Kedim biraz küçük karnida baya şiş bu kadar küçük bir kedi hemile olabilirmi? Veterinere gitmeden kendim hamile olup olmadığını anlayabilirmiyim?

Benimde kedim aynen bu şekilde ama hamile değil veterinere gösterdim ayrica karnını okşa bakalım izin vermiyorsa ısırmaya çalışıyorsa hamile ama bukadar küçük hamile kalmaz
Nine mi olacaksın sen hı? :D Yok Mart ayı çoktan geçti bu kış ortasında hamile değildir. Elini kendinin karnına koy hareket eden bir şey varsa belki. Ama sanmam.
Bağırsaklarında tıkanıklık olma ihtimali var karnı şişer öyle olduğunda. Veterinere gittiğinde bu ihtimalden söz edebilirsin
Cevap
10Cevap
Memişleri belirginleştiyse bir yere inip çıkarken daha dikkatliyse gibi püf noktaları var anlamanın da bende tam bilmiyorum :/
Parazit olmus olabilir. Bu yuzdende karni siser. bir goster derim veterinere
Çok tatlı ya tam bir ponçik <3 veterinere göndermen daha uygun olur.
yok değil gibi gayet normal görünüyor. Ayrıca bebekken öyle olur karınları
hamile değilse, iç parazit olabilir. Onun için veterinere götürmen daha uygun olur.
kaç aylık burdan anlayamadım. ama hamile değil gibi
tekir la bu :D evet kedinin ultrasonunu çekebilirsin evde, böylece kız mı erkek mi onu öğreniriz
Canim ic dis parazit yapildiysa. Hamiledir.
Yani karninin sis olmasina sebep ic parazit olabilir
Kedi hic kizgnliga girdi mi? Dışarı salıyor musun. Bazen çok küçük kediler de hamile kaliyor
Iç parazit önce kediye sonra sana zararlı. Pahalı değil 10 tl lik bir hap. Veterinere götür yuttursun. Sokak kedisi de. Muayene ücreti almayın de.
Patilerini ısırırım annem çok tatlı be. :))
Gazi vardir. Daha cok kucuk hamile kalmasi icin.
tipi yerim la :D
tebrikler çok yemiş :D
erkek kedi ile kaçamak yaptımı hiç
gazdir yardimci ol arkadasa.
Bence hamile; istahtan kesildi mi hic?
Başka bir kedi becermediyse sorın yok gibi 😀
Mart ayında gözünün önünden ayrıldı mı hiç
Yerimm de veterinere bir götür
Allah analı babalı ahsjdsa
gaz vardir
hahahahaha kesin gazdır :)
nasıl gaza geldiyse artık :) hahahahah la bir git öldüm gülmekten :D
@karal_julien deli ya ilk defa ciddi bise yazdim guldu :D cokta sis gorunmedi gozume :D
hahahahah hala gülüyom lan :)
Yaa yeriiimm 😍
Gaz olabilir
sanmam ama olabilir
Adını Mert koysun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar