İshaldim 1 haftadır gecti cok sukur salgın var dediler. ama makkatta hafif sanki tuvalet varmıs hissi acı ve yanma neden olur. bilgisi olan yazsın sadwce lutfen
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Probiyotik alman lazım. İçerideki gaz nedeniyle öyle hissetmen normal. Probiyotik ile çabuk geçer.
Tesekkur ederim. dün saglık ocagında doktorda dedi. gazdan dolayı olur dedi. iyilestigine dair bir his dedi
Evet doğru demiş. Probiyotik ile hızlandırabilirsin
Bende kaygı bozuklugu var psikaytride yardım alıyorum. birsey iim olsa kötü birseyim var sanıyorum hemen aglıyorum
Geçmiş olsun. Zor bi durum. Ama geçici bir şey bu. Ortalıkta salgın var. Ciddiye almana değmez yani
Bilgileriniz icin sagolun
Rica ederim ne demek.
Sizde bu konuda bilgilisiniz sanırım. bugun daha gecti gibi tuvalet var hissi. simdi de acı ve yanma var sanki😀
O da bir iki güne tamamen geçer. Yakın zamanda ben de atlattım deneyim oldu benim için 😄
Aa cidden mi bende hemen korkulae baslıyor bi yenebilsem şu kaygılarımı. siz naptınız peki
Probiyotik aldım eczaneden. Yoğurda karıştırıp yedim. Etki etti zaten hemen işe yaradı.
Anladım sanırım ishal oldugu icin uzun süre orası zedeleniyor oyuzden bu yanma ve acı sanırım
Tabiki. Tahriş oluyor. Dışa doğru çıkıntılık oluşuyor ama bir süre sonra geçiyor
Bende normalde makat çatlağı durumu da vardı. sanırım ondan da olabilir
Fissür bende de var maalesef ameliyat oldum ama sanırım tekrar çatladı
Ooo gecmis olsun sizinki ilerlemisti ozman. benimki oluyor geciyor ara ara ameliyatlık degıl demisti doktor
Evet benimki baya sıkıntılıydı. Ameliyatı da çok zor. İyileşme süreci de öyle.
Cok dikkat edin
Lifli gıdalar almaya çalışıyorum. O iyi geliyor
Evet banada demişlerdi birde krem sürüyorum iste
Biraz hassas bir konu maalesef
Evet cok iyi anlıyorum sizide. ıns hepimizin sıkıntıları gider🙏
İnşallah :)
Sizden özür dileyerek birsey sormak istiyorum. bole sorular soruyorum ama kafam takılıyor. ben otururken acıyıior ayaktayken rahatsız ediyor uzanırken yatarken birsey yok. kuyruk sokumun oldugu yer bile acıyor orada bile bazen catlak olusıyor
Uzun süren İshalde normal hatta kan bile gelebilir. Eğer geçti ise yakın zamanda acı da geçecektir
Sagolun. yok ole kan falan yokda. haff bir sanki tuvalet varmıs hissi var. acı var yanma gibi. oda sanırım cok normal
Normal korkma. Eğer doğal yolla 2 günde geçmiyorsa ilaç şart
Noröalde ishalken flagy falan kullandım. doktor bir kac gün sürer dedi
Bana 2-3 ilaç vermişlerdi hatta bende kan ve bulantı da vardı. İzmir'e gezmeye gitmiştim mideyi fazla kaçırdım herhalde
böyle acı yanma veya tuvalet varmıs hissi olmus muydu peki sizde de
Diyorum ya acı çoktu oturmuyordum bile. Tuvalet vermiş hissi zaten vardı
Anladım sizde cok gecmis olsun. insanlar beni cok korkuttu yok kolonıskopi ol falan. bende kaygı bozuklugu var birseyim olsa hastaneye kosuyorum hemen pnik yapıyorum. birseyin var die
Yapma ben nerdeyse hiç Dr gitmem doğal olarak geçmesini beklerm. Sadece yılda bir kez check-up yaptırırim. Millete bakma midene Uygun olmayan bir şey yemişsindir. Zaten kolonoskopi den önce dışkı da örnek alırlar
Alındı zatwn gaita ya bakıldı kanıma bakıldı twmiz cıktı
Ee tamam sorun yok o zaman. Zaten olsa dışkı testinde çıkıyor. Sen haşlanmis patates ve kola iç iyileşme süreci hızlanir. Hasta olmaktanda korkma bu kadar. Stres en büyük hastalıktır
