Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle bsy de var eşimin morfoloji sonuçları da 2 çıktı onu nasıl yukseltebilirz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Morfoloji sonucunun 2 olması, spermin normal morfolojide olduğu anlamına gelir.
Olgunlaşmamış yumurtalık, yumurtalıkların normal şekilde yumurta üretememesi durumudur. Tedavisi, nedenine bağlı olarak değişir. Yumurtalık rezervi azalan kadınlarda, tüp bebek tedavisi veya yumurta bağışı uygulanabilir. Yumurtalık rezervi az olmayan kadınlarda, altta yatan tıbbi durumun tedavisine odaklanılır. Çocuk sahibi olma şansı yaşla birlikte azalır.
Tüp bebek mi yaaa herhangi bir ilaçla falan yumurtayı olgunlastiramiyolar mi
Evet, olgunlaşmamış yumurtalığa sahip kişiler, bazı durumlarda ilaç tedavisiyle yumurtaları olgunlaştırabilir. Ancak, bu tedavinin başarısı, yumurtalık rezervine, altta yatan tıbbi duruma ve kullanılan ilaçlara bağlı olarak değişir.
Klomifen sitrat: Bu ilaç, yumurtalıkların büyümesini uyarmak için kullanılır. Klomifen sitrat, olgunlaşmamış yumurtaların olgunlaşmasına yardımcı olabilecek bir hormon olan FSH'nin salınımını uyararak çalışır.
FSH (folikül uyarıcı hormon): Bu hormon, yumurtalıkların içinde bulunan foliküllerin büyümesini uyarmak için kullanılır. FSH, tek başına veya klomifen sitrat ile birlikte kullanılabilir.
LH (luteinizan hormon): Bu hormon, foliküllerden yumurtanın salınmasını uyarmak için kullanılır. LH, genellikle FSH ile birlikte kullanılır.
Bu ilaçlar, bazı kadınlarda olgunlaşmamış yumurtaların olgunlaşmasına yardımcı olabilir. Ancak, bu ilaçların yan etkileri olabilir. Bu nedenle, bu ilaçları kullanmadan önce bir uzmana danışmak önemlidir.
Yaa ilginiz için çok teşekkür ederim biraz daha aydınlansın şimdi
Rica ederim
Belli bir hormon tedavisi uygulayıp alması gereken hormonları dışarıdan verebilirler diye tahmin ediyorum bilgin yok yani buradan cevap alamazsınız yani burada saçma sapan şeyler yazarlar Bence gidin YouTube'dan araştırın
Sanırım aranıyorsun ya da trolsün
Ulen doktor halledecem demiş işte ne kasıyorsun daha :D
Doktorun yanında çok gerildigim için pek bsy soramadım ayrıca şöyle bsy var eşimin morfoloji sonucu 2 çıkmış bunun hakkında bilgisi olan var mi
hadi dostum selamele :D :D
Doktora inanmamış gelmiş KS de tedavi arıyor jdsjndsj
progestan diye haplar var onlardan verecek.
Zmnla düzelir
Gosterebilirmisin
Nasıl göstericem burdan atabiliyor muyum
Takip et beni
Veya Instagramini ver
İstek attım
İnsta cann_selma
Instagram dan ekledim seni