Bence durum o kadar basit değildir. Hastanın damar sertliği ya da kalp rahatsızlığı olmalı. Korkmayın. Her duyduğunuz sizi bu şekilde korkutuyorsa, yola çıkmayın. Trafik daha büyük problem.
2 hafta önce gittim sadece kan testi yapıldı. Bişey çıkmadı onda. Ama bu safra yani başka bölge değil belli net. Acildeki doktora da ultrasona yollayamaz mısınız dedim doktor azlığı ve yoğunluk yüzünden şu an yollayamıyorum dedi. Mide için ilaçlar yazıp gönderdi.
Ülkede ölsen ultrason bile çekilemeyeceksin ne hale geldik 🥺🥺 kan testinde çıkardı olsa ama filmde çektir nolur nolmaz. Yoğunluk varmış yokmuş saçmalığa bak ya 😏
Valla doktorlara ayrı hastaya ayrı üzülüyorum çok fazla yükleme yapılıyor doktorlara da. Ama hastanında tedavisi gerekli. Kan testi kesin sonuç vermez diyor nette doktor da zaten genel cerrahi ye örün yine de dedi. Allahtan 1ay öncesinde basit bir nedenle randevumu aldım yarına. Şimdi gerçekten ihtiyacım olan bir neden yüzünden gitmek şart oldu. Dün gece çok kötüydü. Umarım temiz çıkar da.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Taş olma ihtimali yüksek. Tek çare ameliyat. Oda problem değil.
Nasıl problem değil
Basit bir ameliyat. Hissetmezsiniz bile.
Geçen gün haberde doktor safra ameliyatı sırasında kalp damarına mı ne zarar vermiş kadın ölmüş ama 🥺
Bence durum o kadar basit değildir. Hastanın damar sertliği ya da kalp rahatsızlığı olmalı. Korkmayın. Her duyduğunuz sizi bu şekilde korkutuyorsa, yola çıkmayın. Trafik daha büyük problem.
Doktorlar bunu önceden kontrol etmiyor mu
Güzel soru. Şeker ve tansiyon testi yapılıyor. Ancak, sizin yaşınızda rastlanacak bir durum değil.
Anladım teşekkürler
Allah sabır versin sana ne etsen de doktor müdehalesi olmadan senin için çok zor
Çok sağolun
Buscopan içmelisin ve muhakkak İngiliz odasıyla alkali su diyeti yapmalısın
Buscopan içtim
Evet gazlı şeyler kahve vs bile içmiyorum ama ne yesem ağrı oluşuyor şişkinlik yapıyor.
Atağı çok kötü olur dediğim diyet şart ben öyle kurtuldum
Ameliyata gerek yok mu yani sen oldun mu
Ameliyat dan döndüm bu şekilde. Ama seviyesi durumu önemli tabi balçık kıvamda ise mesela denenebilir.
Kusmaların var mı
Hayır. Midem çok ağrıdığı zaman bulanıyor hafif ama ağrı azalınca geçiyor. Ben başkası dese ciddiye almazdım ama bu nasıl acıdır ya
Boş mide de bile yapmaya başladığı zaman son radde ben oradan döndüm diyeyim sapsarı bişiy gelene kadar ki o safra sıvısı kusturuyor
Nasıl yani anlamadım
Mj atarmısın
Buradan yazsanız
Tuvaletten sonra hafifliyor ağrı
Bişey yemeye korktum gerçekten artık ya.
Yağlı yumurta içerikli baharatlı herşeyden uzak dur. Sonra alkali su diyetine başla hemen
Alkalı zararlı değil mi. Asitli sonuçta o da
Alkali değil o baz asiti yok eder
Tamam denicem
İşe yarar eczaneden al
Kendim yapamaz mıyım
Onu alıp evde karışım yapacaksın işte netten bak bşraz
Teşekkürler
Kola, asitli içecek, acı yemiyeceksin, sanırım taş var
Asitli içecek zaten içmem. Ama her türlü şey kötü geliyor. Süt yoğurt yumurta hamurişi hepsi
1 ay beklemen hata. Direkt acile gidiceksin.
2 hafta önce gittim sadece kan testi yapıldı. Bişey çıkmadı onda. Ama bu safra yani başka bölge değil belli net. Acildeki doktora da ultrasona yollayamaz mısınız dedim doktor azlığı ve yoğunluk yüzünden şu an yollayamıyorum dedi. Mide için ilaçlar yazıp gönderdi.
Ülkede ölsen ultrason bile çekilemeyeceksin ne hale geldik 🥺🥺 kan testinde çıkardı olsa ama filmde çektir nolur nolmaz. Yoğunluk varmış yokmuş saçmalığa bak ya 😏
Valla doktorlara ayrı hastaya ayrı üzülüyorum çok fazla yükleme yapılıyor doktorlara da. Ama hastanında tedavisi gerekli.
Kan testi kesin sonuç vermez diyor nette doktor da zaten genel cerrahi ye örün yine de dedi. Allahtan 1ay öncesinde basit bir nedenle randevumu aldım yarına. Şimdi gerçekten ihtiyacım olan bir neden yüzünden gitmek şart oldu. Dün gece çok kötüydü. Umarım temiz çıkar da.
Umarım güzel sonuç alırsın🙏
Çok teşekkür ederim