Dün dişçiye gittim bir ufak dolgum vardı ama ağzımı açmaktan çenem ve boğazım ağrıyor hala 😭 uzun bile sürmedi 10 dakika maksimum hep böyle oluyor çenem ve boğazım hala ağrıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dişçi de böyle diyorsanız sizi doğumda düşünemiyorum😅
Ayy asla 🙅♀️
Kesin Sezaryen istersiniz bacaklarım ağrır diyerek☺️
Ahaha doğum yapmayı tamamen düşünmüyorum 🙅♀️🙅♀️
Bence de 10 dk diş dolgusuna dayanamıyorsanız gebelik doğum bir de gebelik öncesi çiftleşme süreci çok yorucu olacaktır hiç bulaşmayın😂
Valla benim en arka 2 dişe dün dolgu yapıldı ve diş etimin kanaması durmamış. 1.5 saat sürdü, çenemi hareket ettiremedim sonrasında :D
Kas gevşetici at, magnezyum kullan. Orada ağız açmak bazen hakketen çok zorlayıcı oluyor ama hala sürüyorsa ağrı kaslar gergindir.
Kendini kasarsan öyle olur.
Ben 45 dk kapatmadan durduğumu hatırlıyorum 😁😅
Ama ağzım küçük açılıyor bende mecbur zorlamak zorunda kalıyorum
Sen küçük olduğun için tabi küçük açılır.
Yawwwww
Ahahahhsj
Mlbb de yeni sezon geldi 😭 düştü bizim yıldızlar
Niye güzel şeyler söylemiyorsun sen hiç :/
Sen kaça düştün?
Epictin zaten iyice 0 oldun heralde
EPİC OLAN SENDİNN
Kıskanma ben efseneler efsanesiyim
HE HE GİT KÜSTÜM SANA YALANCISIN 😠🙄
Ne zaman savaşacaz 👀
🗿
🦭
📸 ahaha
Ohoo bide kanalı gör en az 45 dk
Ayyyyyyy ben bittim desene ön dişlerimin kök hücreleri ölmüş eskiden yediğim bir darbe sonucundan onları daha tedavi ettirmeliyim 😭😭
Tüm dişler çürük olunca alışıyorsun
Ahahaha iyi bakmalıyız dişlerimize
Gerçekten öyle Ön alt dişlerime kanal tedavisi yapılırken kendimden geçtim
WHAA korkutuyorsun beni ön iki üst dişime kanal tedavisi uygulanacak büyük ihtimalle 😮 : (( küçükken çöp kovası çarptığı için kök hücreleri zayıflamış çok düşme ihtimalleri var birkaç sene sonra !
En çok korktuğum şey iğne ahaha arkaya yapılırken sorun yok ama ön veya damağa yapıldığında bayaa acıtıyor daha fazla kemik olduğu için
Geçmiş olsun benimde ön üste yapıldı ama Alttakiler ince ve epey bi çürüktü çok acıdı
En azından kurtulmuşsun🙏 artık çook dikkatli ol
Geçen yıl Annem borç ederek özelde yaptırdı şimdi yine çürüyor gibi :/ Günde iki kez düzenli fırçalıyorum en iyisi Diş ipini de kullanayım yavaştan
Yediklerin içtiklerinde önemli ve evet diş ipini iki günde bir veya yapabiliyorsan her gün yapmak çok önemli ! Diş temizlemekten bile önemli
Bayadır yapmıyordum bir tepsi kol böreği birikmiştir aralarda
😖🤢
Senin derdin yok galiba
Neden öyle dedin
Skko bi hayatın var gibi duruyosun o yüzden
🤗 herkesin hayatı öyle bir açıdan
Özel klinikte sıkıntı olmuyor
Ne fark var 😂😂😂😂
Daha kibar davranıyorlar ya asla seni beklemiyorum kimse de yan yana değilim işimi halledeyim çıkıyorum zamanı satın almayı seviyorum eşittir uçak bileti
Aynen öyle✌🏼 orası doğru bende öyle düşünürüm lakin konu kibarlıkla alakalı değil😂😂😂😂 benim dişçim çok iyi kibar sakin zamanını alır seninle ilgilenmek için ve başka kimsede olmaz k saatte dişçide ama ağzım küçük açılıyor normalde o zamanda işlem yapması zor oluyor bende mecbur kendimi zorluyorum sonra olan bana oluyorrr
Bir şey olmaz öyle bir zorluk yaşıyorsan dişlerine iyi bakarsın ve bir daha asla zorluğu yaşamazsın aşılabilecek Küçük şeyleri kendinize engel haline getirmeyin doktor işini halletti ve bir daha senin dişlerine iyi bakacaksın ve bir daha o doktorun o ışıklı sandalyesine yapmayacaksın
Doğru diyorsun🥰
Tabii ki geri dönüşü olmayan şeyler için üzülüyorum ben ağlıyorum erkekler de ağlar bu arada
Gecenin dördünde seni bu saate kadar uyutmayan şey nedir dert mi yoksa uykun mu kaçtı
E elbette göz yaşı bir kadınlara verilmemiş ya
Uykum yok sadece sen peki?
