Benim gibi birçok antidepresanı birden bırakıp bu sıkıntıları yaşayan var mı?

Merhabalar ben 3 senedir 3-4 tane ağır antidepresan kullanıyordum. 1.5 ay kadar önce bir gün duştan çıktım ve ağzımda yamukluk dilimin aniden istemsiz dışarı fırlaması çenemde kayma gibi ufak bir felç geçirdim.

Sonrasında bana antidepresanın yan etkisi olmuş dediler 2 gün 4-5 tane serum aldım o da durumu kurtarmayınca hastaneye yatırdılar. 2 hafta rehabilitasyonda kaldım orada hangi ilaçlar daha iyi gelir diye bir deneme yaptılar. Şu an ise sadece 5 miligramlık bir tane antidepresan alıyorum ve kansızlığım olduğu için demir ilacı alıyorum.

Ancak hastaneden çıktığımdan beri yani 1 aydır yürüyüşümde dengesizlik, bazen göğüs kafesimde sıkışma, el titremesi, baş dönmesi, bir yere dikkatli bakamama gibi rahatsızlıklar oluyor. Doktorum ise bunların psikolojik olduğunu, zaman ile geçeceğini söyledi. Kaygı yapıyormuşum. Bazen ise midem çok fena ağrıyor reflü gibi bir şey alıyor yediğim şeyden zevk almıyor iştah azlığı var vs.

Benim gibi birden çok sayıda antidepresan kesip aynı sorunları yaşayan var mı acaba?

Benim gibi birçok antidepresanı birden bırakıp bu sıkıntıları yaşayan var mı?