Sağlık & Diyet 2 ay Siz hangi şekilde uyursunuz, uykuya dalarsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 10 daki adam ölmüs sanırım😄😄 Güncellemeler2 ay Bütün erkekler 2 yi secmis ama en zararlı yatış şekli diye biliyorum, nine de araştırın Siz hangi şekilde uyursunuz, uykuya dalarsınız? Cevapla 38 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YeniceriResul Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% 2 ay 14 numara başarılı bir çalışma sergilemiş. Benim favorim 2 numara ama 0 4 Yorumla YeniceriResul 2 ay Pardon 13 numara yazacaktım, 14 olmuş. Yorumla Soran 2 ay Cidden 13 ün amacı ne Yorumla YeniceriResul 2 ay Öyle uyuyabiliyorsa helal olsun :) Yorumla YeniceriResul 2 ay Sorunun güncellemesine cevaben; Şahsen sadece öyle uykuya hemen dalabiliyorum, diğer türlü uykuya dalmakta zorluk çekiyorum. Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 36% 2 ay 2 mis zararlı mararlı tık demez neler var zararlı yakında nefes almayın derler 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 989 cevap paylaştı. Ben çok dağınık yattığım için belirli bir şekli yok hepsi diyorum 0 0 Yorumla
Orenda_h Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Ben bir gecelik sürede bu pozisyonlarin hepsine giriyorum. Sabah yastığı yerde, kafamı ayaklarımda bile bulabiliyorum. Deli uyuyorum aq 1 2 Yorumla maceracıgezginnn 2 ay Jdjxjdkdkdc cok tatlisin tipinle uyuşuyor yatiş şekillerin Yorumla SeyyahÖküz1 2 ay Hahaha Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 10,8b cevap paylaştı. Uyumaya başlarken 1 gibi, uykudayken 2 halini alırım 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 659 cevap paylaştı. 😄şimdilik 14 gibiyim 1 0 Yorumla
Nes2mvarrhayatta Takip Et Xper 6 Yaş: 100 , eic 100% 2 ay Knk dunde aynisini sordun amac ne 0 0 Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,9b cevap paylaştı. 13 gibi yatan var mı ya 0 3 Yorumla Soran 2 ay Cok güldüm ona ya Yorumla Ehlivukuf 2 ay Bence kadınlar 4 gibi Yorumla Orenda_h 2 ay 13 "ananiskm regl senin" pozisyonu abi. Kadınlar düzenli olarak giriyor ona Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 3b cevap paylaştı. Sağa, sola ua da yüzükoyun uyurum.. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 303 cevap paylaştı. 2, 9, 17 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 463 cevap paylaştı. 4 ve 5 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 879 cevap paylaştı. Beşinci 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
14 numara başarılı bir çalışma sergilemiş.
Benim favorim 2 numara ama
Pardon 13 numara yazacaktım, 14 olmuş.
Cidden 13 ün amacı ne
Öyle uyuyabiliyorsa helal olsun :)
Sorunun güncellemesine cevaben; Şahsen sadece öyle uykuya hemen dalabiliyorum, diğer türlü uykuya dalmakta zorluk çekiyorum.
2 mis zararlı mararlı tık demez neler var zararlı yakında nefes almayın derler
Ben çok dağınık yattığım için belirli bir şekli yok hepsi diyorum
Ben bir gecelik sürede bu pozisyonlarin hepsine giriyorum. Sabah yastığı yerde, kafamı ayaklarımda bile bulabiliyorum. Deli uyuyorum aq
Jdjxjdkdkdc cok tatlisin tipinle uyuşuyor yatiş şekillerin
Hahaha
Uyumaya başlarken 1 gibi, uykudayken 2 halini alırım
Aha beele
😄şimdilik 14 gibiyim
Daha çok 3 galiba
Şekilden şekile girerim ben
17 numara 12 . kattan düşmüş
Uyurken ne bileyim nasıl uyuduğu mu
Knk dunde aynisini sordun amac ne
13 gibi yatan var mı ya
Cok güldüm ona ya