ne yesem cildime yansıyo özellikle cips
cips hayatta en sevdiğim şey ama yememeye çalısıyorum şekeri de bıraksam belki izler geçer
şeker diyeti yapanlar var mı zor mu üniversitede arkadaşlarla kahve içmeye bile gidemiycem hiç bi şey yyemiycekmisim gibi geliyo
çok zor mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapmadım başarılar ama ben de diyet yaparken şeker çok zorladı beni
ben rafine seker ve paketli gıda hic tuketmiyorum hicbir zorlugu yok zaten senelerdir kahve cayı sekersiz tuketiyorum tadları sekersiz cok cok daha iyi
kahveyi şekersiz hayal edemiyorum içtiklermin %80i süt karamel çikolata oluuo genelde😔😔
ekstra shotlu ice latte ya da cold brew kalp ben. cildin tertemiz olcak kız oyle dusun
hiç kahve içmesem daha iyi bağımlı değilim zaten şsöxğsöxhspsmhdms
şekersiz iced latte var mıdır ki onu biraz içebiliyorum
var tabi sadece espresso ve sutten olusuyo
belirtmem gerekiyo mu çünkü bazı yerler şeker koyuyo gibi sb daki şekersizdi onu hatırlıyorum bi
normalde sadece espresso ve sut karısımı oldugu icin ekstra soylemene gerek yok sb zaten asla koymaz o tarz direkt kahveci olan mekanlar ekstra seker isteyenler icin ekliyolar. bir sey soylemezsen sekersiz verir
Şekersiz kahve daha güzel :)
ben şurup gibi şeyler içebiliyotum acı khve hiç içemem karamel makiyato falan çikolatalı süt gibi🥶
Kahve acı değil şekere o kadar bağımlı olmuşsun ki sana acı geliyor. 1 hafta şeker almazsan kahvenin de çayında tadı güzel gelir.
toplasan 20 kez kahve içmemisimdir sevmiyorum şekerli olanını da içmis olmam için içiyorum yoksa eksikliğini hissetmem alışkanlık değil yani
olmak için*
Amorikano icetsin onda seker yok
Sivilce mi yapiyor?
şeker sivilce yapmıyo sanırım ama cildime iyi gelir belki bağırsak sağlığım düzelirse cildim de düzelir diye düsünüyorum
Onu bence bi doktora görün
doktorsuz hallediyorum çok cildiyeye gittim hiç bi işe yaramayan geçice kurutucu krem yazıp yolluyolar, şu an sivilcem yok izler de yavaş yavaş geçiyo✌🏻
E cok. Iyi