Vajina iç dudaklarından birinin diğerine göre uzun olması normal olabilir, genetik olabilir. Ancak kızarıklık veya şişlik varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz.
Vajina dış dudakların büyük olması Doğuştan, genetik yatkınlık, yaşlanma, ağda ve kilo alıp verme en sık görülen dış dudak büyümesi sebeplerindendir. Dış dudakların büyük olması kilolu kişilerde daha sık olmaktadır. Özellikle gereğinden fazla büyük olması terleme ve enfeksiyon artışına neden olur.
Peki bu anüse kadar inmesi yani bir taraf iç dudaktan başlayıp anüse kadar o şekilde diğer taraf ise sadece perineden baslaip aşağıya kadar doktora da gittim normal olduğunu söyledi ama yine de için rahat etmedi
Anladım dikkat ederim ama yan tarafta perine bölgesinden başlayıp anüse kadar inen kısımda normal mi çok üstten iç dudukakrdan başlamıyor yan taraf gibi ve yapısı pütürlü ya da beyaz şeylerin olması
Beyaz şeyleri anlayamadım. Mantar da olabilir. Çünkü mantar da beyaz gözükür ve pütürlü olur. Ben bilgili değilim ama doktor normal dediyse birşeyin yoktur. Emin olmak için tekrar gidebilirsin doktora.
Kızlar Ne Diyor
Vajina iç dudaklarından birinin diğerine göre uzun olması normal olabilir, genetik olabilir.
Ancak kızarıklık veya şişlik varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz.
Vajina dış dudakların büyük olması
Doğuştan, genetik yatkınlık, yaşlanma, ağda ve kilo alıp verme en sık görülen dış dudak büyümesi sebeplerindendir. Dış dudakların büyük olması kilolu kişilerde daha sık olmaktadır. Özellikle gereğinden fazla büyük olması terleme ve enfeksiyon artışına neden olur.
Kaynak : vajina dudağının büyük olması, sarkması. DR.FATİH.ADANACIOĞLU
Peki bu anüse kadar inmesi yani bir taraf iç dudaktan başlayıp anüse kadar o şekilde diğer taraf ise sadece perineden baslaip aşağıya kadar doktora da gittim normal olduğunu söyledi ama yine de için rahat etmedi
Normal o yahu sakin ol😂çogu kişide öyle zaten 😂
Ay ben sadece iç dudak uzun daha asaagiya iniyor diye bir şey görmedim kendi kendime takıntı yaptım
Bide kızarıklık bı yerde heo var ama enfeksiyon değil oranın rengiyle alakalı sanırım
Takıntı yapmışsın. Hatta külot çorap giyince takılma olur o kısımlarda. Bazı kişilerde iç dudak uzayabiliyor. Genetik olabilir.
Dokununca acıyorsa şişlik varsa enfeksiyondur.
İç çamaşırı sık değiştir steril olsun.
Anladım dikkat ederim ama yan tarafta perine bölgesinden başlayıp anüse kadar inen kısımda normal mi çok üstten iç dudukakrdan başlamıyor yan taraf gibi ve yapısı pütürlü ya da beyaz şeylerin olması
Beyaz şeyleri anlayamadım. Mantar da olabilir. Çünkü mantar da beyaz gözükür ve pütürlü olur. Ben bilgili değilim ama doktor normal dediyse birşeyin yoktur. Emin olmak için tekrar gidebilirsin doktora.
Anladım. Ama şu iç dudakların anüse kadar inme olayı normal diyorsun değil mi? Çok teşekkürler bu arada
Normal. Bu durum rahatsız edici de olabilir , giysiler orayı rahatsız ediyorsa nornalden büyüktür. Normal.
Yok çok şükür öyle bı rahatsızlık vermiyor sadece anüse kadar inmesi sadece bende mi diye düşünuo duruyordum
Normal 😂
Çok sağol rahatlattınn beniii👉👈