Yağmurlu bir günden herkese günaydınnnnnnn sonbahara alerjiniz var mı?

#inci🌸
Yağmurlu bir günden herkese günaydınnnnnnn sonbahara alerjiniz var mı?

#inci🌸
Ben de zaten alerji var hem de baya çok. ilk bahar aylarında özellikle de çiçekler olsun ya da bazı kediler olsun yakınlaştığım zaman direk burnum tıkanır rahat nefes alamam yüzüm kızarır zaten hassas cildim de olduğu için beni çok zorluyor.. ama son bahar da öyle alerji yaşamadım.. sanırım polen alerjim olduğu için daha çok ilk bahar ya da yaz aylarında var.. ama kış ya da son bahar gibi soğuk havalarda hiç denk gelmedim.. yine de yaşayan bilir zor bir durum..
Şimdide işte burunda tıkanıklık boğazda kaşıntı, göz sulanmasi gibi.. şükür hiç biri bende yok.
Bende var işte. iyi ki de yok sende
Neyse ki kadınların erkeklere alerjisi yok. Olsaydı biz ne yapardık. Bize her zaman sonbahar olurdu 😔 sararirdi yüzümüz, solardi gulucugumuz , ölürdü kalbimiz
😀benim var erkek kişisi görünce kaşıntı basıyor beni kks
😀uyumusunuz beyefendi alamiyorum etiketi 😀varmi taktik
Erkeklere sinir olunca başlayan alerji: Erkek düşmanlığı. Neyse ki geçiçi oluyor.
beni sonbahar değil bozuk dünya düzeni alerji ediyor
Boğazımda biraz şişkinlik var, hissediyorum üç dört güne ben hasta olurum
Geçmiş olsun dikkat et🌸
Cevap
36Cevap
Tam geçiyor derken bogazim yine ağrımaya başladı öksürük hırıltı falan ☹️
Pastil falan al.. ay attim ağzıma zehir gibi yokmu daha güzel tadı olan ya
Hmm bitsin paket yeni alayim ağzım uyuştu😀😀
İlk bahar da benim alerjim tavan yapıyor son baharda cok sıkıntı yaşamıyorum
Geçmiş olsun ⚘
Sonbaharı seviyorum iyi ki alerjim yok ☺🤗🍂
Çok şükür bende severim 🌸
🙃🌼
Henüz başlamadı. Havalar biraz daha soğusun her tarafım kaşınmaya başlar.
İlacı var dimi?
Geçmiş olsun
Sonbaharı severim benim mevsimim
İki üç gündür var ilaçla bitki çaylarıyla bastırıyorum ama bu da iyi değil sanırım tam anlamıyla hasta olamadığım için baş ağrısı yaptı
Ben ilkbahar alerjisi yaşıyorum. Biraz sorunlu geçiyor. Sonbaharda yaşayanlara da acil şifalar diliyorum <3
Böyle bir alerjim yok çok şükür olanlara da Allah şifa versin. 😊⚘
Alerjim yok ama genelde mevsim geçişlerinde bir grip oluyorum
Çoktan hasta oldum iyileşme sürecindeyim. Alerjim var mevsim geçişine.
Genel bi alerji sorunum var mevsim geçişleri tetikliyor tabi.. 🥲
Yaz mevsimi ve normalleri hariç her mevsime her hava koşuluna alarjim var
Alerjim yok bahar aylarını seviyorum bana aksine enerji katıyor
şu an da başlamadı henüz birşeyler. Bazen tutuyor. İlaç içiyorum.
Bende sinüzit olduğu için uçan tüyden etkilenebiliyorum mevsim fark etmiyor.
İlkbaharda yeterince çektim neyse ki sonbaharda yok
Çok şükür öyle bir sıkıntı yok Allah yardım etsin olanlara
Yok çok şükür sadece kıştan ilkbahara geçişte biraz rezillik çekiyorum onun dışında hiç sorunum yokk
Sonbaharda değilde, ilk baharda başlıyor benim alerjim, polenler rahatsız ediyor.
