Aranızda yaptıran var mi yakin zamanda? ne kadar ödediniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 sene önce 1000 TL bayılmıştım hicbiseyde çıkmadı boşuna para yatırma derim devlettede yapıyolar
Bayildin mi neden olmuş ki öyle
Hayır 1000 TL vermiştim anlamında 😄😄
Haa pardon😅 baya varmis bu arada 450 falan olur diye düşünüyodum
Yok o ne canım benim bi muayene ücreti o kadar en az 1000 TL muayene ile birlikte olmuştu benim
Şimdi bi muayene ücreti o fiyat testi içine dahil etmiyorum
Belki degisiyodur ya ozelden ozele burada Tekden diye bir hastane var uygun dedi arkadasim ama baska bir rahatsızlıktan bahsediyoduk o zmnlar
Ben poliklinikte yaptırmıştım doktor ona rağmen insaflı davranmıştıda indirim yapmıştı biraz ama şimdi bilmiyorum bi fikrim yok belkide öyledir
Ay hic insafli olduklarını düşünmüyorum iyice ticarete çevirdiler insan sağlığını
Yani ve o para boşa gitti bildiğin antibiyotik alerji yaptığı halde adam bana antibiyotik alerji yapmaz ağrı kesici yapar ama dedi ve istediğin antibiyotigi kullanabilirsin ağrı kesicilere sınırlama getiricem ama dedi bu yani.
Ve alerji uzmanı
Doktorlara güvenme gercekten herseyi bilmiyorlar uzmanlar bile, ben kriz gecirdim yanlarinda bunu bile anliyamadilar hem de ayni gun 4 kere falan oldu 3 ünde doktor yanimdaydi zerre guvenmiyorum birsey bildiklerine
Ve ozelde çalıştığım icin biliyorum doktorun indirim yapma yuzdeligi var hastane belli bir yuzdelige kadar izin veriyor ki hastaya musteri gbi bakiyolar indirim olsun ayağı alışsın diyolar
Haklısın gerçekten adam ilaç alerjisi bilmiyor antibiyotik şunu yaptı bunu yaptı diyorum ilacı bile götürdüm ama bana bu alerji yapmaz dedi
Ancak ishal yapar karın ağrısı yapar falan dedi inanabiliyomusin
Ve bana anafilaksi belirtileri gecirmissin ama anafilaksi değil zaten sizden önce biz düşünürüz anafilaksimi geçirdi acaba diyr dedo
Her ilacin yan etkisinde alerjik şeyler yazar, gercekten var ya bizi bisey bilmez zannediyolar ama mesela ordan bir doktor ol sana o lafi diyemez, biz bolumlerini okumadik ya ne desem gonderirim ben bunu kafasinda cidden umursamiyorlar
Öyle cidden bide demezmi hastalar böyle diyince doktor bana yalan söylüyor diyolar diyo siz doktor olmadığıniz için doğal olarak bilmiyosunuz tabiki falan diyolar
Ben saglik calisanlarini sevmiyorum cidden sektorde en iki yuzlu olan alan resmen ya, bir de kendileri bağırınca sıkıntı olmuyor ama biz kendimizi savunalim desek hemen derler ki saglik calisanina siddet bilmem ne
Devlette ödemedim
Devlette de ödeniyor yazmislar
Ben ödemedim
Internette oyle yaziyor yani
Ya inat mısın? Ben ödemedim her okuduğuna inanıyor musub
Inat olmakla alakasi yok yakin zamanda mi yaptirdiniz belki oncedense onceden devlet karsiliyor olabilir diye diyorum
Bir de dahiliye veya cildiye bölümü mü yonlendirmesi gerekiyor çünkü direk randevu vermediler bu bolumlere uğrayın diyolar
Ben alerjiden randevu aldım
Mhrs ye giriyorum uyari veriyor direk bu dedigim bolumlerin yonlendirmesi lazimmis, sen nasil gittin ki hastaneye gidip direk o bolumden sora alinsa olur mu
Sıra*
O zaman öyle git
Iste size soruyorum nasil oldugunu bilmedigim icin kardesim sende hic laf anlamion ha sordugma pisman ettin
boş ver sen internete yaz o zaman, inanmayı seversin, yazdığıma pişman ettin🙄
Ya of eminol internet daha yardmci oluyor yazma
Aynn sonra hastaneye git g*öt ol aaa böyle miymiş dersin
Insan gbi anlatmayi bilmiyorsan terbiyeni bozma bari igrenc bir insansin yazma birader hadi
düzgünce yazan bendim, çarpıtan sensin. Yaşadığımızı anlatıyoruz, sen diyorsun ki internette şöyle böyle. Madem biliyorsun neden soruyorsun bu soruyoru veya madem biliyorsun bari insanları yalancı çıkarma
Olum senin sıkıntın mi var niye kendini aşağılık kompleksi yapiyorsun dedigim seyde üstüne alinicagin hicbirsey yok nerdeyse
Kendime yapmıyorum bana yapan sensin. Soruna cevap yazan kişinin cevabını beğenmeyip birde ona ama internette zıttı yazıyor demen hem bana saygısızlık olur hemde senin yine bana aşağılık kompleksi uyguladığını gösterir. Şimdi ise o suçu bana atarak iftira etmiş oldun, yanılıyor muyum?
Biri bana bunu yazsa ben bu sekilde tepki vermezdim sen alingan birisin ve herseyi kendi ustunden anliyosun
Üzerindeki yükü hafifletmek için yaptığın suçu kabullenmek, özür dilemek yerine halen suçu bana atıyorsun. Narsist biri olabilir misin?
Vala herseyi kendi ustune alinan birisi olarak bnde senin hakkında ayni seyi dusundum kardesim ama kırılcagini bilsem demezdim kusura bakma yani
Üstüne alınan sen oldun, narsist ben oldum öyle mi neyse
Sana kusura bakma kirdiysam diyorum hala birsey ispatlama derdindesin kardesim yazma
Yılın şakası olmalısın herlalde, tamam abla neyse
Sorun değil
Eywlh
Eyvallahına eyvallah aslanım
Engelliycem simdi hadi ablasi kibarca defol tadında birak
Knk kırdıysam kusura bakma ya şakasına takılmıştım ama üslubunu da bozmadın helal valla, kusura bakma