Sağlık Buzlukta kola unuttum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Buzlukta kola unuttum. Evde olamayacağım akşama kadar. Ne olur 😅 Bırakan var mi? Güncellemeler+1 yıl Kolam patlamamis ve asiti yarısını içmeme rağmen gayet yerinde 😅😅 şekerli su olmuyormuş bilginize Buzlukta kola unuttum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. şişe ise kırılır şişe değilse donar donarsa asiti gider yani çöp 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Şişe ya patlar filan diye korkum var dolabı batirirsa diye Yorumla Gök-mavi +1 yıl Çoktan patladı Yorumla Soran +1 yıl Plastik şişe ya tdhd kimse patlar dememiss ağzımızı hayra mi açsak 😅 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Şişe derken camdan bahsediyorum ben 😳 pet şişe ise bir şey olmaz Hem nereye gittin sen haberim yok Yorumla Soran +1 yıl Pazar günü gezme günüdür benim icin paso gsgd artık haber vermeye gerek yok sanırım 😅 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Vereceksin kadın kısmı kafasına göre gezemez takilamaz gülemez Yorumla Soran +1 yıl Oldu ağam bir daha cikmam uhuhu Yorumla Gök-mavi +1 yıl ❤ Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 760 cevap paylaştı. Buz olur asiti gider 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Patlamasın da benim için yeterli Yorumla charmsture +1 yıl Cam değilse patlamaz Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl buz tutacak içi ve sonra içemeyeceksin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Buzlu yerim Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl kjkjkjj hasta olursun Yorumla Soran +1 yıl Çocukken az meybuz yemedim idmanliyim gdgd Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl :D ama bu dondurma değil dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Ederim gdgsj teşekkürler 😅 Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl rica ederim :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cola mefta olur 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk sogum içerim syjdgd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şekerli su afied olsn ,,😁 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkulree Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 814 cevap paylaştı. Donar buz kütlesi haline gelir 0 0 Yorumla
sonyazsonkez Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gitti 45 lira 2 24 Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Bakınız bu dramdır Yorumla sonyazsonkez +1 yıl @Qaanınkedisi tabi Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl İsim iyimiş Yorumla Soran +1 yıl 1lt yarım sise icilmisti 10 liram gitti gdhdv Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Oo kardasın, 😂 Yorumla sonyazsonkez +1 yıl 😂içim rahatladı o normal dolapta dursa da asidi giderdi boş ver Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Teselli ve kapanış, 😂 Yorumla sonyazsonkez +1 yıl @Qaanınkedisi 😂 olmuşla ölmüşe çare yok Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Olmasa iyidi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Buzlu buzlu yerim artık ydjdh Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Dondurma varsa güsel gider Yorumla Soran +1 yıl Dondurmayla mi karistirayim ydjdg Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Madem olan oldu karıstır Yorumla Soran +1 yıl Eve dönüşte kutu dondurma alicaz artık yapacak bir şey yok udjdy Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Şifa olsun, 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tenksss Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Bize de getir Yorumla Soran +1 yıl Emin misin rygdd ikiside çöp olacak gibi 😅 Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Ziyan olmasın para verildi, 😂 Yorumla sonyazsonkez +1 yıl Bacım 10 liralık asitsiz kola için dondurmayı ziyan etme Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Bize de ver Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten o kolayı orada unuttuysam dondurma almayı da unuturum sen içini ferah tut 😅😅 Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Senle olmaz yok, 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kolayla dondurmayı karıştırırsam olmasin zaten ydjhd Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Buz tutuyo 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun o kadar artık yapacak bir şey yok gdjd Yorumla
Blueeee34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Şişeyi kes çıkar meybuz unu afiyetle ye :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşündüm gdjd Yorumla Blueeee34 +1 yıl 😂😂😂 bu sıcakta iyi gider afiyet olsunn Yorumla Soran +1 yıl Ahah sağ oll Yorumla Blueeee34 +1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
şişe ise kırılır şişe değilse donar donarsa asiti gider yani çöp
Şişe ya patlar filan diye korkum var dolabı batirirsa diye
Çoktan patladı
Plastik şişe ya tdhd kimse patlar dememiss ağzımızı hayra mi açsak 😅
Şişe derken camdan bahsediyorum ben 😳 pet şişe ise bir şey olmaz
Hem nereye gittin sen haberim yok
Pazar günü gezme günüdür benim icin paso gsgd artık haber vermeye gerek yok sanırım 😅
Vereceksin kadın kısmı kafasına göre gezemez takilamaz gülemez
Oldu ağam bir daha cikmam uhuhu
❤
Buz olur asiti gider
Patlamasın da benim için yeterli
Cam değilse patlamaz
buz tutacak içi ve sonra içemeyeceksin
Buzlu yerim
kjkjkjj hasta olursun
Çocukken az meybuz yemedim idmanliyim gdgd
:D ama bu dondurma değil dikkat et
Ederim gdgsj teşekkürler 😅
rica ederim :D
Donar gazı ve tadı kaçar
plastik şişedeyse sıkıntı yok
Cola mefta olur 😄
Soğuk sogum içerim syjdgd
Şekerli su afied olsn ,,😁
Tesekkulree
Donar buz kütlesi haline gelir
Gitti 45 lira
Bakınız bu dramdır
@Qaanınkedisi tabi
İsim iyimiş
1lt yarım sise icilmisti 10 liram gitti gdhdv
Oo kardasın, 😂
😂içim rahatladı o normal dolapta dursa da asidi giderdi boş ver
Teselli ve kapanış, 😂
@Qaanınkedisi 😂 olmuşla ölmüşe çare yok
Olmasa iyidi 😀
Buzlu buzlu yerim artık ydjdh
Dondurma varsa güsel gider
Dondurmayla mi karistirayim ydjdg
Madem olan oldu karıstır
Eve dönüşte kutu dondurma alicaz artık yapacak bir şey yok udjdy
Şifa olsun, 😂
Tenksss
Bize de getir
Emin misin rygdd ikiside çöp olacak gibi 😅
Ziyan olmasın para verildi, 😂
Bacım 10 liralık asitsiz kola için dondurmayı ziyan etme
Bize de ver
Ben zaten o kolayı orada unuttuysam dondurma almayı da unuturum sen içini ferah tut 😅😅
Senle olmaz yok, 😂
Kolayla dondurmayı karıştırırsam olmasin zaten ydjhd
Benim bir kere patlamıştı kutu kola
Buz tutuyo
Olsun o kadar artık yapacak bir şey yok gdjd
Şişeyi kes çıkar meybuz unu afiyetle ye :)
Bende öyle düşündüm gdjd
😂😂😂 bu sıcakta iyi gider afiyet olsunn
Ahah sağ oll
:))
Donar
Çözülünce pek tadı olmuyor
Donmuş ise içilmez
nısey olmaz donar