Böyle bir şey olduğunu ilk kez duyuyorum sürekli hapsuruyorum gozlerim başım ağrıyor alerjim var demekki ben de doktora gitmeyi düşünüyordum yine de gidicem
Ayyy ben sonbahar alerjisi mi oldum acabaaa😂
Belirtilerin var mi acaba
Böyle bir şeyin varlığından bile haberim yoktu ama bir aydır gribim diyebilirim Eylül başından itibaren ilk defa 😃
Alerji mıdır nedir ama şu burun akıntısı olmasa iyi baş dönmesi de oluyor başta şiddetli ama o geçti allahtan
Sizde basladimi sayin inci
Benim yok şükür alerjim.. sizin 😀
bizim iyi sayilir hava koptu burada karanlik oldu, sizin havaniz acik olsun sayin modaratör master hanim baska varsa rütbeniz lütfen belirtin
Master olamadim😀 ayrica rütbe nedir ya jsjsjs teşekkür ederim sizinde havanız açık olsun
bugun yarin master olacagin icin ben simdiden elimi alisritayim dedim, ama admin adayi ile yazistiginin farkinda olmani isterim :D
Ay hadi inşallah 😀korkmam gerekiyor mu jsjsjs varsa bi kusurumu afola
Seninle bundan cok onceki soruda sanki az biraz gerildik gibi o musun bilemedim ama aklima geldi 😀
öyle bisi varsada sizin kabahatinizdir :D saka yapiyorum tabiki hic hatirlamadim ama gerginlik yapmam heleki bir hanim efendiye karsi, yeni defterleri severim :D
O başkasıymış hesabi da aktif değil.. eğer sizin kapattığınız hesap değilse 😀bilmem kahabatim yoktu soruya laf etti anca bu soruları sorabilirsin senden bu kadari beklenir diye sataşmişti cani sagolsun ne diyim
Nicki nemis o arkadasin
Uye hedef olmasin.. okuyun silin görüşü olur mu.. beyazid di galiba az once baktim unuttum
Bana nasil benzettin o zaman onu? ayrica bu nasil bir kin de unutmamisin ne yazdigini :D
Profil fotonuz benziyor 😀çünkü cok alınmıştim incindim, gücendim jsjsjs
Alla alla hic hatilamiyorum o kiside benim evet, belkide baskasina yazacaken hatlar karismis olabilir genelde olur bende kilif aramiiyorumda hatirlasam evet direk soledim hakketmiştinde derim yani. O görüş duruyormu hala bi göstersen bana
Nasıl tanidim ama😀 dur atacam
Size bir güç verilmiş olsaydı, dünyadan hangi hastalığı silerdiniz? ↗
😀teşekkür teşekkür
mesajdan at baride reklam olmayim böyle davraniyor bu die
Umarım kalbimizin ekmeğini yeriz😀
Silersin 😀bak sil.. ben silemiyorum
Vay arkadas ne kinci ciktin sende maksat muhabbet olsun demişiz sen dikine gitmişin :D hatirladim yazdiklarimida hedef alarak yazmadim bunlari ama sende begenmişin yorumu :D silmiyorum orada kalsin
Silemezsin de jsjj şuraya yazdıklarımı silebiirsin.. bu görüşüm ile birlikte son 7 görüşümü bunu gormek istemiyorum diyin bende sizin otekilerini sileyim 😀kırgınlık yok muhabbet olsunmuş jsjsjs he aynen bana zıt giden çok nadir oluyor ondan unutmadım
yo yo silmene gerek yok hersey ortada kabul ediyorum o benim :D ama o beyazid ben emil bunuda göz önünde bulundurun lütfen :D
Hesap değişince daha yumuşak huylu olmuş 😀neyse teşekkür ederim
bu seferde ben unutmam merak etme efenim
Hayır valla hiç hasta olmadım hayret.
Bunu dedin ya tm olacan😀
Hayatım boyunca hiçbir şeye alerjim olmadı.
Benim de😀şanslıyız
Seçilmiş insanlar olarak 😈😝
3-4 gün önce hastalandım da şu an iyiyim
Geçmiş olsun
Başladı fakat ben koruyucu ilaçlar kullanıyorum o yüzden tıkanma gibi sendromları yaşamıyorum artık
İş güç gecelere kadar çalışmak alerjik değilde fiziken yordu bu da halsizlik ve kırılganlık yaptı guzum bende
Alerjim yok sadece mevsim geçisine bağlı egzamam başladı ufak çaplı. Onu kontrol altına almaya çalışıyorum
Ever bugun bi hapsirik burun akintisi basladi bende
Şükür böyle bir sorunum yok, hasta arkadaşlarımada sabırlar diliyorum🙏
İlkbahar da yaşadığım şeyler sonbahara da yetecek kadardı..
Benim yazımda tutuyor Bana fark etmiyor
Nerde yaşıyorsun tam bir sonbahar manzarası ✨
Kocaeli 🍁 Buralar giyindi sonbaharını
Çok severim bu mevsimi
Mevsim alerjim yok çok şükür.
Alerjisi olanlara geçmiş olsun diliyorum.
Çok şükür alerjim yok
Sonbahara aşığım tatlım
Çok şükür yok alerjim
Sonbahar alerjim yok
Benim bi tek niyeti bozuk erkolara alerjim var
Allah'a şükür hiç bir konuda alerjim yok.
Geçmiş olsun yaşayanlara. Alerjim yok
Genelde hiç bi alerji yaşamıyorum
Bende yok şükür ama zor durum
Günaydınlar 🙋🏻♂️ berbat tabi ki.
Şükür öyle bi sıkıntım yok
Benim zaten alerjim var
Hayır sadece egolu insanlara alerjim var
Sonbahar ı sevmiyorum
Hayır sevdiğim mevsim
sonbahara karşı hiç bir alerjım yok
Hiç alerjim yoktur maşallah tütütütüü 😄
Maşallah tütütütü püü😀