DEHB'im olduğunu düşünüyorum profesyonel online seans yapan doktor arıyorum YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR LÜTFEN ÇOK ÇARESİZİM:( ?

Merhabalar 23 yaşıma yeni bastım 2 yıl önce yani 21 yaşımda karşıma tesadüf neticesinde Youtubeda çıkan bir video ile DEHB-im olduğunu düşünüyorum. Semptomları filan karşılaştırdım çocukluktan beri bu hastalıktan muzdarip olduğumu düşünüyorum. Yani çok eminim. Şimdi asıl sorunum şu ki, yaşadığım ülkede Azerbaycanda erişkin DEHB uzmanı neredeyse yok denecek kadar az. Artı olarak Ritalin Concerta Medikinet gibi ilaçlar ülkede satılmıyor ve yalnızca strattera var ama oda hemm çok pahalı hemde uzun vadede etki ediyor. Bu hastalıktan muzdarip olanlar ve bu konuda geniş bilgi sahibi olanlar lütfen bana yardım edin. Türkiye'de yanına gidip memnun kaldığınız online seans yapan doktor tavsiye edermisiniz lütfen. Hem tanı koyan hemde ilaç reçete eden. Gerçekten tanı koyulursa ( bundan eminim) az önce saydığım ilaçları reçete ile Türkiye'den nasıl elde ede bilirim yaşadığım ülkeye. LÜTFEN YARDIM EDİN 2 YILDIR DOKTOR ARIYORUM.:(
Güncellemeler
+1 yıl
Umut Mert Aksoy adında bir doktor buldum online seans almayı düşünüyorum nasıl bir doktor? Bilenler yorumlasin lütfen? Ve online seansta doktor ilaç reçete ediyormu?
DEHB'im olduğunu düşünüyorum profesyonel online seans yapan doktor arıyorum YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR LÜTFEN ÇOK ÇARESİZİM:( ?