Dişlerim beyaz olsun, ağzım ferah koksun diye uğraşır durur musunuz?

#inci🌸
Dişlerim beyaz olsun, ağzım ferah koksun diye uğraşır durur musunuz?

#inci🌸
Ağız kokusuna çok dikkat ederim. Ama dişlerim ne yaparsam yapıyım asla beyazlamayacakmış. İnsanların bir kısmının diş kemikleri sarı oluyormuş. Sürekli olarak temizletmek beyaza yakın hale getirse de bunu sürekli yapmanın diş sağlığımı bozucağını söylediler. Sapsarı değil ama inci beyazı olsun isterdim.
Takıntı olarak bakmıyorum ama dış görünüş açısından her konuya dikkat ederim özellikle de bakım konusuna. çünkü insanlarla etkileşim kurarken önemlidir bu tür şeyler. mesela temiz kokmak saçların bakımlı görünmesi dişlerin sağlıklı ve beyaz olması.. bu yüzden de her gün dişlerimi fırçalar bakım yaparım ve aynı zamanda ağzımın ferah kokmasına da dikkat ediyorum. zaten insanların çoğu dişe de bakar iletişim kurarken ya da bir insanla konuşurken
Teşekkür ederimm 🥰
Diş sarılığı değil de dişte koyu siyaha yakın lekeler rahatsız eder beni sanki dişte maydonoz kalmış gibi bir görüntü oluyor onun dışında sararmaya çok takılmam zaten onu beyazlatıyorlar paran varsa dert değil😂
Evet, takıntı derecesinde olmasa da ağız bakımını önemsiyorum.
Cevap
24Cevap
Uğraşmam
Bembeyaz zaten, inci gibi. Geçen gün birisi tel mi taktırdın diye sordu :)) o kadar düzgün
Maşallah 😃
Fırçalıyirum ama Beyaz olmuyor olmuyor deli ediyor beni.. 😏
Kendi rengi öyledir.. zaten beyaz olması lazım değil ki
Sağlıklı olsun rengine takılma çiçem
Günde 2 kere fırçalıyorum beyazlamazsa onların ayıbı ben elimden geleni yapıyorum 😂
Diş taşı diye bir bela var ya
Taşla toprakla uğraşacak olsam çiftçi olurdum be inci 😂
Yaa üff😃
Müteahhit yazacaktım da üşendim bak zor ya onu yazmak ama yazmış bulundum 😂
Müteahhit... senin yazdığına baka baka yazdım önce bir mücahit çıktı jsjs
Mütayit yapın geçin degıl mı 50 takla attırmıslar kelimeye 🤦🏽♂️
😃😃
Diş yapım zaten beyazdır ama çok dikkat ederim ben, çok önemli bir şey. Takıntı da diyebilirim kendi adıma evet.
Diş beyaz değil. İnsandan insana değişir. Kimyasal maddelere maruz bırakırsanız tabi beyaz görünür. Temiz olsun çürük vs olasın yeterli. Ben çok şanslıyım bu konuda maşallah
Beyaz diş temiz ağız demektir ya da sarı diş kokan ağız demek değildir yani bu kemik yapısına bağlı bit şey dişin rengi kokuyla temizlikte alakası yok
Takıntı değil bu durum benim için. Zaten öyle olması gerekir, hem karşıdakine güzel gözükmesi için veya rahatsız etmemesi için hem de kendim için yani..
Evet bunun için çaba sarfediyorum ama maalesef yeni aldığım fırçadan mı macundan mı dişlerim sararmaya başladı acayip sinirlerim bozuluyor
Evet daha temiz görünüyor. Ama bazı insanlar ne kadar bakım yapsa da dişleri yapısal olarak biraz daha sarı görünüyor. Bu konuda şanslıyım bence
Buna hem kendimde, hem hayatımdaki herkeste önem veriyorum. Kim olursa olsun illa laf sokuştururum dişlerine baksın diye 😃
Benim dişlerim antibiyotik ilaçlardan dolayı ön alt 4 dış de taş çıktı şu an birazcık toparladı dişlerim ama temizlemeye de gitmem gerekiyor
Eskiden evet sonra fark ettim de dişin doğal rengi beyaz değil zaten yani kimyasal maddeler kullanmak iyi değil
Ben daha çok yaşlılığımı düşündüğüm için dişlerime dikkat ediyorum.😅
Takıntı gibi değil de kişisel bakım dahilinde dikkat etmek diyebilirim.
Günde 2 kez fırçalıyorum ama beyazlamıyor. Deli ediyor beni.
Bende ki tek takıntı kendimle ilgili başkasına bakmam
Evet ter temiz bembeyaz olması çok hoşuma gidiyor.
Kokuya dikkat ederimde öyke süt gibi beyaz olmasını dert etmem
Yo sari olsun hic onemli degil saglam olduktan sonra
Evet. Düzenli olarak fırçalama yapıyorum ve ağız kokusunu engellemek için ürünler kullanıyorum.
hayır ama disimde yemek kaldiysa rahatsız olurum fircalarim
baya takıntı evet benim kadar takıntılısı yoktur eminim bu konuda fskjdkjhs dişler aşırı önemli
Evet ama mümkün değil bu çay sigara varken.. Yoksa benim kadar dişlerine özen gösteren yoktur..
Evet, kahveyi çok sık içiyorum dişlerimi sarartıyor diye akşam yatmadan önce karbonatla fırçalayıp üstüne macunla fırçalıyorum hem beyazlatıyor hem de partlatıyor
Dikkat ederim insanlarda.
Takıntılı değilim, bakımını yapar geçerim.
Elimden geldiği kadar dikkat ederim
Evet ya bembeyaz olcak diş dediğin jdjdmdn
Abartmaya gerek yok, fırçala her gün yeter
yani öyle takıntı şeyinde değil
Evet ama maalesef kemik rengim sarımtırak :((
Genetik o çok şey yapmamak lazım 😊
Kara olsun bahtımız gibi
kesinlikle öyle olmak zorunda
Beyaz olması şart bende takıntı
Degildir cok beyaz diş itici bile gelir bana
Evet 3 kere fircalarim
Bu konuda çok şanslıyım maşallah
Evet bir de çürük diş sevmiyorum.
Temiz olsun derim daha çok 😅
Sevdiğim kişide diş şeklinden temizliğine kadar pek çok şeye önem veririm ama gel gör ki benim dişlerim bakımlı olsa da en az 3 tanesi çürük 🙁
Beyaz dis önemli, sarı dis guzel durmuyor.
evet, hassas olduğum konulardan biridir.
Beyaz olması mühim değil ama temiz olsun
50 tane macun değiştim sırf bunun için
Hangisi daha iyi söylesene bende hakayim
Ben signal white now kullanıyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum.
Evet ama takınto dercesine değil.
Ay eveeet
Evet bence her insan kendine bakmalıdır
Kensınlkklr takıntı çok dikkat ederim
Ne kullanıyorsun peki
Benim fark ettiğim şey dişin doğal rengi her zaman beyaz olmuyor o açıdan
Fazla kasma. O halde hintliler toz kullaniyor
Demek istediğim birbirinden farkı yok dişine zarar verme yani
Elbette var ama her ikisinin sonu zarardan başka bir şey değil.. dişlerine çok önem veriyorsun bari profile gülümseyen fotonu koyda hak verelim 🤭
peki :D
Evet takıntılıyım
Evet
Evet
Evet uğraşırım ama maalesf olmuyor
hayır değil
beyaz diş olmaz
Diş rengim beyaz değil ne yapsam olmuyor :(
Evet öyleyim
Evet
Evet hemde çok fazla
Evet ya