Sağlık Spor salonu fiyatları ne kadar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 6 ay gitsem ne kadar fiyat Güncellemeler+1 yıl Bilen yokmu ya Spor salonu fiyatları ne kadar? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lüks yerlerde 6 bin 8 bin falandır. Benim gittiğim yer uygun fiyatlı olduğu için 6 aya 1,600 ödüyorum. 0 6 Yorumla kuralsız373 +1 yıl @VişneliBrowni_ gayet uyguna gidiyosun salonda iyiyse ve ilgi varsa hiç yerinden kımıldama 😉 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Aşırı iyi diyemem ama çok lüks olmada da gayet ideal bir salon Yorumla Soran +1 yıl Ya ben kilo almak icin gitmeyi dusunuyorum da acaba kaç ay da kilo alırım Yorumla kuralsız373 +1 yıl İsterseniz yazın sormam gereken bazı sorular var çünkü Yorumla Soran +1 yıl @kuralsız373 sana demedim kıza söyledim o gidiyor muş ya Yorumla kuralsız373 +1 yıl Haa pardon Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Hangi sehirdesin ben fitness eğitmeniyim şu an Gaziantep'te en kötü salon 500₺den başlıyor normal salonla 700-800₺ arası iyiler ise 1000₺ üzeri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben aydındayim Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Ablacım ben İstanbul'da izinlerde gidiorm yıllık üyeliğim var 35 bin TL 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah kaç yıllık Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl 10 Yorumla
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Bizim belediye de aylık 170 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendin git Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Arkadaşım gidiyor zaten balım ben doğada yaparım sporu Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Nereye gittiğine bağlı kurumsal pahalıdır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ufff Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 250 ye gidiyorum 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye sana özel mı orası 🙄😅 Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Halka özel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gitmeye devam Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uçmuş fiyatlar burada bir aylık 600 falan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ay cok muş ya Yorumla kuralsız373 +1 yıl @meeowwwwwwwww günümüz fiyatlarina göre çok uygun eğer salon ve ilgi alaka iyiyse Yorumla meeowwwwwwwww +1 yıl Pahalı Yorumla kuralsız373 +1 yıl Hangi sehirdesinki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lüks yerlerde 6 bin 8 bin falandır. Benim gittiğim yer uygun fiyatlı olduğu için 6 aya 1,600 ödüyorum.
@VişneliBrowni_ gayet uyguna gidiyosun salonda iyiyse ve ilgi varsa hiç yerinden kımıldama 😉
Aşırı iyi diyemem ama çok lüks olmada da gayet ideal bir salon
Ya ben kilo almak icin gitmeyi dusunuyorum da acaba kaç ay da kilo alırım
İsterseniz yazın sormam gereken bazı sorular var çünkü
@kuralsız373 sana demedim kıza söyledim o gidiyor muş ya
Haa pardon
Hangi sehirdesin ben fitness eğitmeniyim şu an Gaziantep'te en kötü salon 500₺den başlıyor normal salonla 700-800₺ arası iyiler ise 1000₺ üzeri
Ben aydındayim
Ablacım ben İstanbul'da izinlerde gidiorm yıllık üyeliğim var 35 bin TL
Maşallah kaç yıllık
10
Bizim belediye de aylık 170
Kendin git
Arkadaşım gidiyor zaten balım ben doğada yaparım sporu
Nereye gittiğine bağlı kurumsal pahalıdır.
Ufff
Ben 250 ye gidiyorum 😂
Niye sana özel mı orası 🙄😅
Halka özel 😂
Gitmeye devam
Uçmuş fiyatlar burada bir aylık 600 falan
Ay cok muş ya
@meeowwwwwwwww günümüz fiyatlarina göre çok uygun eğer salon ve ilgi alaka iyiyse
Pahalı
Hangi sehirdesinki
5 bin tl