Korkma kardeşim bunu bende yaşıyorum ve bizim gibi binlerce aynı şeyden muzdarip hasta var bu 2 çeşit bi yerinde bi sey oldukta hemen doktora ve testlere bas vuran insanlar diğeri işte doktora gitmekten kaçınan taraf ki bende oraya dahilim gitmeyi dusunmuyorum buna neden olan şeyler arasında göğüste sıkışma hissi gece terlemesi ishal iştahsızlık ve halsizlik var
Benjm sorunum bı gece kalp sıkışması ve güç kaybı ile başladı ama kime hangi doktora gittiysem sonuç alamadım sabah akşam hastalık araştırdım yine çözüm yok
@dkdkdkdkdkdkd bendede 4gundur var insanı mahvediyor özellikle gece terlemesi nefes darlığı nabız ölçme iştah azalması halsizlik ishal gibi nedenler tamamen psikoliktir ek olarak göğüste sıkışma hissi yaşıyorum drden bilgi aldığım kadarıyla bu kötü düşünceler B12 ile D vitamini eksikliğinden kaynaklaniyor
@dkdkdkdkdkdkd evet kesinlikle panik yapma çok stress yapmak böbreğin çalışma şeklini etkiler ve ishal yapar bu çok onemli bi sorun oluşturmaz ve vücudun stresse karşılık verdiği tepkileri üstte anlattığım gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Korkma kardeşim bunu bende yaşıyorum ve bizim gibi binlerce aynı şeyden muzdarip hasta var bu 2 çeşit bi yerinde bi sey oldukta hemen doktora ve testlere bas vuran insanlar diğeri işte doktora gitmekten kaçınan taraf ki bende oraya dahilim gitmeyi dusunmuyorum buna neden olan şeyler arasında göğüste sıkışma hissi gece terlemesi ishal iştahsızlık ve halsizlik var
Yasadim. cok kotuydi hayattan sogutur insani
Ulaşabileceğim bir yer var mı sana
Burdan ulastin ya
La iletişime girebilcegimiz biyer Instagram telegram. d
Yok derdin ne yaz burdan
Hastalık hastası oldum aw derdim bu
İliski mi yasadin neyden oldun ne hastaso oldiginu dusunuyon
Bugün psikolog gittim
Benjm sorunum bı gece kalp sıkışması ve güç kaybı ile başladı ama kime hangi doktora gittiysem sonuç alamadım sabah akşam hastalık araştırdım yine çözüm yok
Tahlil ve gerekli saglik islemlerini oldun mu
her şey temiz çıkıyor
Defalarca mr ultrason
Tamam psikolojik seninki kuruntu yapmadan yasamaya devam et bendede cok oluyor 50 kez doktora gittim kendi halina birakinca geciyor psikolojik hepsi
İşte son çare bugün psikolog gittim
İlk başlarda çok takıyordum kaslarım ağırlaştı boynum tutuldu
Takma kafana zamanla gecer taktikca daha cok olur
Aynen öyle ya kardo geçmişte takmayan biriydim şimdi karnım agirsa kanser basım agirsa tümör
aynı şeyleri yaşıyoruz mesaj atabilir misin
Buyur
Nasıl oldun geçti mi bende aynıyım
bende yasıyorum sizin gecti mi?
Nesli bana ulaşır mısın
@dkdkdkdkdkdkd bendede 4gundur var insanı mahvediyor özellikle gece terlemesi nefes darlığı nabız ölçme iştah azalması halsizlik ishal gibi nedenler tamamen psikoliktir ek olarak göğüste sıkışma hissi yaşıyorum drden bilgi aldığım kadarıyla bu kötü düşünceler B12 ile D vitamini eksikliğinden kaynaklaniyor
Benim panik atak geçti okb başladı bu olur mu ki vitamin eksikliğinden
ishal durumu pskolojik miymis gercekten
@dkdkdkdkdkdkd evet kesinlikle panik yapma çok stress yapmak böbreğin çalışma şeklini etkiler ve ishal yapar bu çok onemli bi sorun oluşturmaz ve vücudun stresse karşılık verdiği tepkileri üstte anlattığım gibi.
aşabildin mi?
Evet
nasıl aştın
Ulaş bana kardeşim
nasıl ulaşıvam