Şöyle söylim aslında 2 ay once safra kesesi ameliyatı oldum. sonrasında mısıs soslu fıstık yedim ondan sonra zaten bu ishal falan oldu. mahvetti beni
Geçmiş olsun. O ameliyat etkiler mi biliyorum. Lakin beni de şalgam mahfeder. Fıstık etmiyor bünyeler farkı. Belki birazda mideni üşütmüşsundur
Olabilir evet
Sıkıntı etmeyin kısmeyi dinleymeyin Google den bakmayın hep en kötüsünu yazarlar
Evet zaten oralara baksam bittim yandım. tesekkur ederim icim rahatladı biraz sizinle konusarak. tuvalet var hissi tavas yavas geciyor ama simdi de acıyor ve yanma var sanki
Estağfurullah ne demek. Ben hayatım boyunca bir kez böyle oldum oda dediğim gibi sancılı geçti en son Dr a gitmek zorunda kaldım. Hayata en korktuğum felç kalmaktır. Herşeyi görüp bilip hareket edememek
Bende kaygı bozuklugu var hemen birsey olsa acaba kötü birseyim mi var die panikliyorum ve aglıyorum hemen. psikiyatriye de gidyorum ilac kullanıyırum ama aklım hep ole acaba mı
Korkacak ne var ki ölümü hangimiz tadacagiz. Birgün hepimiz öleceğiz. Bu hayta öğrendiğim en önemli şey hayat kısa ve anın tadını çıkarmak lazım. Olacağı varsa saten olacak
İşte ben cok korkuyorum kaygılarım oluyor hep saglık konusunda. hemen birseyim olsa hastamıyım neden ole neden bole kötü oldım bu aralar
Peki bunun sebebi vardır önceden bir şey mi yaşadın yoksa sosyal hayatta da mı böylesin
Son zamanlarda cok kotu oldum. şöle onceden yasadıgım kötü birsey var evet annemle babamın kuccukken boşanması hep içime attım ve bende ole bir patlama oldu
Ama tuhaftır sadece saglık konusunda boleyim baska bir kınuda degıl
Gerçekten çok şanslısınız Sadece sağlık konusunda ise korkularıniz. Yani kendini şanslı say. Millet nelerden korkuyor bir bilseniz. Anne baba Bosanma süreci sancılı geçmiş anladığım kadarıyla.
Evet. bende duyuyorum ınsanlar sokaga cıkamayan varmıs olum korkusundan. bende ıns yenicem bu kaygımı
Tabiki yeneceksin hatta neden yenemeyesin. Benim üniversite de ev arkadaşım yanlış teşhis sonucu hep mide ilacı içti hiç bir şey yetmezdi sonra başka Dr a gitti hiçbirseyi olamadığıni öğrendi. İçtiği ilaca mi yanarsın yiyemedigi yemeklere mi
Aa oda kötü yaa.
Sakin olsam paniklemesem cok güzel olucak ama beyin işte hemen direk ona calıstırıyor. panikleyerek doktora kosoyırum hemen bşrseyim var die
Seninki yine kötün iyisi ama yinede hayat konforunu kötü etkiler. Hasta ziyaretine gidemezsin, grip olanlardan kaçarsın
Cok hemde bir kızım var sürekli onu dusunerek hayatta kalmaya calısıyorum. eşim bana kızıyor yapma bole seyler dusunme die ama olmuyor diyorum
Ohh masallah Allah bağışlasın. Eşinde destekçin belli ki. Kızından güç al ve sağlam dur onun sizden başka kimi var
Aynen ole zaten destekcilerim onlar. hep onlar aklıma gelıyor. güzel sohbet icin sagolun. bende siİ dınlerim ihtiyacınız oldugunda bir arkadas gibi
Teşekkür ediyorum nezaketiniz için. İhtiyacım olursa yazarım tâbiki Allah'a emanet olun
Sizde🙏
En gıcık hislerden birisi de bu
Sizde mi yasadınız aynı durumu
Bi ara olmuştu
Ben kostum hemen hastaneye gaitau bakıldı kana bakıldı twniz cıktı
Pek ciddi değil uzun sürmediği sürece
Böyle içinde bir şey varmış gibi değil mi
Evet sankituvaleyim yine var gibia. bugun biraz yanma ve acı var orada
Ayy yaziiiik zor olur yaa
Sizde mi yasadınız aynı dırumu
Hiç sorma yaaa dewam ediyor mu hâlen
Sizde de mi devam ediyor anlamadım