Sağlık & Diyet 2 ay İshal ve karın ağrısına ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Var mı öneriniz İshal ve karın ağrısına ne iyi gelir? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 2 ay İshal için Coca Cola 1 numaralı tavsiyem. Yeni açılmış bol asitli olacak ama 0 2 Yorumla Soran 2 ay Karın ağrısı var Yorumla oyunadamı3 2 ay İshal bitince oda geçecek. Sende soğuk algınlığı var. Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 384 cevap paylaştı. Muz elma katı şeyler tüket 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Bol su içmek. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Şu içince daha fazla ağrıyor Yorumla asuasuasuman 2 ay İshalken insan susuz kaldığı için suya fazlaca ihtiyacın var.. sana öyle geliyordur bana göre.. tabiki doktor değilim.. bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İshal için Coca Cola 1 numaralı tavsiyem. Yeni açılmış bol asitli olacak ama
Karın ağrısı var
İshal bitince oda geçecek. Sende soğuk algınlığı var.
Nişastayı suyla kqrıştırıp iç
bol boll wc de kalmak
Muz elma katı şeyler tüket
Doktor. Hafife alma ishali
Bol su içmek.
Şu içince daha fazla ağrıyor
İshalken insan susuz kaldığı için suya fazlaca ihtiyacın var.. sana öyle geliyordur bana göre.. tabiki doktor değilim.. bilemiyorum
Muz ye
Saçma demeyin
Kahve iç