Hamile bir yakınınızı kontrole götürüyorsunuz ve dr dizi eşi sanıyor bu durumda ne yapmak gerekir? Kadın da hiç bozuntuya vermiyor, dr eşi gibi tavsiye veriyor. Sizce kadın neden öyle yaptı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Selam
Hamile bir yakınınızı kontrole götürüyorsunuz ve dr dizi eşi sanıyor bu durumda ne yapmak gerekir?
Yani kanka sen orada çıkabilirdin duruma el atabilirdin kadın da keza öyle ama bu bebek zembinle de inmedi sonuçta bu detayları duymana gerek var mı yok ama beklenmedik ve bilinmedik bir şey de değil sonuçta.
Kızlar Ne Diyor
Önemsiz bir detay kim ne sanarsa sansın önemli olan bilgi değil mi. Doktorun da umrunda değil zaten kim kimin eşi önemli olan orada bebek.
5 aylık hamilelik ilgilenme konusunda birlikte ki konusunda tavsiyede bulundu
Ne yazdın acaba
Hamileliğin 5. ayı, dr birliktelik hakkında önerilerde bulundu diyorum, sarih değil mi
Yani kanka sen orada çıkabilirdin duruma el atabilirdin kadın da keza öyle ama bu bebek zembinle de inmedi sonuçta bu detayları duymana gerek var mı yok ama beklenmedik ve bilinmedik bir şey de değil sonuçta.
Eşi sandığı için bana anlattı kadında gayet bozmadı ve eşi zaten 3 ay daha uzakta
E tamam kanka onu anladık zaten.
Kadının derdini anlamak istedin niye
Kadının bir derdi yok kanka kafanda kurma kadına da kal gelmiş olabilir
Yoo arabada öyle değildi ondan soru işaretleri
Hiçbir şey yapman gerekiyor
Gerekiyor mu gerekmiyor mu
bişey yapmana gerek yok yani önemsiz birsey
Detay anlatırım yazdım sana