Valla ben gitmedim gitmem de.. inanmıyorum da... 4 yıl okudu arastirdi diye , ki ben o araştırmaları sahte makaleleri de biliyorum bir şeye faydası yok..
Git gol kıyısına iki taş at , bağır çağır, ateş yak bütün psikolojin düzelir valla..🤣👋
Bir zamanlar gidiyordum, hatta ilaç bile kullanıyordum çok kötüydü. Yani o psikiyatris koselerinde sürünmek bana koyan şeydi. Ama geçti gibi ama geçmedi gibi de. Umarım kimse böyle bir şey yaşamaz zorunda kalmaz. Ama psikloga gitmek iyi bir şey insan kendini keşfediyor ilaç kullanmak zor İyi Geceler 🍂💗🤗
Zamanında bende gittim. İnsan bazen tek başına bazı şeylerin üstünden gelemiyor. Hayat seni bir köşeye sıkıştırıp üst üste darbeler indiriyor. Böyle anlarda yapacak tek şey birilerinden destek istemek oluyor.
Psikoterapi seanslarına çok gittim ama hayatım değişti iyi ki diyorum her seferinde bence insanı hayat akışında geçmişten getirdiği sıkıştıran duygular varsa uzman desteği almalı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Rekabete gerek yok. Hepimiz deliyiz
Yaşasın delilik sjsj
Valla ben gitmedim gitmem de.. inanmıyorum da... 4 yıl okudu arastirdi diye , ki ben o araştırmaları sahte makaleleri de biliyorum bir şeye faydası yok..
Git gol kıyısına iki taş at , bağır çağır, ateş yak bütün psikolojin düzelir valla..🤣👋
Olmuyor öyle işte 🙂
Başka yolu da var... oluyor ayrica
Bir zamanlar gidiyordum, hatta ilaç bile kullanıyordum çok kötüydü. Yani o psikiyatris koselerinde sürünmek bana koyan şeydi. Ama geçti gibi ama geçmedi gibi de. Umarım kimse böyle bir şey yaşamaz zorunda kalmaz. Ama psikloga gitmek iyi bir şey insan kendini keşfediyor ilaç kullanmak zor
İyi Geceler 🍂💗🤗
Amin Allah kimsenin başına vermesin olana da şifa versin ♥️
Amin 🙏💜
Zamanında bende gittim. İnsan bazen tek başına bazı şeylerin üstünden gelemiyor. Hayat seni bir köşeye sıkıştırıp üst üste darbeler indiriyor. Böyle anlarda yapacak tek şey birilerinden destek istemek oluyor.
Aynen öyle iyi bilirim.
Psikoterapi seanslarına çok gittim ama hayatım değişti iyi ki diyorum her seferinde bence insanı hayat akışında geçmişten getirdiği sıkıştıran duygular varsa uzman desteği almalı..
Bence de
Gidecem de incinmissin der diye korkuyorum 😂😂
https://youtu.be/VY8WuMW6jG4?si=c2uk5m9DUupMlnsIDesin gerçekleşir duymak iyidir sjs
Onu duymak için psikologa gidip saatine 1500 vermeye gerek var mı?😂
Gerçekleri
Gerçekler her gün tokat gibi yüzümüze çarparken 😂
Ben derim sana 😂
Hahaha, beleşse olur ama bunu duymak için bir de 1500/saat koyar be insana😂😂😂
Veresiye yok sjsj
Bari taksit yapaydin ahshssh
Tamam bir taksit olur senin hatrina sjsj
Hahaha, peşin fiyatına mi? Ajshshs
Evet 😅😂
3-5 olsun bari , ben ödeyene kadar nasılsa pul olur 😂
Olmas beyfendi pazarlık yohtur 😅
Mail order var mı? Uzaktan seans falan 😂
Her türü hizmet mevcut beyfendi sjs
Oooo, hizmette sınır yoktur. Orası Yapı Kredi mi? https://youtu.be/CIKvBX0CqBg?si=cGkwkWokqCK_UKiP
Esmerim kredi sjsj
Aha aha aha , esmerim biçim biçim , ölürüm esmer için diyorsun yani 😂
Yioo demedim 😂
Ben derim ama yanlış anlaşılır.. dedim ama demedim var say 😂
Bizi bilen bilir bilmeyen Kendi gibi bilir 🙂
✌️🤞 Teşekkür ederim
İyi geceler 🌺
Bende bir kaç yıl önce gittim hem psikolog hem de psikiyatrist 😂 ama bir daha gitmem..
Niye 😂
Gidince mutlu olmuyorum çünkü abla 😂
boş ver deliler olarak iyiyiz biz birbirimize iyi geliriz hep birlikte delirerek sjsj
Zaten biz değil asıl kötüler deli ablam, ama evet Birbirimize iyi geliriz bu sözü duymak bile yeterli 🌺 sjsdj
😅😅
😅😅
Vallah ben gitmişem 11 yaşında başladıydım gitmeye 😂
😂😂
Psikologa bir kaç senedir gidiyorum hayat şartları beni buna zorluyor
Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederim 💗
Ben demek isterdimdeeee gittim bende tanistum kendilerinle ama cok iyi geldi😄😄
😂😂
Arada yapalim hatun😄
Olur kız 😂
Ailemin terapilerine eşlik etmekle geçti şu kısacık ömrüm 🤦♀️
😂😂
:D
5 yıl önce bende gittim. Doktora diplomayı yırttırıp geri geldim. Oda yıldı benden
😂😂🤭
İstifa ettiririm diye gitmiyorum, oynamayayım şimdi garibanların ekmek parasıyla.
Hahahah
Ben psikologla arabada denk geldim manyağın tekiydi kafayı sıyırmış
😂😂🤭
Artık yeni Türkiye de giden yerine gitmeyen olarak sormak daha mantıklı ((:
Hiç gitmedim
😂😂
Geçen güt gittim. Pazartesi bir daha başka birine gidicem
Geçmiş olsun hayırdır
Teşekkür ederim 😊 doktor sen misin deli ben miyim diye test ediyor bakalım sonuç ne olacak.
😂😂😂 kesin deli odur samo
Zaten gözleri dönüyordu biraz şüphelendim :D
Ahaha ya
:D :D bizi sınamasınlar nazo affetmem :D
Ben gitmedim bence bir insan kendi kendini çözmelidir ve iyileştirebilmelidir
Ben gitmedim hiç 😀 çoğu kişi gidiyor muymuş, ülkece iyi değiliz,
Var ben ama çoğu kişiye psikologluk yapıyorum 😂
😂😂
🖐️😅 bir ben kaldım galiba
😂😂