ya birkaç aydır göbeğim böyle alt karnım çok çıktı üst kısmı çok şiş bu göbek mi yoksa hamile miyim boyumda 170 66 kiloyum ama bilmiyoeum yani bilgisi olan bir şey söyleyebilir mi lütfen
Seksi göbek. Isırasım geldi. Biraz daha fit olursan daha seksi olursun ama böyle de güzelsin, crop yakışır. Yanlış anlama göbek bölgesini kadında çok seksi bulurum. Göbek fetişistiyim sanırım. Sevgilim olsaydın senin izninde olursa tabii, karnını acıta acıta sevmek isterdim. Ha bu arada hamile değilsin, kendini boşuna üzme. Sevgiler, iyi günler.
Hamile karnı diyorsun da yani cinsel ilişkiye girip içeri boşalma olmadıysa zaten hamile olmanın ihtimali yok.. böyle bir şey değilse göbek işte besbelli.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
içine boşalmadı ama korunmadan girmişti 3 4 ay önce zevk suyundan dolayıda hamile kalınıyomuş o yüzden korkuyorum
Göbüş vücudun sıkıysa bu sekilde cıkabilir ya da hormonal sorunların vardır
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
sıkı evet spor yapıyorum bir süredir sıkılaştırıyorum bu yüzden böule olduğunu düşünüyorum bende göbeğim bir iniyo bir şişiyo iki gün inikse üçüncü gün şişiyo bilmiyorum neden
Aslında vücudun seksiymiş de. Hamile olmayı istiyormuydun?
3
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim hayır istemiyorum eski sevgilimle 3 4 ay önce ilişkiye girmiştik başta isteğimlede olmadı zaten biraz özel hassas bir konu benim için korkuyorum hamile kalmaktan hamile gibi duruyor mu sizin bir fikriniz varsa söyleyebilir misiniz
evet defalarca yaptım bu son 2 ayda hepsi negatif çıktı hamile olsam regl oluyorum ama olmasına rağmen hcg değeri yüksek olduğu için gebelik testindede çıkar diye düşünüyorum
Bence boşuna endişe ediyorsun. Hamile olduğun halde regl devam etmez senin de dediğin gibi. Resimler bence hafif bir yağlanma. Dokununca anlaşılır zaten. Stresten olmuştur.
olabilir çok stres yaptım şişlikte oluyo dediğim gibi alt karnım zaten var ama yemekten sonra mide yani üst kısmımda şişiyo iyice iki gün inikse üçüncü gün yine şişiyo anlamadım bende ama çok teşekkür ediyorum size güzelce cevapladığınız için
yaptım biekaç kez yaptım hatta son 3 4 aydır ilişkiyede girmedim 3 4 aydada sert olur sanırım karın biraz daha bu şiş gibi duruyo alt karnım özellikle üst mide kısmım yemekten sonra şişiyo
Bu göbüş mü ya beni görsen cidden hamile kadın sanarsın doğurmana az kalmış dersin ama olsun yine de seviyorum kendimi sen niye şikayetçisin şimdi aklıma geldi birisi dalga geçmişti eritsek mi napsak
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya şiş işte rahatsız ediyo çok alt karnım çok fazla hele onu eritmek daha zod
diyet ve sporu bir arada götürmemiz lazım bizim ben 2 gündür dikkst ediyorum hafiften çok az böyle bi indi gibi şişlik ama tabi 2 günde belli olmaz o bir süre devam etmek gerek sizde yapın bence en azından deneyin kendinizi zorlayın biraz eminim iyi gelicektir
yani aslında benim yapabiliceğim bir şey yok kendinizi biraz tutmanız gerekiyor sadece bende öyleydim eskiden ama gerçekten rahatsız olduğunuzda fiziğinizden başlıyorsunuz diyetede sporads
O halde şüphe etmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değil zannediyorum aklınıza takılan herhangi bir şey olursa haber verin yardımcı olmaya çalışırım size
Gebelik gerektiren bi münakaşa olduysa test yaptır istersen öyle bir şey yoksa geceleri tarçın yoğurt karabiber karışımı yap uyumadan önce sabahları limon su yaparak yağları hızlı bir şekilde eritebilirsin
test yaptım defalarca negatif çıktı ama stres yapıyorum işte korkuyorum bu yüzdende psikolojik şişiyo sanırım iyice çok teşekkür ederimm denicem hepsini
adet oluyorum testte yaptım defalarca negatif çıktı adetim gelmeden yine yapıcam 3 4 ay oldu yani en son ilişkiye gireli illaki bir şey belli ederdi kendini diye düşünüyorum ama bu karnımın şişliği beni korkutuyor
bilmiyorum çok şiş gebelikte kanamada oluyor ya o yüzden şey yapmıştım ama normal regl gibi o kanamalar kısa sürüyormuş sanırım başka hiç bir belirtide yok sadece karnım böyle işte