seven sevmesin
Yok rahatsız edici değil takılma
Ben rahatsız olmadım
En azından beyaz şükret