Boyum 166, kilom 74-75 ama sizce kilolu muyum yoksa balık etli miyim? Erkekler kilolu kadınlardan etkileniyor mu? Bazıları hiç sevmiyor nefret ediyor ama sevenler de var mı?
(zayıfla demeyin spora başladım çabalıyorum. 65 olmak istiyorum en kötü)
Boyum 166, kilom 74-75 ama sizce kilolu muyum yoksa balık etli miyim? Erkekler kilolu kadınlardan etkileniyor mu? Bazıları hiç sevmiyor nefret ediyor ama sevenler de var mı?
(zayıfla demeyin spora başladım çabalıyorum. 65 olmak istiyorum en kötü)
Ben de 162 kilo 73 . Hiç bir insan şimdiye kadar kilolu olduğumu söylemedi. Çoğu zaman begeniliyorum hatta. Kendine fazla stres yapma. Ama daha sağlıklı yaşamak istiyorum daha fit görünmek istiyorum diyorsan 60 kilo olana kadar kilo ver.
En azından 60-65 istiyorum şu anlık hedefim 69u görmek 🙏🙏🥺 canım ben de farkındayım vermem gerekiyor umarım veririm
Yani rakamlar kilolu olduğunu gösteriyor ama önemli olan sağlığın ve nasıl hissettiğin. Tabi yağ ve kas oranına bakabilirsin. Şeker, tansiyon yoksa, 5 kat merdiveni nefessiz kalmadan çıkıyorsan sağlıklısın. Gerisi şekil olarak kendini iyi hissetmene kalmış.
Cevap
55Cevap
İdeal bence
Boyun çok güzel.
Hayalim 162 168cm arasında boyu olup, 70-85kg arası kilosu olan kadınla evlenmek.
Ben balık etli kadın seviyoeum, bnce sakın kilo verme böyle çok iyisin diye düşünüyorum
Yaş kaç acaba
benim 32 eğer tanımak istersen burdayım
@eringeççç teşekkürler ama yazmadı asdf
24 yaşımdayım abi. Teşekkürler iltifat için ama 10 kilo vermeyi amaçlıyorum. Saygılar
Bişey değil , peki
Abi demeseydin iyiydi, iyi günler😀
baya iyisin bence gayet hoş durur vucudun salonda o kasdar vucut görüyorum ki senini ki hiç
Teşekkür ederimmmm salona gitmeye utanıyordum biliyo musun
Neden
5 kg daha alırsan balık etliliği geçersin. Dikkat et.
Hehehehdj 5 kilo vermiş halim biliyo musunnn🥺
bence balıketlisin, kilolu demek için 85 üstüne çıkman lazım. ama vücut orantılı olduğu müddetçe yine severim :)
Aşırı severim. Fiziğin harika olmalı. Görmeyi çok isterdim.
Gerçekte tanışsaydık keşke, ama internet ortamından tanışmam kimseyle sorry..
Buradan tanışabiliriz sadece, şehirler aynıysa gerçeğe taşıyabiliriz. Düzgün biriyim.
Nerelisin yaş kaç
İstanbul'da yaşıyorum yaş 34
10 yaş var arada 🙏
Şehir tutuyor mu
Hayır uzaktayım
Tüh, üzüldüm gerçekten. Ben yine de tanışmak isterim, sana bıraktım :)
Biraz kilon var problem değol herturlu verirsin spordabyapiyormussun
20 gündür plates yapıyorum evde. Haftaya spor salonuna başlicam bi 5-10 kilo vermek için
Önce spora alışamıyor hemen yoruluyordum. Buna alıştım biraz daha kolay geliyor hareketler artık. Ama şimdi de boğazı tutamıyoruz fjfjjdjd
Ay ne bu ağırlık ya niye herkes ağırlık diyo cidden kilo verdiriyor mu
Kilolu degilsin balık etlisin ama 10 kilo versen super olursum
Eveeett duam bu yönde bi 10 kilo gitse mutlu olucam.
balık etlisin. Muhtemelen kalın bacaklı ve dolgun kalçalısındır.
