lanet olsun komple vücudum kurudu,,,,,
Suratım domtis gibi yanayiii.
lanet olsun komple vücudum kurudu,,,,,
Suratım domtis gibi yanayiii.
Kaçıncı ayındasın. Kullanmaya ne zaman başladın. Kuruluk yaşaman normal çünkü içten temizlik yapıyor. Yan etkilerine gelince dudaklarda kuruluk , çatlama , gözde kuruluk, deprrsyone meyilli kişilerde depresyjne sürüklenme gibi gibi etkileri var
2. ayımdayım dozu 40 mg çıktı çok sarsıyor ya.
Dışarı çıkmıyorum cok nadir güneş kremlerini vs sürüyorum da burnumda beze gibi sivilce var o yuzden
Benim suratım zaten bebek poposu gibi ilaçtan oncede öyleydi tek sıkıntım beze gibi olan sivilceyi yok etmek
Inşallah bi hasar birakmadan sürecim düzgün ilerler
Cevap
6Cevap
kullanmadım maalesef
Onu kullanmadım ama akneTrendi kullandım Sürekli nemlendirici ve Hametan kullanman lazım ve nemlendiren bir yuz yikama jeli cerave tavsiye ederim ve gunes kremi cilt cok hassas Ben bir ara durumumu unutup ağda yapmıştım üst dudagim kopmuştu hep
Evet beslenmede sıkıntı cektin mi a vitamini her sey ne yiyip icicez arkadaş
Ben o zamanlar beslenmeme dikkat etmeyen biriydim o şekilde kullandım İlk ay söndürdü sonraki ay çıkarttı kusturdu ondan sonra da iki ay kullandım gectiler hep zaten sonra kendi istegimle bıraktım karacigere cok zarari var Şu an tek tük çıkıyor eskisi gibi degil suratim Çok dikkatli bir şekilde doktorun dediği gibi kullanmaya çalış ve de fazla kullanma bence
3 ay kullancaz dedi 2. ayındayım
İyi o zaman dediğim gibi Sivilcelerin tamamen geçer üçüncü ayın sonunda Sonradan bir yıl sonra filan tek tük çıkmaya başlar ama hayatın boyunca öyle olacak artık eskisi gibi problemi çekmeyeceksin Bir de doktorun talimatına uyarsan cildde sıkıntıda yaşamazsın
Inşallah
Kızarıklık, leke gibi yan etkileri olabilir dikkatli bir şekilde kullan
Biraz beslenmeme dikkat etmiyorum sorun olur mu ilk ay tahliller düzgündü.
Tabi beslenmene dikkat etmelisin de bu konu da konu ilaç, yanlış kullanırsan mutlaka yan etki doğurur.
Beslenmene de dikkat et, bir daha gelmeyeceksin dünyaya ona göre 😄
Deme öyle dün sacma sapan bi etkisi daha cıktı zaten😓
Ne oldu?
Allah belami. . . den verdi agagsgdy
Bak şimdi sana bitkisel bir kür vereceğim tamam mı, kullan faydasını görürsün mutlaka
Evet alayım
100 gram ısırgan otunu yarım litre su ile 15 dakika kaynatıyorsun, 10 gram kayısı çekirdeğini toz haline getirip ekliyorsun, 2 çay kaşığı karabiber ekliyorsun, 1 tatlı kaşığı tuz ekliyorsun, yarım su bardağı sirke ekliyorsun.
Bir gün beklettikten sonra kullanabilirsin bak o zaman yüzüne nasıl nur iniyor
Bir korsandan kür almak böyle kolay olmamalı ama neyse 😌
Ya eyw cok sağ ol denicem
İyi madem, Goodbyeminiktırtıl ✋😊
Eyw kib🌿
Kib ne la?
Kendine iyi bak demek, la demen hos olmadı.
Küfrettin sandım ne bileyim, hiddetlendim bi an
Merhaba yüzünüzün kızarması ilacı bırakınca geçti mi. Geçtiyse ne kadar sürede geçti
kullanma ozaman
Kullanmam gerek.
Ne için kullandın sen?
burnumda çıkan beze tarzı nodül gibi sivilce için
şu an nasıl oldu ki?
Biraz şişi indi gibi.
Geçmiş olsun. Bence yüzün iyi. Biraz sabret düzelir sivilce izleri.
Surat kurur dudak kurur çatlar sivilce kusturur
Suratımin kizarmasi normal mi
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?