Motorla duvar arasında kaldı iç taraf morardı ezildi şişti sağ tarafı yara contractubex sürüyorum. Şişliği inmişti üç gün önce baya bi yürüdüm ağrımda yok denecek kadar azdı ama davul gibi oldu şişti tekrardan röntgende bir şey çıkmamıştı ama bir anda böyle geçmişken şişmesi canımı sıktı dokunduğumda çok sert şiş yerleri. Geçer mi sizce neden şişti tekrardan başına gelen var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
selam İyi Geceler Çok geömiş Olsun Kız 🥲
Sanırım Mikrop Tutmuş Ondan Şiş Bence Biran Önce Hastane Ye görün Alçıya fakan Al ve kapat açıkl yerleri..
tekrar muayene olmanda fayda var bu şekilde ciddi bir probelem göz ardı edilebilir.
Mr çekmemekte ısrarcı doktorlar gidip başka mr merkezinde çektirip doktor bulup göstereceğim mecbur röntgeni yeterli görüyorlar ama yürüyünce şişmesi normal gelmedi ağrım yok pek
Ödem olmuştur tekrar söktğrğcü şeyler kullanabilirsin
Hep böyle ödem olacak mı
Yani şöyşe söylim bende de furbol oynamadan kaynaklı sorunlar vardı düzenli yedavi görmeme rağmen 1 sene ödem oluşan uerşer oldu çok zorlama
Yürümemeye özen göstericem umarım geçer teşekkür ederim
Geçmiş bile bence canını sıkma. Hem ayaklarında çok güzel
Geçmiş olsun. sen o ayaklara ağaca tırmanırsın bak :D
kışlıkları çıkarmışız. tam iyileşene kadar zorlama geçmiş olsun
Damarlar ezilmiş kan dolaşımı düzgün değil şişlik hepde kalabilir doktora git ortapedi
Hep nasıl kalabilir üzüldüm şimdi :(
Bir ortopedi uzmanına görün
Gitmiştim röntgen çekti temiz çıktı ödem var dedi 2 hafta antibiyotik içtim şişliği inmişti yürüyünce tekrar şişti :/
Tekrar git ya da bir kalp damar cerrahına görün
doktor olanlar yazsın
bepanthol kullandın mı
Antibiyotik Fito madefix balaban kantaron yağı contractubex vs kullandım
yine de bir doktora git ya en kötü özelden gir devlette randevu çıkmıyor
buz niye koymuyorsun
Buz tahriş edebilir ilk olduğu zamanlar yeterli olmuştur dedi doktor sonradan pek işe yaramazmış röntgen temiz çıktı ağrım da yok ödem var dedi 2 hafta antibiyotik içtim şişliği inmişti yürüyünce tekrar şişti :/
Yaş kaç
24
Ayağının başka fotoğrafı var mı
iyilrşmrmiş o yüzden
İyileşmesi ne kadar sürer sizce
sana bağlı üzerine ağırlık verme o ayağın ve dr dan bi tedavi programı al fizik tedavi gibi
kemikte çatlak varmıydı acaba
imkanın varsa yüz yürümek yerine bi süre
ve ayağını evde yukarı kaldırarak otur bi süre
Çatlak vs yoktu ödem gözüktü onun içinde 2 hafta antibiyotik kullandım mr çektirmem gerekiyor randevu bulamıyorum
Valla sonra düşündüm, resime bir daha baktım, henüz ayağın tam iyileşmemiş, hala açık yara var, dolayısıyla yürümen dokuyu yine zedelenmiş, uzun bir süre tembellik yap o ayakla uzun yürüme ve ağırlığını hep diğer ayağa ver, bence dokunun iyileşmesine izin ver
Her yürüdüğünde doluda jemik tarafından ve ağırlığın tarafından eziliyor, ağırlığını sol ayağa ver, sağ ayağı yorma naçizane tavsiyem ve dinkenirken o ayağı yukarı jaldır
Çok teşekkür ederim söylediklerinizi yapacağım umarım geçer :)
İnşallah
Geçmiş olsun
Bu nasıl ayak kahkaha attım geçmiş olsun
pek belli değil ayakların güzel
ya nesi güzel toynak gibi pislikleşme fadsfa
sana öyle kardeş banane