Güncellemeler
+1 yıl
Ya erkolar size sormadım sizin rahminiz mi var boş yapmayın
Geçmeyen sarı yeşil su gibi akıntım var doktor antibiyotik verdi ama randevu alıp sıra gelesiye kadar geçti sandım içmedim araya regl girdi bitti tekrar başladı şu an ilaçları 4 gündür içiyorum ama hiç tık yok nioli kullanıyorum oda etki etmedi. Başına gelen var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akıntın enfeksiyonlu. Bol su iç ve idrardan sonra vajinayı kuru tut iyi temizle vajinal duş yapma ve ıslak mendil kullanma peçete ıslat kullan ya da mümkünse suyla temizlen ve iç çamaşırını günlü temizle ciddi bir enfeksiyon varsa hareket etmen zor, acıyor mu. Antibiyotiğe devam et kullan.
Dediklerinin hepsini yapıyorum tabi su hariç çok az içiyorum. Acı koku yok kaşıntı çok nadir oluyor. Doktor bu etkileri bilerek ilaç verdi ama bilmiyorum belkide susuzluk etkiliyor
Mantar olabilir.
Mantar kaşıntı, yanma yapar. Koku yapar
Yüzde yüz mantar enfeksiyonu ama hangi çeşidi onu bilemiyorum işte
Vajinal muayenede çıkar. Bende kendimde mantardan şüpheleniyordum, ve temizlendikten sonra vajinayı ıslak bırakıyordum, ondan kaşıntı yapıyormuş. Çiş yaptıktan sonra iyi temizlendim ve kuru tuttum. Çok şükür bitti gitti, geçen haftadan beri geçti gitti. Mantarsa krem verir doktor.
Eğer tam kurutamıyorsan ondan da olabilir. Saç kurutma makinesiyle kurutmayı dene.
Ya temizlik konusunda hiçbir sıkıntı yok her wc de su ile temizliyorum ekstra kozmetik şeyler asla kullanmıyorum. Peçete ile hep kurularım da. Sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum zaten rahatsız oluyorum. Geçmedi gitti. Nioli yağı mı yapıyor acaba dedim kendi kendime
İçeri bir şey sürüyor musun? Yağ, krem veya bitkisel şeyler, çaylar, sirkeli su, yoğurt? Sürüyorsan sürme.
Ya hiç normal dışı bişey yapmam asla sadece iç çamaşırına nioli yağı damlatıyorum 2.3 damla
Damlatma.
Çok keskin bir yapısı var onun. 2 değil 1 damla damlat.
Eğer az kullanınca, bir fark varsa daha iyi hissediyorsan sebebi bu yağ
Ayyyy Ciddi misn regl öncesi bn 6 bile damlatıyordm belkide ondan oldu yaa şu an 2 3 yapıyordm. Bir süre bırakayım en iyisi
Eğer oraya süreceksen ancak zeytinyağı faydalı olur. Florayı dengeler. Hiç kullanma, o içeri kadar girip enfeksiyon yapabilir.
Yok direkt olarak hiçbir şey sürmüyorum iç çamaşırına damlatıyordm ama fazla gelmiş olabilir
Kullanma işte
Bundan sonra öyle yapacağım teşekkür ederim
Neden oluyor ki boşalma gibi mi
Çok mu yapıyorsun