Hayırlı cumalar ❤️

Hâlâ daha hastaysanız da acil şifalar dilerim 🌹
Hayırlı cumalar ❤️

Hâlâ daha hastaysanız da acil şifalar dilerim 🌹
Ergenliğimin başında su çiçeği geçirmiştim ağzımın içinden cinsel organıma kadar bile çıkmıştı. Benim yüzümden daha önceden geçiren kardeşim tekrar geçirdi ki bu tip hastalıklarda bir kere geçirirsin. Doktorum o kadar ağır geçiriyorsun ki mutasyona uğramış kardeşine bu yüzden bulaşmış demişti, sırtımın fotoğrafını çekip kitabında yayınlamak istemişti. Çok şükür 2-3 küçük önemsiz iz dışında bir şey olmadı ama hayatımda bu kadar fiziksel acı çektiğim başka zaman olmadı.
Çok geçmiş olsun 😥
Kalısal hastalığım var.
Birincisi Akdeniz Anemisi, ikincisiyse FMF hastasıyım.
FMF hastalığım için ömür boyu kolchium diye bir hap var onu almak zorundayım.
Akdeniz anemisi de kan hastalığı kansızlık yapıyor.
8 yaşında mı ne bağırsaklarım düğümlendi, açamadıkları için acil ameliyata almak zorunda kaldılar. Tabii o dönem bütün ailemi ilk başta da beni sarstı bu olaylar.
Vücudumun bazı yerlerinde kırmızı benekler oluşuyordu. Genellikle ayağımda çok oluyordu üstüne basıp yürüyemiyordum. Ayağım çok şişiyordu sürekli.
Kırmızı benekleri görünce çok korkmuştum. Apar topar hastaneye gittik ve beni hastaneye yatırdılar.
Bir türlü hastalığımın teşhisini koyamadılar, neredeyse her gün gelip kan alıyorlardı benden, kollarım delik deşik ve mosmor olmuştu iğne yapılmaktan, serum takılmaktan.
En sonunda teşhis kondu ve o kırmızı beneklerin sebebi kılcal damarlarım kanıyormuş. Kanadığı için benek, benek oluyormuş ayağımın altı.
Kaç ay orada yattım bilmiyorum. Annemde de bende de bu süreç çok zordu ve ikimizde de bu olay tramva olarak kaldı.
Çok çok geçmiş olsun 😥
Teşekkür ederim🥺
Küçükken HSP geçirmiştim ama o kendiliğinden geçti gitti, biraz daha büyüyünce romatoid artrit tanısı aldım ama yanlış tanı çıktı, o hastalık yüzünden saçma sapan ilaçlar kullandım birkaç ay.
Allah doktorların da iyisini nasip etsin, çok çok geçmiş olsun 🤲
Küçüklükte en beteri sarılık, acısı hâlâ aklımda. Sonraları kaba kulak, kızamık, şu çiçeği. Son yıllarda ibs, şimdilerde huzursuz bacak sendromu vd.
Sarılık tam olarak nasıl? Geçmiş olsun 🤲
Rica ederiz ne demek 😌
Cevap
2Cevap
Guatr, yıllarca ilaç kullanıp kontrollere gittim
Geçmiş gitmiş olsun 🤲
Geçti hamdolsun
Çok şükür 🙌🤲
çiçek hastalığı baya zorlamıştı
O bayağı zordur 😥
Ön yargı.
Geçmiş olsun, bende de biraz mevcut 🙁