Aranızda psikolog olan veya bu konulardan anlayan var mı?

Ben 18 yaşındayım yks ye girdim ama istediğim bölüm gelmedi mezuna kaldım abim evlenecekti nişan düğün olayları beni de yıprattı , düğün bir hafta kala kız tarafının dayı oğlu öldü erteledik sonra ikinci bir düğün tarihini aldık bu sefer de babamın kuzeninin kızı öldü düğün yine ertelenecek galiba düğün uzadıkça benim çalışmam da aksıyor sürekli çünkü köyde bulunuyorum mecburen, aşırı mutsuzluk var neredeyse her gün üzgünüm her gün olmasa da biriktirip ağlıyorum aşırı uykum var eskiden hiç böyle değildim, sosyalliğim öldü hiç arkadaşım kalmadı herkes bana akıl vermeye başladı yok böyle yap söyle yap kuzenlerim benden düşük puan yapmış olmasına rağmen üniversiteye gidiyorum sen kaldın diyorlar ailem de diyor, hiç kimseyle konuşmak istemiyorum dikkat dağınıklığı var aşırı fazla bari ucundan ders çalışayım diyorum çalışamıyorum panik atak geçirip geri kalkıyorum hep bir bahane buluyorum yeme bozukluğum da var sanırım çok kilo aldım kilo almama bağlı olarak sivilcelerim çıktı kendimi değersiz gereksiz yaşayan biri olarak görüyorum günah olmasa ölmeyi bile düşünürdüm özgüven eksikliğim var artık , insanlarla konuşurken acayip kendimi ezik hissediyorum bu yüzden arayanları bile açmıyorum arayanlar da zaten arkadaşlarım değil düğün ne oldu diye soran akrabalar hiçbiri iyi niyetle sormuyor zaten hep bir fesatlar ben nasıl kurtulacağım bu halimden lütfen yardımcı olun
Aranızda psikolog olan veya bu konulardan anlayan var mı?