Merhaba,
26 yaşındayım 9-10 aydır antidepresan içiyorum, bu süre içinde yaklaşık 20 kilo aldım.
Doktor ilacımı 5 mg ye düşürdü. 5 mg içeli daha bir ay olmadı. Ama hiçbir problemim olmamasına rağmen kilo veremiyorum. Kan tahlilleri falan yaptırdım, kilo vermemi engelleyecek hiçbir şey yok. Diyetisyene gittim diyet listesine tamamen uydum, buna rağmen hiç kilo veremedim. Acaba ilaç içtiğim sürece kilo vermem mümkünmüdür? Konu hakkında bilgisi olan, daha önce antideprasan içenler yazabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet MUmkun, fakat spor yapman gerekiyor, istersen eger ayni sehirdeysek birlikte yapabiliriz
ben 1 sene önce spor yapmadan bayağı kilo vermiştim
şu aralar spora rağmen veremiyorum, hareketlide bir hayatım var
Ama o zaman antidepresan almiyirdun ki, yani bu hormonlarini etkilediginden kaynakli kilo almana sebep olur, ne isle mesgulsun
otomotiv de çalışıyorum
bu ilaçların etkisi bıraktığın zaman gider mi?
İlaci kestikten belli bir sure sonra gider
sen deneyimledin mi daha önce antidepresan olayını
Evet
bir anlatır mısın? Kaç kilo aldın kullandığın sürece, ve ilacı kestikten sonra ne kadar süre sonra kiloyu verdin?
Antidepresan kullanmadan deneyin
kesemem ilacı şu ani tedavi daha bitmedi
Kullandığınız antidepresanın etkisi bariz. Birde daha fazla uyuduğunuz ve hareketsiz kaldığınızı düşünüyorum. Sabah erken kalkarak yaptığınız spor ile yatmsdan önce yaptığınuz spor size çok faydalı olacaktır
çok hareketli bir insanımdır, her hafta sonu sabahtan akşama kadar hareket halindeyim
Bence bu durumu bir kez daha düşünün. Kendinizi bu şekilde mutlu hissedebilirsiniz ama kilo kaybetmeniz bu hareketlilikle deva ediyorsa, ya az yemeniz ya da ciddi spor yapmanız lazım. Ve daha kötüsü lenflerden dolayıda ödem sahibide olabilirsiniz.
Ben veremedim hiç
Ekmeği azalt
sen yazdıklarımı okumamışsın pek
Günde kac ekmek?
ben ekmek tüketmiyorum hiç. Antidepresan kullanıyorum
Bende kullanıyorum antidepresanda onla alakası yok kızım senin metabolizma yavaştır spor yaptın mi hic
çok hareketli bir hayatım var , evet haftada 3 kez yapıyorum 1 saat kardiyo falan ama tık yok
Kaç kilosun ki sen
68
Vay danam vay antidepresani bırak 1 ay bakalım etkisi olacak mı sigara alkol var mı
hayır yok. Önceden 47 kiloydum, ilaçları içmeden önce
Antidepresan neden kullanıyorsun
anksiyetem var