Sağlıklı
Sağlıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sağlıklı tabiki sadece suyla yıkayın dıyenlerin kafası nasıl çalışıyor acaba sabun duş jelı sürülmez. Ama intim jel kullanılabilir. Kaliteli bir ürün olduktan sonra neden sağlıksız olsun. Sadece suyla yıkama olayını hiç normal bulmuyorum
Bence de
Çok cahilce bir yorum, doktor ilaç yazmadığı sürece dışarıdan bir şey ile temizlemeye çalışmak sadece hastalığa yol açacak, tabi herkesin kendi tercihi kimseyi zorlayamayız
Evet herkesin kendi görüşü cahilce diyemezsin. Kokuş sen biz mis kokarız
Asıl sağlıklı olanlar onlar. Diğer herhangi bir temizleme malzemeleri vajinanın pH değerini bozuyor. İntim temizleme jellerinden şaşmamalısın. Aşağıda biri sabun falan demiş çok zararlı bu pH bozmaya birebir, sakın kullanma duş jeli, sabun falan.
Cevap
11Cevap
Sağlıklı gadası
Yikama hicbir şey ile. Yikasigindaysa bol su ile temizledigine emin ol. Vajinanin ph değerini bozarsan, kaşıntı, yanma, akıntı gibi sıkıntılarla uğraşır durursun
Kullanılmalı kesinlikle çnkü kullandiğmz duş jelleri genital bölge icin sağlıksız
İntim jel dıyor dus jelı demiyor
Pardon kullanılmamalı kesinlikle diye okudum 😂
Özellikle kadında vajina genital bölge dış yüzeyini suyla yıkamak yeterli jel ve başka kimyasal kullanmak zararlı
Mantar kaşıntı vs olursa normal kullanabilirsin kaliteli olandan onun haricinde durduk yere sanmıyorum kullanma
Genital bölgeye hiç bir vakit hiç bir şey dokundurtma yıkarken bile üstünden geç yeter kendi kendini temizler yoksa zarar görür
asıl onlar sağlıklı olanlar intim jelden başka şeyle yıkanmaz genital bölge ben yaklaşık 16/17 yaşımdan beri intim jel kullanıyorum
Sağlıksız diye biliyorum zaten kendi kendini temizleyen bir organ
Herhangi bir ürün kullanma sağlıksız.
kendi kendini temizliyor zaten, bu yararlı bakterileri temizlediğinde mantar gibi hastalıklara yol açıyor
Beyaz sabun en güzeli. Oraya kimyasal sürmeyin.
Sağlıklı olduğunu sanmıyorum.
Öyle bir şey mi var? İlk defa duydum.
sağlıklı
dus jeli ile yika
sevgiline emdirip yallattir mis gibi olur iste ya
Sağlıksız
Sağlıksız deniliyoo
Zararlı
Sağlıksız
Sagliksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?