Kardeşim yoğun bakımda ben de kafam dağılsın diye buraya girmiştim bu saate kadar durdum az kaldı sabah ezanı okunacak namazı kılayım öyle yatayım dedim bu hayatta sevdiğine zarar gelmesi kadar kötü bir şey yok
😮 umarım en kısa sürede iyi haberler alırsın🙏 zor olmalı kendine biraz zaman ayır namaz kılmak iyi bir fikir ardından uyku tutmazsa yemekte ye
3 gündür yemek yemiyorum kardeşim 15 yaşındaydı trafik kazası işten nasıl çıkıp hastaneye geldim hatırlamıyorum 3 gün boyunca toplamda en fazla 2 saat uyumuşumdur aşırı halsiz aşırı yorgun durumdayım ve şu dünyada kimsem yok biliyor musun biz yetimhanede büyüdük
Kardeşin gözlerini açtığında seni bitkin halde görmek istemez 🙏 hem kendin hem onun için kendinede biraz önem vermelisin biliyorum zor bir şey ama hayatta herkes farklı sorunları olabilir lütfen kendine fazla yüklenme 🩷🤍🩷
Teşekkür ediyorum hiç tanımadığım birisine güzel sözler söylediğim için kimsesizlik zordur herkes ezer kırar iyilik görünce yani nasıl mutlu olunuyor onu bile unuttuk gerçekten teşekkür ediyorum sağ ol sen benim yüzümü güldürdün Allah da senin yüzünü güldürsün
Senin yüzünün güldüğünü duymak benim yüzümü de güldürdü bende teşekkür ediyorum 🥰🩷 iyi sabahlar diliyorum (kendine değer ver lütfen)
Şöyle bir şey de var ki kardeşim gözlerini açamayadabilir zaten bu dünyada kimsemiz yoktu Bizim ona giderse ben ne yaparım bilmiyorum bu yaşta bu kadar acı gerçekten çok fazla ağlamaktan gözlerim kurudu ama biliyorum kardeşim güçlü uyanacak kendimi teselli etmeye çalışıyorum başaramıyorum
Anlıyorum : / keşke elimden bir şey gelse sizler için dua edeceğim ve umudunu kaybetme
Teşekkür ediyorum gece gece kafanı şişirdim kusuruma bakma �yi geceler
Heyyy özür dileme ! Seninle konuşmak hoştu 🤗
Evet iyi bir insansın benimle konuştuğun için teşekkür ilkokul mezunuyum yanlış bir şey dediysem özür dilerim �nsanlarla iletişim çok iyi değil
Bu yaşıma geldim hiç dişçiye gitmedim.
😮😮😮
aynen yorucu ya
Çene kaslarında sorun var muhtemelen
Yoktur yoktur😭😭 bi de o çıkmasın şimdi başıma ahahaha
Yok var. Çene cerrahına görün
Worma ya
Sordum bilee😂😂
Evet zor
Oylee
Hayrı değil
Gerçekten öyle