AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayvansal gıda yemişsindir et süt yumurta gibi ya da takviye almışsındır. bu arada halen düşük canan karatay minimum 1000 olmalı diyor.
Nasıl düşükmüş ya
@Lipia ideal oran 1000 olmalı 1000 altı düşük kabul edilir canan hoca gibi doktorlarca
Aralık 197-771 olmalıymiş benimki 445 doktorlar normal dedi ama çok unutkanim ya
@Lipia her hastanede aralık farklı çıkar. sağlık bakanlığının verileri gerçekleri asla yansıtmaz. 100 sağlıklı kişi alırlar çan eğrisi sistemiyle en düşük en yüksek çıkarılır geriye kalanın ortalaması alınır ve sonuç çıkar ama canan karatay gibi gerçek bilime dayalı doktorlar bilimsel konuşur. kandaki oran 1000 ve üzeri olmalıdır sağlık için. 800 ve üzeri genellikle dünyada sağlıklı kabul edilir. bizdeki bir çok değer ise maalesef ki bebek dozu seviyesinde.
Ya kral 1 ayda yükselmesi korkuttu
3 günde de yükselir 2 kalçadan b12 iğnesi vursunlar tamamdır. buna odaklanma sen sağlıklı beslenmene odaklan.
Yemedim kinigne
süreye takılma diyorum bende.
Hocam Instagram var mi
Ben doktor değilim. Doktorlarla konuşman daha iyi olur. Hadi iyi geceler.
1000'mi benimki 146 o zaman çok düşük korkuyorum, ciddi bir hastalık yapar mı?
Unutkanlık yapar saç dökülmesi olabilir bu yüzden takviye kullanmaya basla. Her gün kahvaltı sonu 1 tane b12 hapı içsen 1 aya yükselir.
İki belirti fazlasıyla var, teşekkür ederim
Eczaneden takviye al kullan düzelirsin hızla.
Nasil
Aslında doktor ilaç vermişti ama titanyum dioksit (E171) diye bir maddenin zararlarını gördüm ve canan hoca her şeyin icine bunu katıyorlar dedi içeriğinde bu madde olan ilacları içmeyin demişti, bıraktım.
O zaman ben sana önereyim
Ama reçetesiz ilaç kullanmak doğru değil, gıda önerir misiniz?
www.tabilac.com/kategori/vitaminler/osende-b12 bunu kullanın en güvenli marka bu ve ürün çok etkili.
Bunlar ilaç değil vitamin kutuda da yazar ilaç değil diye. Besinlerle eksiği tamamlaman imkansızdır.
Benimki çok mu düşük? Gıdayla düzelmez mi? Ölümcül olabilir mi? Çünkü meyveyle beslenip vefat eden kadın hakkında biri B12 eksikliğinden olmuş dedi korktum, ayrıca yorumum yüzünden bildirim gidip rahatsız ettiğim üyelerden özür diliyorum.
Teşekkürler, yanlış anlamayın size güveniyorum sadece bir dahaki sefer değerime baktırıp doktora danısarak alırım inşAllah
Valla ideal oran 1000 senin 500 800 ün altına düşmemen lazım. Organik gıda bulman çok güç bu yüzden b12 için takviye kullan. Bende takviye kullanıyorum. Şöyle düşün 500 ün altı kritik seviye
Ben kendimi şöyle anlatayım doktor değilim ama hedefim sağlıklı yaşamak iyi bir fizik genç kalmak yaşlanınca dahi elden ayaktan düşmemek baston kullanmamak yatalak olmamak ve hastalıklar olmadan uzun ömür sürebilmek. Bu yüzden türk yabancı tüm doktorların videolarını izledim kitaplarını okudum ansiklopediler bilimsel makaleler neler neler araştırdım anlatamam. Bugün bile kitapçıda yeni çıkan kitaplara baktım. Ben şahsen ülkede doktorlara güvenmiyorum çünkü bana değerlerim bebek dozu kadardı doktor iyi seviyede dedi başından savdı ya da yazdıklarında dediğin gibi e171 ya da civa felan oluyor. Ben neden zararlı şeyi bedenime sokarak sağlık bekleyeyim ki bu aptallık olur. Bu yüzden doktorun asla yazmadığı içeriği temiz markaları alıp kullanıyorum. Mesela d vitamini yazıyorlar devit 3 içi civa dolu. Canan karatay bu konuda yeni video çekti civanın zararları diye. Kısaca 3 kuruş para cebimden çıkıyor sigorta karşılamıyor ama en iyi ürünü alıyorum. Asla doktorun verdiğini kullanmam. Bu arada yanlış iğneden felç olanlar ameliyatta hastanın içinde alet unutanlar direkt öldürenler doktorların ta kendisi. Ben bir gün grip oldum doktor bana 2 ilaç yazdı eczaneci dedi ki ikiside yüksek doz ağrı kesici içersen zehirlenir ölürsün başka hastaneye gittim doktor seni öldürmek istemiş reçete ile dava aç dedi babam engel oldu.
Çok teşekkürler, çok faydalı bilgiler verdiniz
Rica ederim ne demek 😊
Vitamin damlası veya hapı falan mı verdi doktor.
Hayır gidasız
Fazla et yemişsindir
Yani 1 ayda normal mi bu yükseklik
Ne yaptın böyle oldu
Hicbirsey
Nasıl yaptın böyle
Kendi kendine
Yanlış anlamayın ama hangi uygulama?
Et yemekten
Normal mi 1 ayda senelerdir yüksel miyordu