162 boyundayım kilomu tam bilmiyorum ama en fazla 48 e cıkmıstım Şu an da 47 48 falanımdır. Lise sona gidiyorum. Sizce kötü mü. Yemek yiyemiyorum cok yiyince kusma durumuna geliyorum. 1 yıla yakın fitness yaptım1 kilo bile alamadım kas yapmadım beslenmeme rağmen. Metabolizmam cok hızlı ne yesem anında WC ye kosuyorum. Ama ben durumdan memnunum da zayıf olmak hosuma gidiyor her ne giysem de et sallanmıyor hicbir yerimden. Bana göre zayıflara laf sallayan kızlar genelde kilolu olup kilo veremeyenlerdir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yaşına göre normalsin. çıtır sevenlerde var. ben sportif dolgun severim özellikle çıkık top gibi popo ve ele gelecek sıkı bacaklar olmalı.
Knk 47 48 çok güzel boyuna göre zayif bile sayılırsın kilolu diyenler neyin kafasinda
Bende zayiflardan hoslaniyorum ve bana göre boyuna göre 47 kg fazla. 1.62 boya 40-44 kg ideal
İnce olup fiziğin biçimliyse güzelsindir...
Bicimli
O zaman iyidirr 😊
Çok iyi tam kucakta zıplatmalık
Kucakta çok iyi zıplıyorlar
Çubuk kraker gibi ise kötü
Cubuk krakerden kastın ne
kilolusun
Aynen
53-55 falan olsan iyi sanki
Hayır cok kilolu olurum öyle göbek bacak hep kalınlaşır y
Bilmiyorum o zaman 50-53 arası bir şey olabilirsin çok zayıf olman gerekmiyor.
Şu an cok zayıf değilim zaten normal zayıfım neden 53 olayım ki 5 6 kilo alsam cok fazla olur o
Belki öyledir şimdi görmeden bir şey demek doğru değil. 50 ol bari, 162 boyundasın kısa değilsin.
162 kısa bayağı bence. 48 den 50 olsam da cok degismez bence çünkü bacak ve kollarım ince oralardan kilo alamıyorum direkt göbekten alıyorum ben
Anladım kaç yaşındasın peki, en azından kilo problemin yok bu kısımları da zamanla düzelirm
Spora falan da gittim de ne yapsam da kilo alamadım ama yine de zayıflıktan memnunum sadece insnaların neden zayıf değil de damızlık gibi kızları sevdigini merak ediyorum kol altında 5 kilo yağ sallanan kızları tercih ediyorlar
Aşırı zayıf değilsin ki öyle 1-2 kilo ile oldukça ideal olursun bence ayrıca dediğim gibi kilolu olsaydın ne olacaktı daha kötü olurdu, kendini nasıl güzel buluyorsan öyle olmalısın.
Cok Kilolu olmak hastalıklara davetiye acabilir sıkıntılı is merdiven cıkarken soluk soluga kalırsın ne giysen et sallanır her yerinden kötü olur ama zayıfken hicbir sıkıntın yok sadece yaşından çok küçük göstermeni sağlıyor 25 de olsan 15 Lik kız gibi duruyorsun. Her türlü daha iyi ama ben erkeklerden hep balık etli seviyorum lafını duyuyorum balık etli diye birsey yok yağlılar kilo veremedikleri icin zayıflara sallıyorlar gibi
Evet doğru tabi orası bir de kızların çoğu biraz kilolu oluyor yani yağ oranı fazla, bu da balık etli tabirini meydana getiriyor çünkü zayıf daha az, bu yüzden onlar daha çok ön planda ve bilinen oluyor. Ayrıca zayıf olmak kötü bir şey değil, ben de 186/76 falanım, bundan aşağısı kötü olurdu ama.
Cevremde zayıf kız neredeyse hic yok. Ben cok seviyorum zayıf olmayı Barbie bebek olmak gibi birsey aynı hele sarisin ve zayıfsan boyun da uzun olacak biraz cok güzel dururlar bence. Ama günümüzdeki algılara göre 100 kilo damızlık gibi kız olup kısa küt saçlı esmer olman gerekiyormus
Yok hayır asla gerçek güzellik olamaz öyle kilo esmer olmak falan, hele ki benim için hiç olamaz, şahsen düşüncelerin güzel bana kalsa benim beğenim de o yönde olurdu, ama işte onlarda çok az, 1000 de 1 falan ancak vardır böyle sarışın zayıf güzel olanları, zaten bu yüzden ön planda değiller çünkü yoklar ortalıkta, e olmayınca yerlerini olanlar alıyorlar.
Daha ne istiyorsun
ben seviyorum ya güzel oluyor
severim öyle kızı
Bence güzel zayıf kısa boy ❤️
kemik torbası :)
Konustu 45 üstü
nerden biliyorsun ergen çocuk :)