Kan tahlilinde bir sorun olmadığı halde baş dönmesi, göz kararması, mide bulantisi neden kaynaklanır?

Zaten küçüklüğümden beri bas ağrım var, teshis edilmemis bir migren oldugunu dusunuyorum ama agri kesici icince geciyor. Ancak son 15 gündür beslenmemde ya da yaşantımda bir farklilik olmadigi halde ciddi baş dönmesi yaşıyorum. Ayaga kalkinca gozlerim karariyor. Baş ağrısı da sık sık geliyor.

Bir iki gün once gece yarısı uyandim ve yatagimda oturdum, başım o kadar dönüyordu ki bir an acaba evin döndüğü bir rüyada miyim diye düşündüm. Kusmamak icin kendimi zor tuttum. Sonra deprem oluyor sandim ama hic biri değilmiş.

Hamile değilim, yaşlı değilim, sağlıksız oldugumu düşünmüyorum zaten her sene kan tahlili verip demir, çinko, magnezyum gibi takviyeleri alıyorum. Yine kan tahlili verdim, hiçbir değerimde sorun yok. Bütün değerlerim olmasi gereken aralikta. Bu soruya pek yanit geleceginden degil ama, belki bilen biri vardir.

Ölecek miyim?

Kan tahlilinde bir sorun olmadığı halde baş dönmesi, göz kararması, mide bulantisi neden kaynaklanır?