Canan Karatay beslenmeyle alakalı çok tüyo veriyor. Siz Canan Karatay hocanın söylediklerini dinliyor ve uyguluyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Neden erkeklerde? Aynı mantıkla epilasyona gideceğinize bol bol pilav yeyin. Zırva. Bunlar okul bitirip, yine sınavlarla bazı ünvanlar sahibi olunca insanlar deli gibi peşlerinden gidiyor. Kardeşim Her şeye de inanmayın. Boş boş muhabbetler gündem de kalabilmek için... Allah aşkına bu kadının yemeyin dediği ne kaldı? Zarar bulmadığı hangi gıda var?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündeme gelmek için bazen cidden saçmalıyor böyle bi şeyin mümkün olabilmesi için. Asya topluluğunu incelemek gerek ee biz burada hadi atıyorum 500 yıldır pirinç tüketiyorsak bu adamlar millattan beridir bunu tüketiyor. Yani kaç kuşak geçmiş sen düşün böyle bi şey olsaydı bu adamların hiç birinde saç olmazdı. Biraz mantığı kullanmakla çürütülebilir bi şey bu tamamen saçma.
00 Yorumla
Sağlık & Diyet konusunda 346 cevap paylaştı. Neredeyse her gün tüm iş yerlerinin öğle yemeklerinde pilav çıkar. Ve zaten genelde çoğu erkek orta yaşlarında saç dökülmesi yaşar.
Canan Karatay tüm olasılıkları düşünüp rahatça sallamış nasılsa bir yerden haklı çıkarım diye 😂
01 Yorumla- 1 yıl
Aslında haklı. ne kadar çok karbonhitrat alınırsa testesterone düzeyleri o kadar fazla saç dökülmesine yol açan DHT hormonuna dönüşüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
54Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ediyorum tabi ki kadın
Türk hekim ve bilim insanı , kalp ve iç hastalıkları profesörü, eski İstanbul Bilim Üniversitesi rektörü ve İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları öğretim üyesi, kalp ve iç hastalıkları uzmanıdır.
Ciddiye almayan da sıkıntı vardır20 Yorumla - 1 yıl
Sebebi ise pirinçte arsenik olması. Bu yüzden hafif tuzlu sıcak suda bekletiyoruz 10 dakika. İçine de 3 - 5 damla limon suyu koyuluyor en parlak beyaz pilavı elde etmek için. 👍🏻
00 Yorumla - 1 yıl
Birileri gündeme gelmek için iyi atıp tutuyor
00 Yorumla - 1 yıl
Erkekler makarnada yemiyceksiniz kebapta yemiyceksiniz, çiğ köfte de yemiyeksiniz , kızartma da yemiyeksiniz, ekmekte yemiyceksiniz 😂😂
10 Yorumla - 1 yıl
Aslında haklı. ne kadar çok karbonhitrat alınırsa testesterone düzeyleri o kadar fazla saç dökülmesine yol açan DHT hormonuna dönüşüyor.
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 954 cevap paylaştı. Offf canan sal bizi ya ne kadar ruh emici. Zaten diyetisyenim de bir sürü şey söyledi yememem gereken
00 Yorumla- 1 yıl
Yalanını diksinler yahu... kendimi bildim bileli pilav yerim saçlarım bırak dökülmeyi hala gayet gür :D
00 Yorumla - 1 yıl
Bu bunak karinin dediklerine bakacak olursak halimiz daha kötü olur sacmalamaktan başka bir şey yapmıyor sırf gündemde kalmaya calisiyor
00 Yorumla İstediğimi yiyorum istediğimi içiyorum. Bu karının dediklerine uysam ya açlıktan ölür ya da sinirden kudururum.
00 Yorumla- 1 yıl
Pirinci en çok tüketen uzakdoğululardır ve ben o bölge insanında neredeyse kel görmedim... Bu kadın cidden saçmalamaya başladı
00 Yorumla Canan Hoca istiyo ki kimse bi şey yemesin hepsi bana kalsın bence 😂😂
10 Yorumla- u1 yıl
Ben katılmıyorum ama araştırmak lazım doğru da olabilir.
10 Yorumla canan karatayın soyadının tersinden okunuşuyla zayıflamak istiyoree
14 Yorumla- 1 yıl
pu hahaha zorr
- 1 yıl
yatarak başarıya ulaşan tek canlı tavuk
- 1 yıl
🤣
- 1 yıl
çaya tereyağ atıp içen diyen bir kadını ciddiye alamıyorum ben ya
10 Yorumla - 1 yıl
Canan Karatay bizi bi sal ya. Valla rüyada bile seni görür olduk. Bizi bi bırak ya. Ölüm döşeğinde doktor olarak seni görsem son sözüm beni bi bırak olur. Bizi bi sal
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Veganlara tahıl beyinli diye hakaret ediyorsa ben bunun profesörlüğünü sorgularım kusura bakmayın yakında domatese marula zararlı derse buna inanıcak kitle çıkar mutlaja başkasının fikirleriyle hareket eden kendi iradesi fikri olmayan sorgulamayan insanlar mutlaka bu kadına inanıcaktır sırf "profesör" diye
00 Yorumla - 1 yıl
Kel karizması diye bir şey var keşke benimki de dökülse
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 472 cevap paylaştı. Buna kim diploma verdiyse başımïza musallat etti. #Canan karatay kapatılsın.
00 Yorumla- 1 yıl
Buna kalsa bir şey yemeyin zeytin yağı ekmekle yeyin
00 Yorumla - 1 yıl
abla ahritte yoklama kaçağı görünüyon boş ver boş fikirlerin sende kalsın
00 Yorumla Canan Karatay'ı takip etmiyorum. Herhangi bir şey söylediğinde dikkate almıyorum.
00 YorumlaEdiyorum güzel konuşuyor da, ben bugün pilav yedim ama çok güzeldiii.
00 YorumlaBuna göre uzakdoğu ülkerinin hepsinin dazlak olması lazım 😄
00 Yorumla- 1 yıl
Çok kişiyle davalık ama ben bu kadının dediklerine inanıyorum ya... etkisini görüyorum çünkü.
00 Yorumla - 1 yıl
lahmacun partisinde fotoları basına yansıyan diyetisyen değil miydi bu hanımefendi
02 Yorumla- 1 yıl
@kullanat0 o kadar çok şunu yemeyin bunu yemeyin diyordu ki aklımda diyetisyen olarak kalmış
- 1 yıl
Telefon dolandırıcılarına para kaptıran bir kadının dediklerini kale almam
00 Yorumla - 1 yıl
Şehir efsanelerine inanmayın. Yemeğinizi yiyin siz saçlarınız daha güçlü olur.
00 Yorumla - 1 yıl
Niyemis peki bir mantıklı açıklaması olursa inanırım 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Pilav da yemeyeceksiniz! Bulgur da yemeyeceksiniz! Siyez bulguru da yemeyeceksiniz! 😅😅
00 Yorumla - 1 yıl
Bu kadın herşeye karışır ve çoğu söylediği şeyler saçma 👍🏻
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bizim burada pilavın ortasına kaşık konması erkeğin evlenmek istediğini gösterir. Yemezsek pilav ne yapcaz 😅😃
00 Yorumla- 1 yıl
Belki haklıdır fakat pilav yemeyen insan düşünmek zor.
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 385 cevap paylaştı. O zaman bendekiler bedri her gün tereyağlı pilav tüketiyorum nerdeyse
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu karı kadar boş konuşan sözde bilim insanı yok yer yüzünde
00 YorumlaCanan hocanın söylediklerine dikkat etmek lazım.
00 Yorumla- 1 yıl
Çünkü hiç bir gıda doğal değil hepsi gdolu o yüzden haklı buluyorum kendisini.
00 Yorumla - 1 yıl
Canan hoca doğru diyor gadası
Ama onun ye dediklerini yememiz için zengin olmak gerekir00 Yorumla Canan hocanın dediklerini dinleyecek olursak günde bi çay bardağı zeytin yağı içmemiz gerekiyomuş, denemek isteyen varsa denedikten sonra tecrübelerini paylaşsın. Korkarım ki istifra ile sonuçlanacak kdodkdlsllslx
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bu canan da onu yeme bunu yeme kendi goturuyor lahmacunlari , pideleri börekleri. Şaka gibi. Bize gelince pışık kendisi lappur luppur
00 Yorumla - 1 yıl
Bunu dinleyen adam kalp hastasi olur geberir gider.
00 Yorumla bu kadının dediklerini yapsak sadece su yiyeceğiz ayrıca pirinç bulgur yulaf ve gerisi bunları yemedik mi zaten aç kaldık sbszvfv
20 Yorumla- 1 yıl
İnsancıl, dürüst, cesur doktordur. Pirincin içinde ne varsa saçı döküyordur. Bu zamanda az zaten doğal, sağlıklı gıda.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Vardır bir dayanağı ama bu şekilde okuyunca mantıklı gelmedi bana. Severim kendisini
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Hayır bazı ırsi şeylerin nasıl önüne geçecek ki insan
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Şu kadında onu yeme bunu yeme diyor kültürümüzün parçası bu , sevmiyorum Cananı
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,9b cevap paylaştı. ama ben pilavı da saçlarımı da çok sevıyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Etmek lazım gibi görünüyor kadın 100 yaşına geldi hâlâ dimdik ayakta kazık dikecek bu dünyaya heralde kararlı
10 Yorumla - 1 yıl
Onun dediklerinin aksini yapın doğru yolu bulursunuz.
00 Yorumla Amcam pilav manyağı ve cidden saçları önden kel😂
10 Yorumla- 1 yıl
Bu boş kadını dinleyen var mı hala
10 Yorumla - 1 yıl
Onu yime bunu yime şunu yime
00 Yorumla - 1 yıl
pirinç pilavı mı bulgur mu
00 Yorumla - 1 yıl
Bu karıya ayar oluyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Bi bildiği vardır kadının 🤔
00 Yorumla Biz erkekler ne yicez?
00 Yorumla- 1 yıl
Kendisini tavuk pilavcılarda görürlerse şaşırmam
00 Yorumla - 1 yıl
bu kadın kafayı yemiş :D
00 Yorumla - 1 yıl
Kendisini dikkate almıyorum pek
00 Yorumla - 1 yıl
sallamıyorum bu kadını ben
00 Yorumla - 1 yıl
Dikkat ediyorum evet. Edilmeyecek gibi değil.
00 Yorumla - Devamını Gör (33)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Canan Karatay, pilav yemenin erkeklerde saç dökülmesine sebep olacağını söyledi. Canan hocanın dediklerine dikkat ediyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi