Her yerim ağrıyor Bogaz ağrısı Dil yaraları şişliği Mide bulantisi Agiz kuruluğu Güçsüzlük Dun ambulansla da hastaneye gittim twst yaptilar vitaminlerim çok dusukmus Ama bir vitaminde bu kadar yapmaz be. Virüsten çoğu kişi kaybetmişler ve çok korkuyorum iyi olur muyum 😔
Dilim aşırı kuru ve boğazım ağrıyor, yara oldu. Yaşayan var mı ?
Vücudunuzun herhangi bir yerinde iltihap olabilir. Vitaminle alakası olmadığını düşünüyorum. Ağız mukozası yani mantar enfeksiyonu olabilir, mutlaka bir kbb doktoruna görünün bence ve ne olduğunu bilmeden geçme riski olduğundan çok fazla insanla muhatap olmayın. Geçmiş olsun.
Ortası beyaz kenarları kırmızı düğme şeklinde delinmiş gibi görünen ağız içinde oluşmuş ağrılı yaralara aft denir. Ağızda dil, diş eti, yanak, damak gibi hassas bölgelerde görülür ve kişinin yemek yemesini, bir şeyler içmesini olanaksız hale getirir.