Göbek de olmasa iyi olurdu
Yani kiloma göre çok yok büyük ama devasa değil buna şükrediyorum. Oldum olası büyük göğüs sevmem, kilo verince de daha da küçülür büyük ihtimalle
Etrafta herkes tığ gibi olunca tabi karşılaştırma oluyor ister istemez
Yaşın kaç? Ben kimsenin böyle düşündüğünü sanmıyorum
İyi çok değilmiş 24 ben de
Kilolusun normal şartlarda ama bu kilo ğstünde nasıl duruyor bşlemem
Yani 70 gösteriyorumdur belki öyle diyim çok da iyi durduğu söylenemez
O zaman kilo veriyosun
İnşallah abicim fitness mı yapayım plates mi?
Birincisi abicim sensin ben daha 23 yaşındayım ikincisi carsiyo ve ağırlık antremanı yapacaksın protein ağırlıklı beslenip calori açığı bırakacaksın
Ben de 24üm doğru abi benmişim. Teşekkürler başka tavsiye var mı
Başlıcağın zaman haber ver sana program yazalım detaylarıda söylerim
Haftaya başlıyorum abi spor salonu arayışındayım. Yazar mısın programımı lütfen
Yazdım ablam
Valla ona sen karar vereceksin. Bence fazla bir kilo degil ama bu kiloda olup duba gibi olanlar var ilginç bir sekilde. O yuzden sana bagli.
Dimi vücut yapısına bağlı. Ben aşırı gözükmüyorum kilomun çoğu bacak ve popoda:(((((
Tipik kadın vücudu.
Biraz fazlan var ama eger vucudun * gayet iyi gorunuyosundur
kilolusun, balık etli olman için 10 kilo vermen lazım :D
Balık etli olunmaz balık etli doğulur sen kilolusun aşko
Soğuktan balık etli olmayan sonradan balina mı oluyor 🤔siz bilgili birine benziyorsunuz 😂😂😂
@1CelikKvvT1 kilo alıp verme konusunda evet
Bence iyisin erkekler sever balıketlisin kilolu daha çok
Buradaki amacın sadece boyunu kilonu söyleyip kilolu muyum ya da balık etli miyim diye sorabilirdiniz fakat araya kattığınız görsellik sizi soru amacınızın dışına çıkartıyor
Ben de öyle sordum zaten ya abi
Balık etli olanlar olabilir Ama üstüyse nerdeyse hiçbiri sevmez.
pokye:/
Niye darılıyorsun ki Zayıflamayı denemek çok mu zor geliyor. Ben şu an diyetteyim son 6 kilom kaldı geriye o kadar zor değil yapmasını bilene
Kaçtan kaça düştün? Bu arada spora başladım ben de. 1-2 kilo verdim hehehe düzenli de yapıcam karar verdim zaten
128 lerden felan 77 ye düştüm. Oh mis tembellik miskinlik baya azaldı İstediğim pek çok şeyi giyebiliyorum. Sürekli başım ağrıyor uykusuzluk çekiyor İnsanların alaylarına mağruz kalıyor Merdiven çıkarken tıkanıyor. Aynada kendime bakmaktan utanıyor sürekli mutsuz depresif ve yorgun hissediyordum hepsinden kurtuldum Ma, lmışım gerçekten daha önce niye vermediysek
Çok iyi olmuş helal olsun. O psikolojik durumu anlayabiliyorum. amaliyat oldun mu yoksa kendin mi verdin? Bu kıyafet olayı çok doğru ya kendime uzun süre hiçbir şey almadım sırf üstümde beğenmediğim için. Sweatshirt çok severim ama giyemiyorum mesela daha kilolu gösteriyor beni.
Kendim verdim vermeyede devam ediyorum. Olay alışkanlık bir süre zordu ama alışınca artık o kadar canım yemek istemiyor acıkmıyorum. Mide küçülüyor sonuçta Bende işte kıyafet başımın belasıydı Sürekli bol giymek zorunda kalıyordum dar kıyafetler kilomu belli ettiği için çok moralimi bozuyordu. Pantolunu ilikleyemiyordum Kemerse sürekli yara yapıyordu. Şimdi belimden düşüyor Süper bi His duygu anlatamam. Medium bedene geçtim ama Small giyemem Kemik yapım ve Omuzlarım iri istesemde giyemiyorum Yırtılır yani ama tam oturuyor üstüme sorun yok Medium olsun Badici gibi vucut var. İrade önemli merak etme sen o kiloyu ver çevrenden ilgiyi alakayı gör istediğini giy dediğim diğer olumsuzluklardan kurtul Vermediğin günlere sayıp söveceksin
Ben de tam tersi dar giyince iyi hissediyorum. Aşırı kilom da yok ya bol giyince beni daha kilolu gösteriyor çünkü kilomun çoğu bacaklarımda. Üstüme genelde dar giyip altıma kot giyiyorum. Evet ya kot bulmak da zor oluyo. En çok kilo vermek istemem de ince bacaklar benim isteğim fjjfjf Haklısın kilolu insana arkadaşken bile düşük seviyede bakıyor bazıları, çok çok kırıcı bir şey
Öyle maalesef bu hayatta gerçekci olacaksın ona göre davranmalıyız. Kurallara uyarsan mutlu olursun kendini yok ben her halimle iyiyim diye kandırmanın bi faydası yok bunlar zayıf insanların arkasına sığındıkları bahaneler Neden en iyi halim olmak varken patates çuvalı gibi gezeyim ki 👍
aslaa kilo verme yaa göbüş şart olmazsa olmaz bence oturunca hafiften 2 kat olcak kadar olmalı
YOOOK ARTIK
Cidddiyimmm senin öyle oluyor mu
Bende zayıf kadınlardan etkileniyorum kilon çok güzel bence
Etkilenmiyorum olacaktı
balık etli severim bende ama seni görmem lazım.
Ben seni görmek isticem mi acaba amca
şişko
Hahshhdhdhdhshshshshshhs
toprak olacanız toprak karıncalar yiyeceğine amcalar yesin :D :D :D :D
Ben beğeniyorum balık etli kadınları. Memeleri de iriyse ❤️❤️❤️
Yaş?
Abi kilolu sevenlerin hepsinin yaşlı olması şaka mı
Ben zayıf kadınlardan hoslanıyorum 50 60 bandı. Yukarısı kiloludur.
Şaşırmadım çoğunuz öyle seviyor zaten
Hayır çoğumuz balık etli seviyor
Sen memnun değil misin kilondan?
Değilim 10 kilo vermem gerekiyor
Balık etlisin ve harika güzel fiziğin
Kalın bacaklıyım o yüzden özgüvenim yok yani güzle olduğunu düşünmüyorum
Obez sınıfına girmişsin artık
Abart ya yok ağır yaşamlar falan! Kendi fotoğrafına bakmadan yorum yapıyo bi de
Of sus yağ çuvalı olan sensin bi de başkasına tombalak diyorsun. Kilolu kilolunun halinden anlar ama sende empati yok
166 boyum akkaka kısa boylusu seni
Hayır bence değilsin
Ne değilim kilolu mu
Kilolusun 5 6 kilo vermen gerekiyor
İnşallah
Bu boyle anlasılmazki belkıde ınce duruyosundue
Yok durmuyorum belki 70 gösteriyorumdur ama o kadar yani
Neye gore kadar hem bu senın fıkrın olur benım olmazkı
Göbek varsa kilolu, küçükse balık etli
Mantıklı
Ideal kilon 55 56 sen düşün gerisini
Sus be zargana
Sürekli yaparsan bir şeyi istersen olursun
Her kilo her insanda farklı durur. Ya
Bana göre balık etlisin
İdeal bence fazlada kg alırsan güzel durmaz;
Kilolusun. Kilon boyunu geçmemeli
Balık etlisin. Çok merak ettim açıkçası ya. Keşke gizli olmasaydın ki.
Evet balık etli oluyor.
Kilonun vücuda dağılımı önemli
10 kilo verirsen daha iyi olur
Kilolusun arkadaşım.
Saygılar.
Fotoğraf at bakayım nesin ne değilsin
Balık etlisin böyle kal. Böyle kadınlar çekici
Balık etliden fazlasın
Biliyordum da niye sordum bilmiyorum fmfkf
Biraz fazlan olabilir ama vücut tipine bağlı
Kilolusun löp löp iyisin
Löp löp iyi değildir :(
Bence iyi
Seviyorum
Balık etli kadın candır ya çok severim
Allah islah etsin diyip devam edelim
evet balik et. bi gorsek
Balık etlisin
Teşekkür ederim askimmmm
Kilolusun. 1.66 ya 48 olacaksın o fittir.
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
bence balık etlisin
kilolusun
Kilolusun
balıketli
Kilolu
Baliksin
evet
Kilolu
İyi bence
balık etlisin
Özgüven aşkom