Sağlık & Diyet 2 ay Kaç yaşında sünnet oldun? aichaa Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kaç yaşında sünnet oldun? Cevapla 30 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay 11 yaşında. Sünneti tavsiye etmiyorum. Yaptıran inanç gereği yaptırsın ama bence sağlıksız bir eylem. 1 0 Yorumla
u carsngirls Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 582 cevap paylaştı. 8 yaşımda.Hikayesi de ilginç, PlayStation tarzı bir şeyler oynarken kestiler iyiydi ne bir şey gördüm ne acı çektim. :D 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Yaş olarak bilmiyorum hayal meyal hatırlıyorum ama sağlam çığlık atmıştım onu hatırlıyorum kan görünce 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay 27 ciddiyim. allahtan covid olup evlere tıkıldıkta yoksa rezillik boyutum x10 artardı. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 646 cevap paylaştı. 6 yaşta neredeyse baltayla kesecekler dermisim 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 59% 2 ay 10 yaşında rezillikti ya 😂 1 2 Yorumla aichaa 2 ay Öyle olur ya geç yaş erkenden olması daha iyi Yorumla MoRTeamRFB 2 ay Tabii ki daha 1 yaş dolmadan yaptırmak en sağlıklısı Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 2 ay O özelimiz onu söyleyemiyoruz 0 2 Yorumla aichaa 2 ay Sebep Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Öyle Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Hatırlamıyorum. sanki hep öyleydim :D :P 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay 12 ama keşke olmasaydım ya, neden sordun 0 9 Yorumla aichaa 2 ay Öylesine Yorumla Cevap sahibi 2 ay İlgini mi çekiyor? Yorumla aichaa 2 ay Yo merak ettim öyle Yorumla Cevap sahibi 2 ay Peki olunmalı mı sence Yorumla aichaa 2 ay Kanser yapma durumu varmış olunmadığı takdirde ne kadar doğru bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yok yalan o ya, sen genel bildiğin kadarıyla söyle. Yorumla aichaa 2 ay Olunmalı Yorumla aichaa 2 ay Ya da tercih meselesi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sen hangisini tercih edersin ya da seversin Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,3b cevap paylaştı. 6 falan sanırım 0 0 Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay 8 ya da 10 0 2 Yorumla aichaa 2 ay Yuhh Yorumla Mehmetali648262729 2 ay Ne yuh? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
11 yaşında. Sünneti tavsiye etmiyorum. Yaptıran inanç gereği yaptırsın ama bence sağlıksız bir eylem.
8 yaşımda.
Hikayesi de ilginç, PlayStation tarzı bir şeyler oynarken kestiler iyiydi ne bir şey gördüm ne acı çektim. :D
Yaş olarak bilmiyorum hayal meyal hatırlıyorum ama sağlam çığlık atmıştım onu hatırlıyorum kan görünce
27 ciddiyim.
allahtan covid olup evlere tıkıldıkta yoksa rezillik boyutum x10 artardı.
6 yaşta neredeyse baltayla kesecekler dermisim
10 yaşında rezillikti ya 😂
Öyle olur ya geç yaş erkenden olması daha iyi
Tabii ki daha 1 yaş dolmadan yaptırmak en sağlıklısı
O özelimiz onu söyleyemiyoruz
Sebep
Öyle
Bıraz geç kalmıştık😌
Türkiye de kadınlar sünnet olmuyor 🙄
10 kamışa kan yürümeye başlamıştı
9 yaşında sünnet oldum.
Hatırlamıyorum. sanki hep öyleydim :D :P
12 ama keşke olmasaydım ya, neden sordun
Öylesine
İlgini mi çekiyor?
Yo merak ettim öyle
Peki olunmalı mı sence
Kanser yapma durumu varmış olunmadığı takdirde ne kadar doğru bilmiyorum
Yok yalan o ya, sen genel bildiğin kadarıyla söyle.
Olunmalı
Ya da tercih meselesi
Sen hangisini tercih edersin ya da seversin
6 falan sanırım
8 ya da 10
Yuhh
Ne yuh?
14 yaşındaydım
Aklına gelebilecek en ileri yaşta desem :)
Sünnetsizim daha yakında ama sünnet
14 yaşında
12 yaşında