Kilonuz hakkında yalan konuşuyor musunuz?

Kaç kilosunuz diye sorulunca rahat şekilde cevap verir misiniz?
Sence kaç gösteriyorum. Pardon bu o soru değildi 🙄
#inci🌸
Ya ne gerek var yalan söyleyeceksin kilo konusunda bir kilo eksik bir kilo fazla gerçi kadınlar bir bazen 5 ila 10 kilo arasında değişen farklarda kilolarını söylüyorlar ve bu konuda da sanki bir iki kilo fark varmışçasına bir tavırla söylüyorlar bunu 😅😅
Neysem o 50 kiloyum… sinir olduğum tek şey milletin arkası traktör tekerleği gibiyken ve kendini görmüyorken üstelik bunu yüzüne vurmuyorken aaa ne kadar zayıfsın demelerine tahammül edemiyorum 😃🤦🏼♀️
😂kendi kilosuna bakmayip, ne kadar kilo almışsın demesi de var jsjs
110 kiloyken bile çekinmeden söylüyordum ergenlik döneminde çevremdeki herkes azaltıp söylediği için bir beş kilo az söylediğim zamanlar oldu ancak şimdi saçma geliyor shdhjdc
Hayır konuşmam. Zaten dıştan bakınca görünür yani. İdeal kilomda olduğumu düşünüyorum zaten.
Teşekkür edeirm
Cevap
43Cevap
Rahatça doğru söyleyebiliyorum çünkü kilomu söylediğim zamanda da aşırı tepki alıyorum yalan bir rakam uydurduğumda da aşırı tepki alıyorum. 50 kiloyum derim "evde sana yemek mi vermiyorlar yhaa"diyorlar 50-55 arasıyım diyorum "sen 55 değilsindir, göstermiyorsun"diyorlar her şekilde olumsuz sonuçlar ile karşılaşıyorum kısaca. d
Hayır ben yalan konuşmam :D zaten kilom da ideal. yani çekinmeden söylerim ama ideal kilomda olmasaydım bile söylerdim yine de. beni seven insan dış görünüşümü yargılamazdı ya da ben farklı görünüyorum diye konuşmayı kesmezdi zaten.. bende aynı şekilde kimseyi ne kilosu ne boyu ile yargılamam ki öyle bir hakkım da yok olmamalı da. bu yüzden de kimseden çekincem yok beni ben olduğum için sevmelerini isterdim sadece.. bu daha samimi gelir
Şimdi gidip tartıldım 48 kiloymuşum pek yalanlık durumum yok 😅
Şahanesin 😂
O senin şahaneliğin bebiş 🫶
Alan geniş salla tabiki 🤦🏻♂️ 48 dediğin karkas galiba 🫠
@Dördüncümurat4 yooo inanmazsan inanma 😒
İnanayım yani🙄
@Dördüncümurat4 nasılım sorusu 48 miyim değil miyim 🙄
🤨🤨 tehdit şantaj 🙄 ne 48 i 47 değil miydin sen
@Dördüncümurat4 hııı öyleydim tehdit yok şantaj yok sadece küçük öneri
1 kilo almışsın bence böyle saçma önerilere hiç gerek yok 🤷🏻♂️
Tam 70 oldum böğün
az önce 3 tabak kuru yidim ondan
Sabah aç tartil😂afiyet olsun
Sabaha 2-3 kg vveririm heralde :D
Ihtiyacım yok her kadının hayali olan balkona sahibim gjfj
😂balkon jsjsj
Ben aralık söylerim genelde. Tam vermem kimseye kilomu 😂
Ben de şey soruyorum aç karna mi, tok karna mi😂
@Restrepos Sanane
Bütün organlarımı çıkarsam belki ideal kiloma ulaşırım 😂😂
Susuz halde 40 kg 😂
😂AYNEN
86 kiloyum, erkekler bu konuda rahat. 150 kilo olmadıktan sonra hiç bir erkeğin bundan utandığını görmedim 😄
Fakat kadınlar ideal kilosu 60 iken 61 olunca tırnaklarını yiyorlar 😂
56 kiloyum mutluyum niye sakliyim dkjs hatta şu günlerde bir kaç kilo vermiş olabilirim yemekten kesildim resmen hemen geri almam lazımm
Spor hayatımın bir parçası olduğu için vücudumla barışığım, bedenimi seviyorum ve kilomla ilgili hiç problem yaşamadım bugüne kadar
Çok rahat bir şekilde söylüyorum ama sorulması pek hoşuma giden bir durum değil. Zayıf veya kilolu gösteriyorum işte detayını ne yapacaksın
Hiç sıkıntı olmaz söylerim Kilo gibi değişebilir bir şeyin yüzünde sıkıntı olacaksa hiç olmasın o sıkıntı kişiler
Yok valla boy kilo neysem onu söylüyorum. Kimseden memnuniyet beklentim yok 😃
Hayır neye yaln diyeyim ki malmı insanr gorüyorya🙄😂
Yalan söylerim ya.. ama uçuk yalanlar değil, 3-4 kilocuk (;
Hayır asla böyle bir gereksinimde bulunmam. Neyse onu söylerim.
En son 69 valla yalanım yok
Aman ne olacak sanki bizi yiyecekler mi 😒
Yaşıma göre olgun gösteriyorum ve bu Umrumda değil 😂
Yooo konusmuyoruz haaa sen bayanlari diyorsun tamam :D
Söylüyorum. Yalan söylemek zorunda değilim.
Yalan değil ama bazen farklı söylüyorum çünkü değişiyor sürekli. Bazen 45, bazen 48 olabiliyor. Ben de ortasını bulup 46, 47 diye geçiştiriyorum.
172 boyunda 65 kiloyum hiç bir zaman da yalan söylemedim görünen köy kılavuz istemiyor
En İyi Cevap