Sağlık Siz hangi şekilde uyursunuz, uykuya dalarsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 10 daki adam ölmüs sanırım😄😄 Güncellemeler+1 yıl Bütün erkekler 2 yi secmis ama en zararlı yatış şekli diye biliyorum, nine de araştırın Siz hangi şekilde uyursunuz, uykuya dalarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YeniceriResul Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl 14 numara başarılı bir çalışma sergilemiş. Benim favorim 2 numara ama 0 4 Yorumla YeniceriResul +1 yıl Pardon 13 numara yazacaktım, 14 olmuş. Yorumla Soran +1 yıl Cidden 13 ün amacı ne Yorumla YeniceriResul +1 yıl Öyle uyuyabiliyorsa helal olsun :) Yorumla YeniceriResul +1 yıl Sorunun güncellemesine cevaben; Şahsen sadece öyle uykuya hemen dalabiliyorum, diğer türlü uykuya dalmakta zorluk çekiyorum. Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl 2 mis zararlı mararlı tık demez neler var zararlı yakında nefes almayın derler 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben çok dağınık yattığım için belirli bir şekli yok hepsi diyorum 0 0 Yorumla
Orenda_h Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben bir gecelik sürede bu pozisyonlarin hepsine giriyorum. Sabah yastığı yerde, kafamı ayaklarımda bile bulabiliyorum. Deli uyuyorum aq 1 2 Yorumla maceracıgezginnn +1 yıl Jdjxjdkdkdc cok tatlisin tipinle uyuşuyor yatiş şekillerin Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Hahaha Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Uyumaya başlarken 1 gibi, uykudayken 2 halini alırım 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. 13 gibi yatan var mı ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok güldüm ona ya Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Bence kadınlar 4 gibi Yorumla Orenda_h +1 yıl 13 "ananiskm regl senin" pozisyonu abi. Kadınlar düzenli olarak giriyor ona Yorumla
Nes2mvarrhayatta Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Knk dunde aynisini sordun amac ne 0 0 Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 12 ben. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıyamam 😄 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 607 cevap paylaştı. 2, 9, 17 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 764 cevap paylaştı. 4 ve 5 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı. Beşinci 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. 15 ben 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 2-3-8-17 0 1 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Sol tarafa uyursan evet zararlı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2... 1 10 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl 2 mi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç evet Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl yastıksız olmaz yani :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç aynen. Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl sarılıcan illa :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç evek Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl tek cümlesin sohbet sevmezsin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç 😂😂😂 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl gülme bir selam ver :) Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl yasıyon mu Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. 16... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
14 numara başarılı bir çalışma sergilemiş.
Benim favorim 2 numara ama
Pardon 13 numara yazacaktım, 14 olmuş.
Cidden 13 ün amacı ne
Öyle uyuyabiliyorsa helal olsun :)
Sorunun güncellemesine cevaben; Şahsen sadece öyle uykuya hemen dalabiliyorum, diğer türlü uykuya dalmakta zorluk çekiyorum.
2 mis zararlı mararlı tık demez neler var zararlı yakında nefes almayın derler
Ben çok dağınık yattığım için belirli bir şekli yok hepsi diyorum
Ben bir gecelik sürede bu pozisyonlarin hepsine giriyorum. Sabah yastığı yerde, kafamı ayaklarımda bile bulabiliyorum. Deli uyuyorum aq
Jdjxjdkdkdc cok tatlisin tipinle uyuşuyor yatiş şekillerin
Hahaha
Uyumaya başlarken 1 gibi, uykudayken 2 halini alırım
Aha beele
😄şimdilik 14 gibiyim
13 gibi yatan var mı ya
Cok güldüm ona ya
Bence kadınlar 4 gibi
13 "ananiskm regl senin" pozisyonu abi. Kadınlar düzenli olarak giriyor ona
Daha çok 3 galiba
Şekilden şekile girerim ben
17 numara 12 . kattan düşmüş